Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bir ben boyleyim saniyordum. Annemler boyle soyleyince bende üzülüyorum kızıyorum bile hatta olumsuz seyleri cagirmayin hayatimiza diye. Allahim sag salim kucagimiza aldirsin uzun sağlıklı ömürlerimiz olsun beraber 🥰😇
Sağol canimm amiinn insallah hepimizin olsun hepimiziin🥰
Amin, inşallah hepimiz sağlıkla güzelliklerle kavuşuruz bebeklerimize 🥰😍

Aman boşver hiç üzülme canım kilo aldım diye hamileliğin tadını çıkar bence bu süreç bizim en güzel zamanlarımız :)
Çok mantıklı bende onlara geçeceğim artık :KK70:
Artık almamaya çalışıyorum, kontrollü ilerlemek için elimden geldiğince bakalım 😂
Gerçekten rahatlar, çok iyi hissedeceksin 😂🥰

Ah canım benim nasıl mutlu oldum nasıl moral oldun çok teşekkür ederim. Eşim ailesinden bi kaç erkek ile erkek erkeğe tatile gittiler 3 günlüğüne bende ilk defa böyle gitti diye tadı kaçmasın diye söylemedim ama gece gelsin bidaha tatil dersen bana bu süreçte ağzına kurekle vuracağımı soylicem 😂❤️
Ayy benimki bensiz bir yere gitmeyi teklif etmeyi bırak düşünemez bile hissedersem neler yapacağımı tahmin bile edemiyorum normalde çok sakin ılımlı bir insanımdır ama şu sıralar elektrik trafosu gibi geziyorum ortalıkta 😂😂

Ben bu aralar bebeğe isim düşünmekle meşgulum Can koyacağım sanırım. İki isim olmasını da pek istemiyorum. Eşimin ailesi çok kalabalık ve kuzenlerinin çocukları falan derken bize çok seçenek kalmadı. Şu aralar trend Aren, Demir, Kerem, Toprak bunların hepsi ailede var🙈😬 Marsel, Miran, Milan isimleri de trend ama pek emin olamadım. Sizin fikriniz nedir?

Ben bu aralar bebeğe isim düşünmekle meşgulum Can koyacağım sanırım. İki isim olmasını da pek istemiyorum. Eşimin ailesi çok kalabalık ve kuzenlerinin çocukları falan derken bize çok seçenek kalmadı. Şu aralar trend Aren, Demir, Kerem, Toprak bunların hepsi ailede var🙈😬 Marsel, Miran, Milan isimleri de trend ama pek emin olamadım. Sizin fikriniz nedir?
Can eşim de istedi tek başına çok güzel ama kayınbiraderimin ikinci ismi Can olduğu için ben istemedim. Tek başına çok güzel ben de tek isim koyacağım. 💙

Can çok güzel bir isim canım eskimeyen klasik isimlerden biri bence. Sizin canınız gibi kulağa böyle diyince de çok hoş geliyor.
Ben erkek olursa asil uras düşünüyorum

Zaten bu geniş sülaleler deli ediyor beni aynı sorun bizde de var 😂 hangi ismi koymak istesem biri koymus mutlaka. Erkekte mert ismi de çok güzel
Vallahi o kadar kalabalıklarki birde genç kuzen çocukları. Çok güzel isimler var ama sahiplerini sevmiyoruz bazıları ondan eleniyo🙈 Şuan tek Can ile ilerliyoruz bakalım

Kızlar bende Kıvanç düşünüyorum eşimle bir kaç isim daha konuştuk ama hiçbirine bu kadar ısınmadım. Ne diyorsunuz? Düşüncelerinizi merak ediyorum.💙

X