- 17 Mayıs 2022
- 817
- 317
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.661
Bazılarında 10. Haftada fetal dna bulunamamıs diye okudum da banada 10. Hafta dedi dr10. Haftada yaptırdık 10 gün sonra çıktı
Bende 2 haftaya yaptıracağım firma neydi sizin5-6 kişi yaptırdık. Çoğumuz 10 ve 11. Haftalarda yaptırdı. Ben kan verdiğimde 11. Haftadaydım.
EurofinsBende 2 haftaya yaptıracağım firma neydi sizin
10+3 dük biz verdik. Sıkıntı olmadı sonuçta geldi.Bazılarında 10. Haftada fetal dna bulunamamıs diye okudum da banada 10. Hafta dedi dr
Teşekkür ederim hangi firmaydı cinsiyeti orda mı öğrendınız10+3 dük biz verdik. Sıkıntı olmadı sonuçta geldi.
İnşallah hepimiz teşekkürlerBir bilgim yok fakat umarım geçer ve sağlıklı huzurlu bir gebelik sürüp sağlıkla bebeğine kavuşursun
İnşallah çok teşekkür ederimBen instagramda Kağan Kocatepeyi de takip ediyorum. Plasentanın aşağı olması durumunda büyük ihtimalle yukarı çıkar demişti bir soru cevapta. Stres yapmayın sizin de çıkar inşallah
Panorama olandı evet cinsiyeti sonuca göre öğrendik, ama 1 hafta sonrada randevumuz vardı bebişimiz orda da gösterdiTeşekkür ederim hangi firmaydı cinsiyeti orda mı öğrendınız
Cok güzel olmuş bende hayırlısıyla öğrenirim ozamanPanorama olandı evet cinsiyeti sonuca göre öğrendik, ama 1 hafta sonrada randevumuz vardı bebişimiz orda da gösterdi
11. Haftada yaptırdık . 10 günde çıktı eurofins firması15 bin tlydi. Fetal fraction %5 ti . Sonuçlar temiz geldi çok şükür ama keşke bir hafta daha bekleseydim dedim kendimceKızlar fetal dna yaptırdınız mı? Yaptırdoysanız nezaman
ay inşallahSevindim canım inşallah perşembe gösterir kendini bebiş öğrenirsiniz
Fetal fraction ne demek bide neden bekleseydım dediniz11. Haftada yaptırdık . 10 günde çıktı eurofins firması15 bin tlydi. Fetal fraction %5 ti . Sonuçlar temiz geldi çok şükür ama keşke bir hafta daha bekleseydim dedim kendimce
eveet orda yaptırdımmSiz Ataşehir Avicenneda ikili test yaptırmıştınız değil mi ?
çok şükürrrGözün aydın canım
Merhaba ayrıntılı usgde de doktor bebegimin sağ elinin gelişmediği doğruladı . Çarşamba günü plasentadan biyopsi yapılacak bir genetik hastalığı olup olmadığına bakılacak önemli bı hastalık çıkarsa gebelik sonlandırılabilirBuket nasilsin? Umarim her sey yolundadir. Dualarimiz seninle
Yanlış hatırlamıyorsam 600 tl demiştiniz. Ben bugün aradım bilgi almak için 3500 tl dediler fiyatlar güncellenmiş 3500 den de fazla olabilir dediler. Neden olduğu hakkında bir fikriniz var mı ?eveet orda yaptırdımm
İnş canım benim perşembe gününden sonra oldu durduk yere anlamadım geçer inşallahKaşıdıkça da daha çok artıyor
Bunları sormak gerek doktora, umarım geçici şeylerdir.
Vajinal süprüntü alındığında lekelenme normaldir endişelenmeyin bol bol dinleninKızlar bugün doktor randevum vardı gittim akıntı olması normal mi dedim test yapalım dedi 2 tane kulak çubuğu gibi uzun pamuk çubuğu soktu vajinama ve çok acıdı eve gelince wc gittim lekelenmem başladı çok korktum acile gittim direk çok şükür normal gözüküyor dediler ama hala içim rahat değil lekelenme devam ediyor. Wc yaparken yanıyor çok feci. Buranın en iyi doktoruna bile güvenmiyorum iyi dediğim dr bunu yaptı. Sağlık sistemi berbat. Duphaston verdiler inşallah lekelenmem durur. Çok üzgünüm. Var mı başına böyle bir şey gelen?