-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.541
Ay ben bunları hiç görmemiştim çok güzellermiş yaYa evet bu yatagi da biliyoruuum bu da cok hos. Ilerde koltuk gibi de kullanabilir yeni yatak isterse diye düşünmüştüm baktigimda. Oh ne güzel varmis yatagi iste artik mekanin gercek sahibi geliyor anne baba olarak siz kendi yataginizabenim dediğim ise şu yataklar ;
BUSUNGE açık pembe 80x200 cm uzayabilen çocuk karyolası - 90229017 | IKEA
BUSUNGE açık pembe 80x200 cm uzayabilen çocuk karyolası - 90229017 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr MINNEN/LURÃY beyaz 80x200 cm uzayabilen çocuk karyolası - 29123958 | IKEA
MINNEN/LURÃY beyaz 80x200 cm uzayabilen çocuk karyolası - 29123958 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Ben kilo aldımKızlar bir şey soracağım kilo aldınız mı ? Benim kilomda değişiklik yok sabah karnım dümdüz akşama sanki 5 aylık hamile gibi oluyorum çok rahat kot pantolonlarımı falan giyip işe geliyorum ama bu saatlerden sonra beni rahatsız etmeye başlıyor masanın altında düğmesini açmak zorunda kaldığım bile oluyor. Sizde böyle bir durum oluyor mu ? Birde sıkıyor ya pantolon bir zararı olur mu ? şimdiden yeni kıyafet alıp para harcamak istemiyorum
Evet canım yaa valla heves ediyor insan. Dün belki 4 5 magaza gezdik bebis urunlerine baktik eşimle. Neler alası geliyor insanin.Ama gerçekten çok tatlı duruyorlar ya insan her şeye heves ediyoröyle görünce. Gule gule güzelliklerle kullansın inşallah.
Yeni yıla girmeden en azından arabayı almakta fayda var. Üstüne ekstra fiyatlar eklenecek muhtemelen.
Benim yazlarım hiç evde geçmiyor normalde köyümüz çok yakın sürekli düğünler aktiviteler falan derken evi otel olarak kullanıyorduk resmen eşimle bakalım bebişle nasıl evde oturucaz hiç sanmıyorum oturabileceğimizi gezeriz muhtemelen yineDimi ama azcik da kilo alalım
Ay cokta yormasinlar bizi yaa dur evrene yanlis mesajlar gondermeyelim
Zaten yaz bebisi olacak bebeklerimiz, aliriz arabasini cikar yürürüz tempolu. Ben eliptik bisiklet düşünüyorum birde alirim evdeyken de onu kullanirim diyorum. Ay yeterki saglikli olalim bebek de saglikli olsun da kilo kısmı beni hic rahatsiz etmiyor. Alınır da verilir de. Sağlıklı mutlu bebisler olsun saglikli mutlu ebeveynler olalim yeter
O kadar dogru ki o kadar..Ben evlenince 23 kilo aldım pandemi falan derkensonrasında 25 kilo olarak verdim 83 kilodan 58’e düştüm 34 bedene kadar, aralıklı oruç - düzenli spor ve akdeniz tipi beslenmeyle hiç diyetisten yardımı almadan Huzurlu ve mutlu bir yuvan varsa hepsi birer anı olarak kalıyor, hayattaki her negatif şeyin anası stresmiş, 30 yaşından sonra bunu algılamaya ve yönetmeye başladığımda hayatım değişti
Evet bizimkiler de almayın diyip duruyor üzülüyorumEvet canım yaa valla heves ediyor insan. Dün belki 4 5 magaza gezdik bebis urunlerine baktik eşimle. Neler alası geliyor insanin.
Ay annemler 5 6 aylik olsun oyle alın deyip duruyorlar. Biz heralde az daha gec alcaz ihtiyaclarini.
Ama Dün bir tulum ve bir pijama takimi ve coraplar aldik dayanamadiiiikmagazayi eve tasiyasim geliyor
Amin canimm saglikla musmutlu günlerde kullansin bebeklerimiz herseyi
Sağlıkla ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım geri kalan herşeyi başarırızO kadar dogru ki o kadar..Allah hepimize stressiz mutlu evlilikler sürdürmeyi kısmet etsin ömür boyu ve stressiz bir yaşamı..
