Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşallah, güzel haberlerini ilet bizlere :)
Özel bir kliniğe gittim bugün normalde 11+0 olmuştum. 10+5 görünüyor ama normal dedi kalp atışlarını da dinledik çok şükür iyi. Burun kemiğinizde gördü. Fetal DNA için tercih meselesi dedi ama yaptırmadığın için bu şekil bir muameleye asla gerek yoktu dedi. Yarın bakalım perinotolojide randevum var hayırlısıyla bakalım

Tebrikler canım hayırlı olsun senden kız bekliyordum ama
Hepinize çok teşekkür ederim öncelikle kızlarr Ben en basından beri erkek hissediyordum aslında ama son zamanlarda kıza bi dönmüstüm grubun cogunluğu da 2 kisi haricinde kız demistiii acaba oldumm sağlıklı olsun da kız erkek hiç ama hiç önemli değil

Aynen oyle ya. Saglikla kucagimiza aalacagimiz günlerin hayalini kuruyorum bende amin canim insallah her biri saglikla akilli uslu bebisler olarak gelirler dünyaya. Ya bende engel olamiyorum cok sey almak istiyorum. Artik ilk çözümüm magazalara gitmemek olacak galiba. Sonrasina da bakcaz. Bu indirimlerden belki bir ihtimal arabasini aliriz. Baska cok birsey almayi düşünmüyorum. Fetal dna da yaptircaz onun sonucu da gelsin sonra alisverislere baslarim artik napayim Kasım gecmis olur artık

Hala devam ediyor mu kaşıntınız? Doktorunuza bir sorun gittiğinizde. Ben genellikle yemeklerden sonra yaşıyorum. Yarın sorarım başka bir sebebi olabilirse diye belki aynı şeyi yaşayanlara bir faydası olur
Aynen Bi sor canım ara sıra oluyor ama ne zaman olduğuna da dikkat etmedim

Ayni durumdayim bende. Cok cabuk nefesim daraliyor. Sanki cok bir is yapmisim kosmusum gibi nefesimi toplayamiyorum. Demek ki normal seyler. Ilerleyen haftalarda olur diye biliyordum ama erken de olabiliyomus demek ki
Benim bu 3. Hamileliğim ama hiç böyle bir şey hatırlamıyorum gerçi 2 si de yatarak geçti de şimdi oğlum yatırmıyor oturmuyorum bile doğru düzgün

Ben güzel besleniyorum diyemiyorum ne yazık ki sadece peynir ekmek yemek istiyorum. Genellikle peynir domates salatalık ekmek yiyorum kahvaltıda, yumurta yiyemiyorum pek. Öğle öğünü bazen yiyorum bazen yemiyorum yediğim zaman çorba, peynirli tost ya da tavuk yiyorum. Akşam da evde ne yaparsam işte sebze, protein tarzı canım isterse yiyorum. Meyve çok nadir yiyorum. Kuru yemiş desen onu da bıraktım. Süt içmeye çalışıyorum her gün.
Ben normalde de çok düzenli tuvalete gidebilen biri değildim şimdi tamamen bitti neredeyse. Yemedikçe daha çok sisiyorum tuhaf bir şekilde

Ay kızlar akşam yemegi menülerinizde neler var yaa. Bugun ilk kez fena midem bulaniyor. Yemek düşünüp menü çıkaramadım yemek düşündükçe midem karışıyor. Fikir olsun birbirimize neler var aksam yemegine

Çok sevindim inşallah yarın da en güzel şekilde geçer gönül ferahligiyla çıkarsın hastaneden. Doğru söylemiş, seni strese sokar bu şekilde konuşması. Sen yine de canını sıkma hicbir sey için

Çok naifsiniz ilgilendiğiniz için tşk ederim Sizden haber bekliyorum
ben şimdi doktorumla konuştumm radyoloji direkt yaparsa evet 4 bini bulabiliyor çok pahalı ama ben istediğimde daha uyguna geliyor dedi gebelik haftası uygunsa gelsin benim yönlendirmemle aynı fiyata yapılır dedi şimdiii

Olsun sağlıkla gelsinler alırız hepsini yine, zaten en yüksek fiyatlar arabalarda onu aldıktan sonra gerisini alırız yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…