Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün küçük bir tatile gittik istanbula 2 saat arabamızla giderken arabada kusmaktan helak oldum. Yol tuttu çok fena oldum. Dönüşte de popom o kadar ağrıdı ki şuan oturamıyorum. Bin pişman oldum aşırı yorucu oldu. Yakın bir şey olmaz değişiklik olur dedik ama çok zorlayıcı oldu
Aaa tüh zehir olmuş gününüz
Normalde mide bulantısı kusma oluyor muydu peki ?
Ben 1 saatlik yola gitmiştim ,sadece çok yorulmuştum ,gidişte de dönüşte de uyudum 😁
Hatta eve gelince pertim çıkmıştı gece yine erkenden uyudum 😁

Kızlar biz bebek arabamızı aldık. Kraft tokyo 360 tercih ettik. Büyük kaba bir araba değil o hoşuma gitti. Aklım kraft kenyadaydı fakat mağaza deneyince hayallerim suya düştü. Sürüşü hiç kullanışlı değil maalesef. Manevra yaparken sanki tır döndürüyorum gibi genişten almak zorunda kaldım 🤣 hiç hoşuma gitmedi. Tokyo ise sürüş olarak çok rahat geldi. Çok ağır olmayan bir model. Araba bakan arkadaşlarımın aklında olsun💙
Okuyunca Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Drift aklıma geldi 😂

🤣 Ne zaman bu sayfaya girsem cinsiyet yorumcusu oluyorum 2022 de de böyleydim 2020 de yaptım mı hatırlamıyorum ama
F7C3A969-E41D-49B8-8E18-1BDADCE8963D.jpeg

Buna ne derdin peki canım? Eski ultrason fotoğraflarını buldum 😄 teorin tutuyor mu ne

Cinsiyeti belli olan erkek anneleri bulantı ve kusma yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz? Benim oğlumda hafif bulantılar arada olmuştu ama öğürme, kusma hiç olmamıştı. Şimdikinde olunca herkes seninki kız diyor da aslı astarı var mı bu bilginin😅
Pek yaşamadım maksimum 4-5 gün midem bulandı biraz o kadar.

Merhabalar bende kusma çok yok ama hiçbirşey yiyemiyorum yumurta süt et tavuk patates sadece zeytin ekmek meyve sulu yemek bile yapamıyorum üstelik giyemiyorum :KK43: peynirde asla vitaminsiz kalıcak evladım var mı benim gibi olan
Canım bende öyleyim herşeyden midem bulanıyor kusuyorum direk bugün be yerin diye sor doğru düzgün şunu yedim diyemem. Yemeye çalışıyorum ama daha kötü oluyorum o yüzden idare ediyorum biraz daha geçiyor bu zamanlar

Şimdi internette okudum ne kadar doğru bilmiyorum erkek çocuk sağa kız çocuk sola yerleştirmiş benimki sağda 🤦‍♀️ eşimin y kromozomu daha mı baskın anlamadım kendinin de 5 erkek 3 kız kardeşler
Ya benim babaannem alternatif tıpla uğraşırmış hemde ebeymiş o hep erkek solda kız sağda der. Gerçekten 2 oğlum soldaydı. Ablamın kızı olacak sağda. Onun iki oğlu da soldaydı. Ve benim bebekte şimdi solda bakalım ne çıkacak 🤭

Ya benim babaannem alternatif tıpla uğraşırmış hemde ebeymiş o hep erkek solda kız sağda der. Gerçekten 2 oğlum soldaydı. Ablamın kızı olacak sağda. Onun iki oğlu da soldaydı. Ve benim bebekte şimdi solda bakalım ne çıkacak 🤭
Ama benim 2 hamileliğimde de sağdaydı 2 si de erkekti bu da sağda 🤔 kızı tercih ederim yavrum erkekse beni affetsin

Canım bende öyleyim herşeyden midem bulanıyor kusuyorum direk bugün be yerin diye sor doğru düzgün şunu yedim diyemem. Yemeye çalışıyorum ama daha kötü oluyorum o yüzden idare ediyorum biraz daha geçiyor bu zamanlar
Umarım biran önce toparlarız bünyem gerçekten zayıfladı hissediyorum.

Bu kızımın ultrason fotoğrafı 😌 çok hareketli değildi ilk zamanlar doktor hep aç mısın diye soruyordu tatlı şeyler yiyip gidiyordum halbuki
🤭 Ya ben sadece görüntüye bakıp söylüyorum öyle teori falan bakmıyorum içimden ne geçerse ama benim oğlumun da böyle ultrason görüntüsü vardı

kızlar selammmm ,
benim regl tarihim 6sı ben 30unda öğrendim gebeliğimi reglime daha olmasına rağmen kaset testte bile aşırı kalın çizgi çıkıyor ikinci çizgi , bir sıkıntı yada önden gitme gibi bir durum olmaz dimi
ilk gebeliğimde zorunlu kürtaj oldum ondan biraz huzursuz oluyorum
Merhaba durumunuz nedir şimdi benimde testim dediğiniz gibi çıktı ikiz olduklarını öğrendim 🤲🧿

X