Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir şey soracağım kilo aldınız mı ? Benim kilomda değişiklik yok sabah karnım dümdüz akşama sanki 5 aylık hamile gibi oluyorum çok rahat kot pantolonlarımı falan giyip işe geliyorum ama bu saatlerden sonra beni rahatsız etmeye başlıyor masanın altında düğmesini açmak zorunda kaldığım bile oluyor. Sizde böyle bir durum oluyor mu ? Birde sıkıyor ya pantolon bir zararı olur mu ? şimdiden yeni kıyafet alıp para harcamak istemiyorum

Ben 2 kilo kadar aldım canım doktor normal olduğunu söyledi, zaten zayıf hamile kaldım ve hashimoto tiroidi olduğu için ödem oluyorum direk, 12 haftadan önce karın şişlikleri bağırsaklar az çalıştığı için gaz sebebiyle oluyormuş, alt karnımda belirgin bir çıkıntı var ama göbek bölgem hala düz, lastikli pantolonlar giyiyorum şimdilik

Canim bebek arabası bende daha cok dış görüntüsüne bakıp karar verecekmisim gibi geliyor. Tek elle katlansin ve dış görüntüsü güzel olsun. Tabiki ortopedik vs olmasi artik magazadakilerin anlatımı ile de ilerlerim gibi duruyor.

Beşik icin de, anne yani park yataklar varya onlardan düşünüyorum aslinda odamiza. Bebisime de oda yapicaz ama yatagini az büyüyünce direkt montesorri yataklardan alayim diyorum. 1 yaş gibi mesela odasina direkt ondan koyarim daha iyi olur diyorum.
Ama birde içimde ahşap olan minnos besikler varya cibinlikli olanlar iste onlar var olmadi oda yapinca bir tane odasina koyariz diyorum. Ay herseyi alasim geliyor

Bende eksi 1 2 kg gidip gelsem de alt karnimda sislik var. Pantolonlarimla vedalastim. Dün bir tane hamis pantolonu aldim. Bir iki tane de tayt alirim belki. Birde lastikli pantolonlarim esofmanlar falan derken idare ederim diye düşünüyorum. Birde triko elbise aldimm hep almak istiyordum hamile olunca Yalniz daha önce hamis pantolonu giydiniz mi bilmiyorum ama ne rahat birseymis hamilelik bittikten sonra bile giyilir

Ay çok tatsız ya ama bu benimde hiç lastikli pantolonum yok tayt falanda işte rahat olmuyor mecbur masraf yapacağız anlaşılan

Aynı bende hep değişiyor kilom ama sabah aç karına tartıldığımda hamile kaldığım kilodayım alt karnımda bir sertlik var ama düz gibi akşama doğru bildiğiniz 5 aylık oluyorum eşim evden çıkarken başka gelince başkasın diyor
Pantolonu nerden aldın canım link atsana bize de fikir olsun :)

Bebek arabası konusu bende de çok karışık ya hiç anlamıyorum gezip tozup gözüme iyi geleni alıp geleceğim sanırım en sonunda
Bende anne yanı park yatak almayı düşünüyorum yatak odasında kullanmak için daha evlenmeden ikea dan hermess divan almıştım 1 yaştan sonra onun yanına bir korkuluk koyup onunla devam edeceğim bir dolap bir şifonyer tamamdır diye düşünüyorum şuanda

Ya normal aksama kadar mesane doluyor surekli bosaltsak da iceride hep bir ciş var nasil oluyosa sonra bağırsaklarımiz yavasladigi icin siskinlik gaz oluyor. Ee hamileyiz göbekli bebekli gezcez artik
Canim ben valla birkac magaza gezdim tesadüfen lc waikikide buldum aldim direkt magazadan. Ama bakayim linkini bulursam ekleyeyim zevkle

Tabiki tamam olur ikeanin büyüyen yatagii var biliyorsunuzdur belki o da benim hosuma gidiyor mesela. Ama bilemiyorum bi yandan montoserriler daaha hosuma gidiyor. Yanina bizde kıvrılırız geceleri falan diyorum
Ayni ya bende bebek arabasi konusunda arastiriyorum falan ama ilk baktigim dış görünüşü ve tek elle katlanabilir olması. Traveller hosuma gidiyor. Icine sigmadiginda zaten iyi kötü eskimis olur sanki o zamana da daha hafif yine kolay katlanir bir araba alirim diyorum yaşına uygun.

