Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu yapmadan doktorun lekelenme olabileceğini bilgilendirmesi gerekiyor bu kadar canım yanacağını bilseydim asla yaptırmazdım 😞
Malesef her dr ayrıntılı bilgilendirme yapmadığı için biz kadınlar fazlasıyla tedirgin oluyoruz. Bebeğiniz iyi lekelenmeniz de uzun sürmez endişelenmeyin 😊

Kızlar 12 haftalık oldumda folik asit icmeme gerek varmı acaba doktora sormayı unutmuşum
Aynı bende sormayı unuttum ya ayın 11 inde gideceğim doktora da o zamana kadar kullanırım diyorum ama sıkıntı olmaz inşallah özele gitmediğim için direkt doktora da soramıyorum

Aynı bende sormayı unuttum ya ayın 11 inde gideceğim doktora da o zamana kadar kullanırım diyorum ama sıkıntı olmaz inşallah özele gitmediğim için direkt doktora da soramıyorum
Ben c.tesi günü sordum dr a bebeğiniz tamamen oluşmuş daha kullanmaya gerek yok dedi. Tabi her dr farklı siz isterseniz dr unuza danışın.

Malesef her dr ayrıntılı bilgilendirme yapmadığı için biz kadınlar fazlasıyla tedirgin oluyoruz. Bebeğiniz iyi lekelenmeniz de uzun sürmez endişelenmeyin 😊
Çok sinirliyim kaç saat ağladım bebeğime bir şey olacak diye bu nasıl bir uygulama ya canın yanabilir kanaman olabilir dese yaptırmam. Zaten idrar testi verdim gerekli değildi herkeste akıntı oluyor. Şikayetçi olucam doktordan.

Spekulum kullanmadan kuru pamuğu soktu vajinama ve çok feci acıdı
Ay benimde hamilelikten önce böyle bir anım var . Polip vardı onun muayenesine gitmiştim bilgilendirmeden küt diye soktu o kadar acıdıki kızdım napıosunuz diye normalde acımaz senin niye acıdı dedi birde bana aşırı sinir olmuştum. Haklısın canım gitme bir daha ona çokda sinir yapma bebişin için🌸🫶🏻🐣

Çok sinirliyim kaç saat ağladım bebeğime bir şey olacak diye bu nasıl bir uygulama ya canın yanabilir kanaman olabilir dese yaptırmam. Zaten idrar testi verdim gerekli değildi herkeste akıntı oluyor. Şikayetçi olucam doktordan.
Canım bencede allahın izniyle bir şey olmaz. Bu pamugu idrar yolu enfeksiyonunu anlamak icin mi soktu

Yanlış hatırlamıyorsam 600 tl demiştiniz. Ben bugün aradım bilgi almak için 3500 tl dediler fiyatlar güncellenmiş 3500 den de fazla olabilir dediler. Neden olduğu hakkında bir fikriniz var mı ?
ay mümkünatı yok 1 haftada 5 katı olmasının muayene ücreti ile birlikte toplam 1800 ödedim 1200 sigortalı muayene 600 de ikili tarama

Yanlış hatırlamıyorsam 600 tl demiştiniz. Ben bugün aradım bilgi almak için 3500 tl dediler fiyatlar güncellenmiş 3500 den de fazla olabilir dediler. Neden olduğu hakkında bir fikriniz var mı ?
yarın gün içerisinde doktorumu arayayım size yazarım oljr mu

X