Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

13+1’den Selam kızlar 🥰 çok sık takip edemediğim için yazamıyorum. Benim bebisin cinsiyeti de 12+6 da belli oldu minik bir kız geliyor 🐣💕💕 Yarın da fetal dna için panorama’dan gelip kan alacaklar böylelikle kesinleşmiş olur 🙏🏻
Ay ne güzel maşallah 13+0 cinsiyet yok bende de henüz 😂😂

Ay kızlar akşam yemegi menülerinizde neler var yaa. Bugun ilk kez fena midem bulaniyor. Yemek düşünüp menü çıkaramadım yemek düşündükçe midem karışıyor. Fikir olsun birbirimize neler var aksam yemegine 😍
Bende bugün aynıyım canım sabah kusmalarla başladı günüm naneli sakızla devam ediyor kaşarlı tost ve menemen yapıcak kocam ben mutfağa girmeyi bile düşünmüyorum valla 😂😂

13+1’den Selam kızlar 🥰 çok sık takip edemediğim için yazamıyorum. Benim bebisin cinsiyeti de 12+6 da belli oldu minik bir kız geliyor 🐣💕💕 Yarın da fetal dna için panorama’dan gelip kan alacaklar böylelikle kesinleşmiş olur 🙏🏻
Canim tebrikleeer sağlıkla gelsin iinsallah 🙏😍 görünmüyordun ne zamandir. Fetal dna icin ne kadar dediler fiyat olarak ben de bu hafta yaptircam

Bende bugün aynıyım canım sabah kusmalarla başladı günüm naneli sakızla devam ediyor kaşarlı tost ve menemen yapıcak kocam ben mutfağa girmeyi bile düşünmüyorum valla 😂😂
Ayy ben kusmadim belki kussam rahatlarim sabahtan beri midem adeta çalkalanıyor 😅 azicik uyuyim gecer dedim, ben uyuyunca millete bildirim gidiyor heralde hemen telefonum ard arda calmaya basliyor 🤦‍♀️ sabahtan beri karışık mideliyim. Simdi bi armut yiyorum belki azcik keser dedim iyi gelir gibi oldu tatli meyve deneyebilirsin canim.
Vallahi benim canim sadece haslanmis patates istedi tuzlayip yemeyi. Koydum haslaniyor. Artik bu aksam ben sade haslanmisini yerim eşime de ezip kavururum oyle yer. Insallah yapabilirsem tabi 😃

Canim tebrikleeer sağlıkla gelsin iinsallah 🙏😍 görünmüyordun ne zamandir. Fetal dna icin ne kadar dediler fiyat olarak ben de bu hafta yaptircam
teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin 🤍
Yaklaşık 16000₺ ye geliyor. Bir çok firma vardı Eurofins, Intergen ve Genoks. Doktorum bazılarının hatalı ölçümler yaptığını ve en güvenilir olanın Panaroma olduğunu söyledi. Yani onların arasında 11.500 ₺ fiyat veren de oldu 15.000 de. Ama doktor dedi ki güvenli sonuç gelmediğinde hastalarımı tekrar Panaromaya yönlendiriyorum dedi. O yüzden bizde içimiz rahat etsin diye direkt oraya yaptırıyoruz

Ay kızlar akşam yemegi menülerinizde neler var yaa. Bugun ilk kez fena midem bulaniyor. Yemek düşünüp menü çıkaramadım yemek düşündükçe midem karışıyor. Fikir olsun birbirimize neler var aksam yemegine 😍
Ben anne köftesi, patates, biber kızarttım yaz menüsü yaptım. Yanında ayran😬 çok canım istiyordu

teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin 🤍
Yaklaşık 16000₺ ye geliyor. Bir çok firma vardı Eurofins, Intergen ve Genoks. Doktorum bazılarının hatalı ölçümler yaptığını ve en güvenilir olanın Panaroma olduğunu söyledi. Yani onların arasında 11.500 ₺ fiyat veren de oldu 15.000 de. Ama doktor dedi ki güvenli sonuç gelmediğinde hastalarımı tekrar Panaromaya yönlendiriyorum dedi. O yüzden bizde içimiz rahat etsin diye direkt oraya yaptırıyoruz
Bana dolar olarak 480 dolar dediler fiyat. Bende diger firmalardansa bu firmayi güvenilir buldum. Benim dr iki firma onerdi zaten sadece bende iki firmadan panoramayi tercih ettim. Fiyat burdaki arkadaslarimiza farkli farkli verilenler de olmus. Galiba komisyonlar giriyor isin içine.

Ben güzel besleniyorum diyemiyorum ne yazık ki sadece peynir ekmek yemek istiyorum. Genellikle peynir domates salatalık ekmek yiyorum kahvaltıda, yumurta yiyemiyorum pek. Öğle öğünü bazen yiyorum bazen yemiyorum yediğim zaman çorba, peynirli tost ya da tavuk yiyorum. Akşam da evde ne yaparsam işte sebze, protein tarzı canım isterse yiyorum. Meyve çok nadir yiyorum. Kuru yemiş desen onu da bıraktım. Süt içmeye çalışıyorum her gün.
Ben normalde de çok düzenli tuvalete gidebilen biri değildim şimdi tamamen bitti neredeyse. Yemedikçe daha çok sisiyorum tuhaf bir şekilde
Süt yerine her gün 1 bardak kefir içsen daha iyi bağırsaklar için canım. Süt hem hazımsızlık hem de gaz yapar, şişkinlik yapar.😊

Oh oh ne güzel 😋 ellerine sağlık 😍 menuye ekleyeyim bu hafta kurtarici oluyor ❤ afiyet olsun canimm
Eşime haftasonu köfteleri yaptırmıştım buzluktan çıkarttım🙈 biraz pişman oldum kızartma olunca da ocak silmesi var . Hiçbişe yapasım yok ama iştahım çok açık. Köfteyi yaparken instagramda karşıma evde lahmacun çıktı ahahs anneme yaptırıcam😬

Eşime haftasonu köfteleri yaptırmıştım buzluktan çıkarttım🙈 biraz pişman oldum kızartma olunca da ocak silmesi var . Hiçbişe yapasım yok ama iştahım çok açık. Köfteyi yaparken instagramda karşıma evde lahmacun çıktı ahahs anneme yaptırıcam😬
Ahahha😂 artik ocagi da bir ara halledersin 😂 ben karnim doyunca masadan bile uzaklasiyorum. Bazen hemen silebiliyorum ama bazende spreyini sıkıp kendimi daha iyi hissettigimde gidip siliyorum. Olsun sonucta yapiyor muyum evet 😂
Pis bogaz mi olcaz ne biz bu hamilelikte 😁😁 yaptir gitsin bende basliycam yakinda canimin cektigini siparis vermeye.
Benim iki anne de ilk 3 ay aserme olur sonra olmaz diyorlar ama öyle kolay kacamazlar. Benim su an herseyden midem bulaniyor ne istiycem onlardan. Ama bundan sonra istemeyi düşünüyorum bende 😁

Kız sen Antep de değil miydin evde lahmacun mu yapıyorsun fırın daha kolay olur ver yapsın güzel yapan bir yer varsa

X