Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bugün devlete gittim ikili test için perinatoloji bölümüne yönlendirdi. Belli başlı hastanelerde var ileri uzmanlık gerektiren bölüm yeşil alan açıldıktan sonra o bölüm de randevu alıyorsunuz.
Anladım kuzucum. Bizim burada arkadaşlarıma kadın doğum doktoru kendisi yapmış ölçümü bi yere yönlendirmemiş. Bende aynı yere aldım randevu yarın sabah gideceğim :/ inşallah sıkıntı sorun çıkmaz

Ay ben anlamıyorum canım ya öyle tahmini attım, kendi bebeğimi hissettim sadece🙈
Valla ben de anlamam dün 2li taramada yer değiştirmiş görünce şaşırdım hep yuvarlanıp takla atar dedi doktorum başı solda diye kız düşünmüştüm 😅 şimdi ultrasonlardan anlamaya çalışıyorum ama olmuyor 😅

Anladım kuzucum. Bizim burada arkadaşlarıma kadın doğum doktoru kendisi yapmış ölçümü bi yere yönlendirmemiş. Bende aynı yere aldım randevu yarın sabah gideceğim :/ inşallah sıkıntı sorun çıkmaz
Her hastane ayrı bir prosedürü takip ediyor demek ki.
İnş sorunsuz temiz sonuçlar alırsın.

Kızlar valla kafein konusunda ben o kadar dikkatli değilim, çalışıyorum ve yazılımcıyim. Normalde 2 türk 1 filtre gomerdim günlük,şimdi 1 türk kahvesi 1,2 çay bardagi açık çay, çok arada latte ile gidiyorum. Bence canınız istiyosa için. İlk gebeligimde tiksinmistim. İçemiyordum. Bunda tatlılardan tiksindim kahveye devam. Sinirlayarak 200 mg a kadar alabiliriz hemde. 60 mg türk kahvesi 40-50 mg da çay olsa ancak işte 😂
Çayı ben de içiyorum ya caysiz duramıyorum 😂 bazı şeylere çok takılmamak lazım diye düşünüyorum abartmadan devam edersek bence de sıkıntı olmaz. Ben balıktan tiksindim mümkün değil ne eve sokuyorum ne de yiyebiliyorum. Omega-3 olan bir takviye aldim onu kullanıyorum

• Beğen
Reactions: kgm
Canlarım çok teşekkür ederim çoklu alıntılamayı bilmiyorum böyle genel yazayım. Ağlaya ağlaya okudum yazdıklarınızı çok teşekkür ederim gerçekten nasıl güzel moral veriyorsunuz aile olmuşuz burda gerçekten.
Perinatologda aynı ölçtü ama kesin bisey diyemeyiz dedi düzelebilirmiş veya kötüye gidebilirmiş. Fetal dna yı pazartesi verecektim normalde ama şimdi hemen aradım bugüne aldım birazdan gelecekler eve kan almak için. Burun kemiği oluşmuş bu güzel bisey. Ama down değilde başka sendrom veya başka sorun da olabilirmiş işte fetal dna sonucuna göre konuşacağız. İnsallah temiz çıkar dualarınıza talibim birde paketi değiştik. Panorama plus değil panaroma full paketi önerdi onu yaptırıyorum
Güzel haberler getirsin sonucun kuzum. Sen sonuç çıkana kadar stres yapmamaya bak sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza benim doktorum ense kalınlığı hakkında bir şey demedi acaba daha erken diye mi ölçmedi

Güzel haberler getirsin sonucun kuzum. Sen sonuç çıkana kadar stres yapmamaya bak sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza benim doktorum ense kalınlığı hakkında bir şey demedi acaba daha erken diye mi ölçmedi
Sağol kuzum inşallah. Ölçmüştür de normal olduğu için söylememiştir benimki fazla çıktığı için söylemiştir canım

Sağol kuzum inşallah. Ölçmüştür de normal olduğu için söylememiştir benimki fazla çıktığı için söylemiştir canım
Normal dışı bir şey olsa söylerdi bence. Bir dahakine sen sor canım özellikle
Hiç aklıma gelmedi sormak bir dahaki kontrol 13. Haftaya denk geliyor içime bir şüphe düştü şimdi benim de. İnternetten ense kalınlığı olan bebeklerin ultrasonuna baktım ama karşılaştırma da yapamıyorum şimdi. Beklicem o zaman mecbur

Hiç aklıma gelmedi sormak bir dahaki kontrol 13. Haftaya denk geliyor içime bir şüphe düştü şimdi benim de. İnternetten ense kalınlığı olan bebeklerin ultrasonuna baktım ama karşılaştırma da yapamıyorum şimdi. Beklicem o zaman mecbur
Bakma canım internetten bisey bakılmaz insanı psikolojik mahvediyor ben bu durumumda asla bakmicam Allah’a sığınıyorum sadece sende bakma içine de kurt düşmesin normal olmayan bisey olsa hemen söylerdi temizdir o yüzden söylememiştir

Çayı ben de içiyorum ya caysiz duramıyorum 😂 bazı şeylere çok takılmamak lazım diye düşünüyorum abartmadan devam edersek bence de sıkıntı olmaz. Ben balıktan tiksindim mümkün değil ne eve sokuyorum ne de yiyebiliyorum. Omega-3 olan bir takviye aldim onu kullanıyorum
ben de balik yiyemiyorum. ama ceviz yiyebilirsiniz, ceviz de zengin bir omega 3 kaynagi.

Bakma canım internetten bisey bakılmaz insanı psikolojik mahvediyor ben bu durumumda asla bakmicam Allah’a sığınıyorum sadece sende bakma içine de kurt düşmesin normal olmayan bisey olsa hemen söylerdi temizdir o yüzden söylememiştir
Öyle yapıcam kuzum teşekkür ederim yorumun için zaten hamilelikte insanı en çok yoran stres türevi şeyler sen de ben de hepimiz sağlıkla alacağız bebişleri kucağımıza 🥰💕

Dayanamayıp ilk alışverişimizi yaptım 🥰 bir çorapla aşk yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi 🥲

Eklentiler

• IMG-20241031-WA0007.jpeg
    IMG-20241031-WA0007.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG-20241031-WA0005.jpeg
    IMG-20241031-WA0005.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 17
kan tahlili ve ultrason içerisinde 600 tl ye mi yaptırdınız canım ? ben esenlerdeyim de esenler'de de avicenna var acaba aynı fiyat mı sorayım ona göre
muayene ücreti 1200 ödedim normal muayeneye diye gittim doktorum yapalım dedi 600 tl de öyle verdim herşey içinde 1800 e hallettim her yer aynı olur mu bilmiyorum bi sorun belki daha ucuzdur daha pahalı da olabilir mustafa hoca var ona yaptırdım

X