- 29 Ocak 2024
- 60
- 143
- 39
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.481
Bir de video çektik ben bebeğin annesiyim erkek hissediyorum diye:) o videoyu silmem gerekiyor çocuk görmesin ilerdeYuvarlakÇin takvimi mi dersiniz maya takvimi dersiniz makastı bıçaktı hepsi erkekti adı bile hazırdı Can.Şimdi kız ismi düşünüyorum.
Ben 17 haftalık hamileyim bugün aldım Kanz T-Go aldım çok beğendim bakabilirsiniz tek elle katlanabiliyorBende Kraft Kenya düşündüm canım birde favorilerime prego mios travel sistem bebek arabası eklemişim canım onu da incelerim bi
Yaaaa gerçekten hiç biri tutmamış olsun sağlıklı olsunda kız isimleri de çok güzelYuvarlakÇin takvimi mi dersiniz maya takvimi dersiniz makastı bıçaktı hepsi erkekti adı bile hazırdı Can.Şimdi kız ismi düşünüyorum.
Hayır canım ben ikili tarama yaptıracağım doktorum yaşımdan dolayı çokta gerekli görmedi herhangi bir risk çıkarsa o zaman yaptırırız diye düşünüyorumAynen canim kesinliklee bilmedigimiz her seyi birbirimize sorarak bilgi sahibi oluyoruz. Hep pes pese oldugu icin gebeliklerimiz birimizin başına bir hafta önce geliyor belirtiler birimizin bi hafta sonra. Paylasmak bilgi sahibi olmak cok iyi geliyor gercekteninsallah iyi gelir kullandigin jel. Hic gerek kalmaz ilaca da. Saglikla gelsin bebislerimiiiz. Kaçıncı haftadaydin sen bu arada ? Fetal dna yaptirmis miydin
Bende de yuvarlak çıkıyor kız mı ki acaba og ofYuvarlakÇin takvimi mi dersiniz maya takvimi dersiniz makastı bıçaktı hepsi erkekti adı bile hazırdı Can.Şimdi kız ismi düşünüyorum.
Canım ben maxi cosi leona 2 modelini kullanıyorum o da tek elle kapanıyor. Özellikle avmlerde vs asansör beklemek istemiyorsanız tek elle kapatıp çanta gibi tek elinle taşıyabiliyorsun, uçak kabinine sığıyor, çift yönlü kullanılabiliyor, sırt kısmı uzuyor vb benim tercih nedenlerim bunlar olmuştu gayet memnunum..Kızlar bazılarınız için erken belki ama kasım indirimleri gelirken bebek arabası bakmaya başladım. Yeni yıla bırakmak istemiyorum açıkçası zamlardan ötürü. Şuan en çok karşıma çıkan model kraft kenya. Kullanımı kolay olması ve tek elle kapanması vs dikkatimi çekti. Ama travel sistem olması düşündürüyor. Sizin aklınızda bir model var mı? Veya 2. 3. bebeğini bekleyenler daha önce ne kullandı?
Bakayım ona da teşekkür ederimCanım ben maxi cosi leona 2 modelini kullanıyorum o da tek elle kapanıyor. Özellikle avmlerde vs asansör beklemek istemiyorsanız tek elle kapatıp çanta gibi tek elinle taşıyabiliyorsun, uçak kabinine sığıyor, çift yönlü kullanılabiliyor, sırt kısmı uzuyor vb benim tercih nedenlerim bunlar olmuştu gayet memnunum..
Valla benimde kafam karıştı ya yandı devrelerBende de yuvarlak çıkıyor kız mı ki acaba og of
Ayy süper canım en azından öğrendik iyiki konuştuk belki sende sevdiğin için çok tüketirdin. Biz dün istavrit yaptık.Mavimun doktorumla görüştüm levrek haftada 1 yenmesini tavsiye ediyor her hafta da levrek yemeyin dedi. Kesinlikle yenmemesi balıklardan arasında değil ama devamlı yeme dedi. dönüşümlü yediğim için 2-3 haftada 1 e tekabül ediyordu. Seni de bilgilendirmiş olayım.
Gönlündeki neyse o olsun canım :)Ay kizlar sonucum cikmis fetal dnabir saatte elinizde olur dedi heyecanliyimm 1 saate de doktorum var zaten hadi bakalim dua edinn
Sağlıklı tertemiz çıksınAy kizlar sonucum cikmis fetal dnabir saatte elinizde olur dedi heyecanliyimm 1 saate de doktorum var zaten hadi bakalim dua edinn
Neyse ki çok çeşit tüketiyordum ama öğrendiğim iyi oldu dediğin gibi.Ayy süper canım en azından öğrendik iyiki konuştuk belki sende sevdiğin için çok tüketirdin. Biz dün istavrit yaptık.
Kız geçti gönlümdenAy kizlar sonucum cikmis fetal dnabir saatte elinizde olur dedi heyecanliyimm 1 saate de doktorum var zaten hadi bakalim dua edinn
Onları çok takma sen isteğin neyse o olsun bende tek çocuğum bizim sülalede kız yok eşimin sülalede erkek yok :) eşim erkek ben kız istiyorum bir ara psikolojim bozulmuştu erkek olmazsa sevmez mi diye ama sonra düzeldim sen ne istiyorsan ona bak kayınvaliden kendi doğursun mavi battaniye kullanacak bebeği :)Kızlar merhaba . Bende sabah doktordaydım . Bebişim uyuyordu hiç dönmedi 11+6 dayım Fetal DNA vermiştik ama henüz çıkmadı . Hala lekelenmelerim devam ediyor . Doktor kemik yapısı kıza benziyor dedibizim de ailemizde kız hiç yok ben tektim eşimde de hiç yok bakalım nasip hayırlısı . Ama kayınvalidem erkek olsun istiyor sanırım mavi battaniye örmeye başlamış çünkü
Hamile kalmadan önce hep kızım olsun isterdim ama hamile olduğumu ögrenince ikisi de hiç fark etmiyormuş gibi hissetmeye başladım. İlk çocuk olduğu için sanırımYuvarlak erkek canım yani ben kendimde de çevremdeki herkese de öyle baktım ileri geri kız yuvarlak erkek doğru çıktı
Dünyanın en güzel sürprizi olmuş gerçekten de. Varlıkları en güzel hediye oldu hepimizeBen de erkek hissediyordum ama bugün süprizi gördük şok olduk o kadar emindik ki
İnşallah lekelenmeleriniz gecer de huzurlu bir gebelik yasarsiniz her anlamda. Ben de yaşamıştım insan ister istemez endişe ediyor.Kızlar merhaba . Bende sabah doktordaydım . Bebişim uyuyordu hiç dönmedi 11+6 dayım Fetal DNA vermiştik ama henüz çıkmadı . Hala lekelenmelerim devam ediyor . Doktor kemik yapısı kıza benziyor dedibizim de ailemizde kız hiç yok ben tektim eşimde de hiç yok bakalım nasip hayırlısı . Ama kayınvalidem erkek olsun istiyor sanırım mavi battaniye örmeye başlamış çünkü