Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlaaaar, habire reklami çıkıyordu bir inceleyeyim dedim. Bu markanın ürününü alip kullanan var mı? Bu anne yanı hem cok bol içerikli hemde fiyati epey uygunmus. Ne dersiniz alınır mııı.
*imza sözde 5 6.aya kadar bisey almayacak olan taze anne 😅😅
Ben yoykonun park yatağını kullandım çok memnun kaldım 3 sene oğlum yattı içinde şimdi ikinciye sakladım taş gibi duruyor park yataklar daha güzel rahat ve kullanışlı 😍

Kızlar çok kötü grip oldum, augmentin 1000lik verdi doktor içiyorum iki gündür ama geçmiyo öksürüğüm ciğerlerim dolu dolu hırıltılı nefesim başına gelen tavsiyesi olan var mı

Evet ankaradayim canimm. Ay hafta sonu bizde İstanbul yolundaki civil minicity vs baktik baska magazalara da . Ama o kadar yoruldum ki babymall a gücüm kalmadi😄 Teşekkür ederim bilgi verdigin icin canim🥰🌸 civilde de güzel seyler vardi bu arada bende orayi tavsiye ederim.
Bende hafta sonu ordaydim belkide karsilastik 🫣🫣 civilde guzel seyler buldum.bende begendim

Kızlar hamileliğin ilerisi için buzluğa hazırlık yapıyormusunuz? Ben bugün iyi hissettim biraz gelen giden arkadaşlarım olur diye börek sardık kızkardeşimle koyduk. Mantı poşetlemeyide düşünüyoruz. Kolaylık olur. Aklınıza başka ikramlık veya dolapta iyi olur dediğiniz tarif geliyor mu?
Ben lahana ve yaprak sarmasi attım birazda biber doldurup attim biraz borek sardim birde elmali kurabiye yaptim ilk sicakligini atip guzel.paketleyince kokuda cekmiyor buyuk buzlugum var onun disinda kapya biber ve patlican kozledim onlari kaldrdim biraz taze domafes dograyip kaldrdim 🫣🫣

Buzlukta sarma hiç denemedik içindeki malzeme sanki taze olunca güzel olur gibi geliyor bana dolapta kalınca nasıl olur acaba 🙈 börek mantıdan ilerlerim ben. Birazda nohut fasülye falan haşlayıp koyarız. Şimdiden annemi kardeşimi çalıştırayım ilerleyen zamanlarda uğraşcak vaktimiz olmayabilir 🙈
Sarmayi buzluktan cikardigin gibi ocaga koyarsan sanki yeni sarılmış gibi oluyor. Az birsey yapip deneyebilirsin. Begenmezsen yapmazsin 🤩 sen baya hazirlik yapacaksin anlasilan ben bu tarz seyleri bir dogumdan sonraya hazirlarim sanirim. O da misafir falan icin de degil kendimize kolaylik olsun diye 😃 valla hamileyken evime gelenler benden ikram bekleyecek insanlar olmasin bir zahmet. Birde onun stresine mi gireyim😂

Ben yoykonun park yatağını kullandım çok memnun kaldım 3 sene oğlum yattı içinde şimdi ikinciye sakladım taş gibi duruyor park yataklar daha güzel rahat ve kullanışlı 😍
Sagol canim tecrübeni paylastigin icin 🥰 benimde baktıklarım arasinda yoyko. Bu paylastigim modelin de herseyi var alt acmasi donencesi falan filan. Hosuma gitti ondan bi gönlüm kaydi 😍

Bende hafta sonu ordaydim belkide karsilastik 🫣🫣 civilde guzel seyler buldum.bende begendim
Yaaa belki deeee 😍😄 tanışmış olsaydik fikirlerimizi orda da paylasirdik😁 civile biz hic bakmamiatik. Hep ebebek bakmiatik. Ama ordaki civilde hem hesapli hemde cesitli ürünler vardi. Baya hosumuza gitti😇 cinsiyeti ogrenince daha net alışverişler yapariz tabi.

Ben lahana ve yaprak sarmasi attım birazda biber doldurup attim biraz borek sardim birde elmali kurabiye yaptim ilk sicakligini atip guzel.paketleyince kokuda cekmiyor buyuk buzlugum var onun disinda kapya biber ve patlican kozledim onlari kaldrdim biraz taze domafes dograyip kaldrdim 🫣🫣
Ooo canım helal olsun valla, elinize sağlık

Sarmayi buzluktan cikardigin gibi ocaga koyarsan sanki yeni sarılmış gibi oluyor. Az birsey yapip deneyebilirsin. Begenmezsen yapmazsin 🤩 sen baya hazirlik yapacaksin anlasilan ben bu tarz seyleri bir dogumdan sonraya hazirlarim sanirim. O da misafir falan icin de degil kendimize kolaylik olsun diye 😃 valla hamileyken evime gelenler benden ikram bekleyecek insanlar olmasin bir zahmet. Birde onun stresine mi gireyim😂
Kendimiz içinde düşündüm aslında gelenlere illaki buluruz hazırda alırız gerekirse ama bebekle meşgul olurken dolapta bişeyler olması hoşuma gider. Kahvaltıya veya çayın yanına🙈 Seviyorum ben ev yapımı şeylerin olmasını😬

Kendimiz içinde düşündüm aslında gelenlere illaki buluruz hazırda alırız gerekirse ama bebekle meşgul olurken dolapta bişeyler olması hoşuma gider. Kahvaltıya veya çayın yanına🙈 Seviyorum ben ev yapımı şeylerin olmasını😬
En güzeli kendimize hazirlamak bence ya. Dogum sonrasi icin özellikle de 😁 hazir buzluktan cikarip çıkarıp yemesi güzel gelir. Bende ev yapimindan yanayim her zaman ama gelenlere artik hazir da alınır annelerden de istenir 😁😁 herkes elini taşın altina koysun artik napalim dimi.
Benim buzlugum su an dolu onlari bir bitireyim bende hazirlayayim biseyler iyi ajlima getirdin 😍

X