Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Buket nasilsin? Umarim her sey yolundadir. Dualarimiz seninle
Merhaba ayrıntılı usgde de doktor bebegimin sağ elinin gelişmediği doğruladı . Çarşamba günü plasentadan biyopsi yapılacak bir genetik hastalığı olup olmadığına bakılacak önemli bı hastalık çıkarsa gebelik sonlandırılabilir

Kızlar sabahtan beri yediğim herşeyi kustum daha 10 haftalık hamileyim ilk defa böyle birşey oluyor normal mi Allah aşkına bu durum, yoksa yaşayan var mı benim gibi

Kızlar bugün doktor randevum vardı gittim akıntı olması normal mi dedim test yapalım dedi 2 tane kulak çubuğu gibi uzun pamuk çubuğu soktu vajinama ve çok acıdı eve gelince wc gittim lekelenmem başladı çok korktum acile gittim direk çok şükür normal gözüküyor dediler ama hala içim rahat değil lekelenme devam ediyor. Wc yaparken yanıyor çok feci. Buranın en iyi doktoruna bile güvenmiyorum iyi dediğim dr bunu yaptı. Sağlık sistemi berbat. Duphaston verdiler inşallah lekelenmem durur. Çok üzgünüm. Var mı başına böyle bir şey gelen?

Vajinal süprüntü alındığında lekelenme normaldir endişelenmeyin bol bol dinlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…