Teşekkür ederim canım Ya ben evlenmeden önce hep çok zayıftım 2 yılda eşim sağolsun 12 kilo aldım ideal kiloma geldim ona bile yeni alışmaya başlamıştım şimdi böyle pantolon falan sıkmaya başlayınca çok garipsedim bakalım ne kadar kilo alacağız çok merak ediyorum valla

Evet fikir alışverişi yaparak en iyisini bulabiliriz bence
Gerçekten fiyatları çok yüksek

O modelleri genellikle uzun süre kullanamıyorlarmış bebisler büyüdüğü için biraz da küçük oluyormuş oturma kısmı. Büyüdükten sonra kucakta taşımak bir hayli yorucu olacak o yüzden karar vermek de zor.

Evet çok şirin modeller var gerçekten, sepet besikleri cok beğeniyorum ama iste kullanamayacak onu da biliyorum.
insan bakmaya doyamıyor, o kadar guzel seyler var ki.. Park yatakları genellikle 3 4 yaşına kadar kullanan bebişler varmış, belki bizim bebişler de uzun süreli kullanır.

Ya evlendikten sonra kilo almak bence cok normal benim gittigim dr bile demisti bana evlilik kilo aldirir diye stresler bitiyor yerlesik ve daha düzenli bir hayata geciyorsunuz illa ki kilo alınıyor demisti. Ve bence mutlu evlilik biraz kilo aldırıyor tabiki almamak biraz dikkat etmek elimizde ama insan biraz rahatliyor ister istemez o nedenle alınıyor. Hamileyken alacagim hic bir kilodan da korkmuyorum vallahi gayet normal bir süreç illa ki alcaz o kilolari canımız sagolsun bebisim dogduktan sonra yazin alirim bebek arabasiyla yürürüm iiiiinsallah 26 kg alan bir yakınım vardi valla en son. Bakalm biz ne olcaz

Sanırım bende ki yataktan bahsediyorsun canım altında 3 tane çekmece var açılınca çift kişilik kocaman yatak oluyor , ben misafirim olur ilerde de çocuğuma yatak olur diye düşünüp almıştım çok memnun kaldım o kadar rahat ki eşimle koca yatağı bırakıp onda uyumuşluğumuz bile çok
Başka kullanan arkadaşlarımda var çocuk içinde çok rahat oluyor düşünebilirsiniz kızlar sizlere de fikir olsun linkini de yapıştırdım

Bence de çok normal ve özellikle dediğin gibi mutlu evliliklerde
Benim doktorum biraz kilo konusunda takıntılı valla benim hiç umurumda bile değil açıkçası ama işte bebişin sağlığı içinde biraz dikkat etmek gerekiyor :) İnşallah çok hareketli bebişler olurlarda peşlerinde koşarken veririz kiloları çabucak

Araba begenmek bile zor allahim ne yapiciiiiz biz

Ya vallahi galiba ben o sepet besiklerden alcam hep bebisim olursa alırım diyordum. Icimde kalsin da istemiyorum bide anne yani park yatak olunca tamam. Arada odasinda uyur arada bizim yanimizda. Ne kadar yatarsa kâr

Ya evet bu yatagi da biliyoruuum bu da cok hos. Ilerde koltuk gibi de kullanabilir yeni yatak isterse diye düşünmüştüm baktigimda. Oh ne güzel varmis yatagi iste artik mekanin gercek sahibi geliyor anne baba olarak siz kendi yataginiza benim dediğim ise şu yataklar ;

Ama gerçekten çok tatlı duruyorlar ya insan her şeye heves ediyor öyle görünce. Gule gule güzelliklerle kullansın inşallah.
Yeni yıla girmeden en azından arabayı almakta fayda var. Üstüne ekstra fiyatlar eklenecek muhtemelen.

Ben evlenince 23 kilo aldım pandemi falan derken sonrasında 25 kilo olarak verdim 83 kilodan 58’e düştüm 34 bedene kadar, aralıklı oruç - düzenli spor ve akdeniz tipi beslenmeyle hiç diyetisten yardımı almadan Huzurlu ve mutlu bir yuvan varsa hepsi birer anı olarak kalıyor, hayattaki her negatif şeyin anası stresmiş, 30 yaşından sonra bunu algılamaya ve yönetmeye başladığımda hayatım değişti

Dimi ama azcik da kilo alalım
Ay cokta yormasinlar bizi yaa dur evrene yanlis mesajlar gondermeyelim
Zaten yaz bebisi olacak bebeklerimiz, aliriz arabasini cikar yürürüz tempolu. Ben eliptik bisiklet düşünüyorum birde alirim evdeyken de onu kullanirim diyorum. Ay yeterki saglikli olalim bebek de saglikli olsun da kilo kısmı beni hic rahatsiz etmiyor. Alınır da verilir de. Sağlıklı mutlu bebisler olsun saglikli mutlu ebeveynler olalim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…