Valla bravo ne guzel vermissino zaman dogumdan sonra da kolayca verirsin aldigin kilolari hic dert etme canim. Zaten biz kadinlar isteyince yapamayacagi sey yok. Ben bizim azmimize o kadar inanırım her zaman
Bende çok begeniyorum bu modelleri bakalim ama azicik büyüsün 1 yas gibi düşünüyorum bu tarz birseyler.Ay ben bunları hiç görmemiştim çok güzellermiş yaBen hala kendimi tutuyorum bir şey almamak için başlayınca nasıl durduracağım bilmiyorum evde bir anda 2 tane beşik falan olabilir valla
Dogduktan sonra da gezersiniz o zaman oooh nne güzelBenim yazlarım hiç evde geçmiyor normalde köyümüz çok yakın sürekli düğünler aktiviteler falan derken evi otel olarak kullanıyorduk resmen eşimle bakalım bebişle nasıl evde oturucaz hiç sanmıyorum oturabileceğimizi gezeriz muhtemelen yine
Birde eltimin doğumdan 45 gün sonra sünnet düğünü var hızlı bir kilo vermem gerekecek veremezsem de azıcık tombiş tombiş gezerim yapacak bir şey yok
Aman boşver hiç üzülme canım kilo aldım diye hamileliğin tadını çıkar bence bu süreç bizim en güzel zamanlarımız :)Ben kilo aldım
Sabah ki karnımla aksam ki karnım arasında çok fark var ama bu normal bence. Örme pantolonlar tercih ediyorum, kotlar rahatsız ediyor. Hamile kalmadan önce kilo aldığım için zaten sıkıyordu, su an da hiç giyemiyorum. Hamile pantolonu almaktansa yüksek bel rahat pantolonlar almak daha mantıklı, sonrası için de giyilebilir bir seçenek oluyor. Alacaksan o şekilde alabilirsinbende zaten 3 tane vardı, onları kullanıyorum şu an gerçekten rahat.
Ya bir ben boyleyim saniyordum. Annemler boyle soyleyince bende üzülüyorum kızıyorum bile hatta olumsuz seyleri cagirmayin hayatimiza diye. Allahim sag salim kucagimiza aldirsin uzun sağlıklı ömürlerimiz olsun beraberEvet bizimkiler de almayın diyip duruyor üzülüyorumen fazla cinsiyeti öğrenene kadar bekleyebilirim gibi hissediyorum.
Ya ne güzel, daha nice güzel eşyaları olsun güle güle kullansın
Amin caniiimSağlıkla ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım geri kalan herşeyi başarırıznedense böyle şeyler okuyunca birden duygulanıp gözlerim falan doluyor ah bu hormonlar
Ay evet evet sonra eve gelince de başta boş masraf yaptık diyorum sonra da ay ne güzel iyi ki aldık diyorum borçları öderken tabi biraz daha kızıyoruz kendimizeBende çok begeniyorum bu modelleri bakalim ama azicik büyüsün 1 yas gibi düşünüyorum bu tarz birseyler.
Ya sen bensinbizde esimle ayni boyleyiz aa bu cok guzel ama bu da güzel de biz birini sececez diyorum, olsun ikisini de alsakkk diye bir oneri geliyor birimizden
Dogduktan sonra da gezersiniz o zaman oooh nne güzeltombis gezin azicik da ne olacak yaa. 45 gunde nasil kilo verceeksin kendini strese sokma
Bende Eylül gibi falan tatile gidelim diyorum esime, o da cok erken degil mi diyorama ben onun hayalini kuruyorum simdiden. Bebegimizle denizde keyif yapmalarin
Olsun bebise harcanan hersey ihtiyacAy evet evet sonra eve gelince de başta boş masraf yaptık diyorum sonra da ay ne güzel iyi ki aldık diyorum borçları öderken tabi biraz daha kızıyoruz kendimize
Bende tatili düşünüyorum bebeklere uygun otelleri araştırıp duruyorum anneme de sende gelirsin bizimle diyorum mis gibiOlmadı Sığacık'ta yakın arkadaşım oturuyor ona bela olacağım
Valla ben pantalonum sıkınca nefesim kesiliyor gibi oldu giyemiyorum. Tayt ve beli lastikli rahat pantalon giyoyorumKızlar bir şey soracağım kilo aldınız mı ? Benim kilomda değişiklik yok sabah karnım dümdüz akşama sanki 5 aylık hamile gibi oluyorum çok rahat kot pantolonlarımı falan giyip işe geliyorum ama bu saatlerden sonra beni rahatsız etmeye başlıyor masanın altında düğmesini açmak zorunda kaldığım bile oluyor. Sizde böyle bir durum oluyor mu ? Birde sıkıyor ya pantolon bir zararı olur mu ? şimdiden yeni kıyafet alıp para harcamak istemiyorum
Valla bana da otel çok mantıklı geliyor ne yemek ne temizlik hiç bir şeyle uğraşmadan sağlıkla şükredip şöyle bir kaç gün dinlensek yeter :)Olsun bebise harcanan hersey ihtiyac
Ya tatil bence istek degil ihtiyac olacak hele de o aralarbizde ayni dusuncedeyiz annemi alcaz yanimiza annemde bebisle ilgilenir biz gireriz denize biz ilgileniriz o girer falan mis gibi tatil yapariz. Ay boşver arkadas yanina hic sığılmaz bebekle benden sana tavsiye git mis gibi otele hem daha rahat edersin odalarda klima oluyor bebis de rahat eder.
Yaaa kuzum çok geçmiş olsun halledilir sen iyi ol daÜf kızlar sabah otoparkta arabayı vurdum nasıl oldu hala anlamadım normalde takmayacağım şeye sabahtan beri ağlıyorum hormonlarım alt üst oldu ya
Aman canım sana bir şey olmasında araba halledilir boşver , ağlamak iyi geliyorsa da ağla boşver her duyguyu sonuna kadar yaşamak lazımÜf kızlar sabah otoparkta arabayı vurdum nasıl oldu hala anlamadım normalde takmayacağım şeye sabahtan beri ağlıyorum hormonlarım alt üst oldu ya