Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aman canım sana bir şey olmasında araba halledilir boşver , ağlamak iyi geliyorsa da ağla boşver her duyguyu sonuna kadar yaşamak lazım 🥰
Ama sen yine de çok üzme kendini bebişin hisseder o da üzülür önemli olan size bir şey olmamış
Çok sağol canım moral oldun eşim şehir dışına çıkmıştı bu gece gelecek. O gittiğinden beri bi kızım hasta oldu kusma ishal salgınına yakalanmış serum taktırdım o iyi geldi çok şükür şimdi iyi. Sonra da bu olay olunca sanırım doldum ben eşime de yansıtmıyorum şimdi aklı bizde kalmasın diye de kazayı söyledim artık patlicaktım yoksa

Sana bir şey olmasın bebekle. Çok hasar var mı
Çok şükür yok aslında geri geri giderken ne olduğunu anlamadım ara duvar varmış megersem gösterge onu göstermedi sinyal vermedi bende geri gitmişim park ederken arka cam bagaj camı patladı onun dışında bisey yok. Eşimde kızmadı ama sanırım o da anlayış gösterince daha coştum kızsa bende sinirlenir ağlamaya geçmezdim 😂😂

E56B989B-2B4B-4AD1-8A1A-12BA92F50D37.jpeg

Eveeet Kızlar var mı bebeğin yerinden cinsiyet tahmin edebilen😅🥰

Çok sağol canım moral oldun eşim şehir dışına çıkmıştı bu gece gelecek. O gittiğinden beri bi kızım hasta oldu kusma ishal salgınına yakalanmış serum taktırdım o iyi geldi çok şükür şimdi iyi. Sonra da bu olay olunca sanırım doldum ben eşime de yansıtmıyorum şimdi aklı bizde kalmasın diye de kazayı söyledim artık patlicaktım yoksa
Çok geçmiş olsun kuzucum inşallah yavrunda çabucak şifasını bulur , okullar açıldığından beri çocuklar hasta hep benimde etrafımda ne yaparsan yap koruyamıyorsun işte bu salgınlardan :KK43:
Bu süreci de yalnız geçirme canım bence her şeyi anlat eşine siz bu yolu birlikte yürüyorsunuz neden tek başına her şeyi yüklenmeye çalışıyorsun eminim eşinde sana çok destek olacaktır :)
Sen çok güçlü bir kadınsın ama bence şu süreçte elimizden birileri tutsa hepimize çok iyi gelecektir kuzum 🥰😍

ben ilk hamileliğimde toplam 5 kg aldım. kendim kilo almadım ama bebek gelişimi iyiydi.hatta sonradan şeker falan çıkmasın diye daha da dikkat ettim gereksiz abur cubur vs yemedim tatlı falan sadece nefsi köreltecek kadar yedim.doğumdan 1 hafta sonra hamile kaldığım kilonun da altındaydım

Çok geçmiş olsun kuzucum inşallah yavrunda çabucak şifasını bulur , okullar açıldığından beri çocuklar hasta hep benimde etrafımda ne yaparsan yap koruyamıyorsun işte bu salgınlardan :KK43:
Bu süreci de yalnız geçirme canım bence her şeyi anlat eşine siz bu yolu birlikte yürüyorsunuz neden tek başına her şeyi yüklenmeye çalışıyorsun eminim eşinde sana çok destek olacaktır :)
Sen çok güçlü bir kadınsın ama bence şu süreçte elimizden birileri tutsa hepimize çok iyi gelecektir kuzum 🥰😍
Ah canım benim nasıl mutlu oldum nasıl moral oldun çok teşekkür ederim. Eşim ailesinden bi kaç erkek ile erkek erkeğe tatile gittiler 3 günlüğüne bende ilk defa böyle gitti diye tadı kaçmasın diye söylemedim ama gece gelsin bidaha tatil dersen bana bu süreçte ağzına kurekle vuracağımı soylicem 😂❤️

Oy yerim ben onu maşallah canım hiç anlamam ama içimden erkek geçti sanki sağlıkla gelsin inşallah
Yaaa sağol kuzum çevremdiler de hep söylüyor erkek olur sende erkek annesi tipi var diye 😅yüzümde güzelleşmiş o inanca da bakılırsa ona göre de erkek 😅bakalım sağlıkla gelsin

Çok şükür yok aslında geri geri giderken ne olduğunu anlamadım ara duvar varmış megersem gösterge onu göstermedi sinyal vermedi bende geri gitmişim park ederken arka cam bagaj camı patladı onun dışında bisey yok. Eşimde kızmadı ama sanırım o da anlayış gösterince daha coştum kızsa bende sinirlenir ağlamaya geçmezdim 😂😂
Duygular aşırı oluyor bu aralar. rahatlamışsındır ağlayınca 😬 çok geçmiş olsun.

X