- 19 Ocak 2016
- 4.711
- 4.852
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Benimde 4 ağustos. Döngünüz normal olsa bile 24 ünde degeriniz zaten cok dusuk olur idrarda cikmaz. birde geç döllenme olabilir ben ufaklıkta ayın sonunda yumurtladım ayın sonunda kaldım değerlerim düşüktü 1 buçuk hafta geriden geliyordu şuan 4 buçuk yaşında stres yapmayın.Haftasini bilmiyorum pcosluyum maalesefson adet tarihim 3 agustos ama 24 agustosa kadar hep gebelik testi yaptim negatif cikti. Ultrasonda gorucem onu sanirim. Su an 2000lerde
Teoriye gore erkege benzemiyor mu ben öyle biliyorum. Kuyruk kısmı havaya doğruysa erkek hafid yataysa kizCinsiyet tahmini yapabilirmisiniz bugun doktora gittim ama hic bisey söylemedi cok merak ediyorum simdiden teşekkürler Eki Görüntüle 3480222
12 haftalıkKaç haftalık
Teşekkürler ederimHiç anlamam da içimden kız gibi geçti hayırlısı olsun inşallah
İşallah ya kizim var bide oglum olursa guzel olur tabi önce saglıklı olsundaTeoriye gore erkege benzemiyor mu ben öyle biliyorum. Kuyruk kısmı havaya doğruysa erkek hafid yataysa kiz
Amiiin canim aminn. Insallah sağlıkla duyayim kalp atışını bende bi an önce. Hem heyecan hem heves hem stres .. tüm duygular bir arada gercekten insan cok afalliyor. Peki kasık agrin falan oluyoru canim yaa. Benim gün içinde beni yoklayan kasık agrilarim oluyor.İnşallah canımbenimde ilk gebeliğim ve çok farklı duygular içindeyim Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah benim 6. Haftada göründü zaten yeni atmaya başlamış ama 8de garanti oluyor işte o yüzden öyle diyorlar inşallah sende bi an önce duyarsın
Ilkinde kac çıkmıştı kac gün gecikmeyle. Bende henüz ayni siz gibiyimOoo doktor randevuları kalp atışlarını duymalar başlamış grupta yavaş yavaş darısı başımıza inşallahben de yarın ikinci kez beta hcg baktıracağım 2 günde artış ne durumda diye
Merhabaa, ne kadarlik gecikmeniz oldu son regl tarihiniz neydi. Bence baya güzel degeriniz.5ci haftadan merhaba kızlarDaha 1.5 ay öncesinde vajinismus başlığında dolanırken bi anda kendimi burda buldum
Bugün kan testiyle öğrendim beta 5100 çıktı, normalmi sizce?
8 ağustos son regl tarihimdi, 22sinde yumurtlama oldu aynı gün hamile kalmışımMerhabaa, ne kadarlik gecikmeniz oldu son regl tarihiniz neydi. Bence baya güzel degeriniz.
Aslinda bence yumurtlama tarihinizi biliyorsaniz ordan sayip daha yakin bir hafta degeri bulunmalı. Ama degeriniz güzel bence
2 gün sonra yeniden kan verip artış miktarina bakarsan daha net anlaşılır. Tarihlerimiz yakınmış. Insallah bizde saglikla keseyi görüp kalp atışını duyarız8 ağustos son regl tarihimdi, 22sinde yumurtlama oldu aynı gün hamile kalmışım
üzme kendını lütfen süreç kolay değil senı cok iyi anlıyorum kacıncı denemen bilmiyorum ama bugune hiç kolay gelmedık maddi manevi çok yıprandık ilaçlar falan da psikolojik olarak cok etkiliyor ama guzel düşün guzel olsun inşallah saglıklı sekilde göreceksın kalbının atışını duyacaksınBugün patladım ağladım dayanamadım artık günler geçmiyor kanda çıktı ama insan ultrasondada görmek istiyor.Sende gümbür gümbür dinlersin insaAallah kalbini.
İlk denemem ama bir buçuk yıldır ilaç alıyorum vücuduma sadece bu tüp bebeğe başladığım zamanki ignelerim 40 i geçti günde iki iğne vurunuyorum karnım morardı hep ama olsun şükürler olsun kucağıma aliyimda iğneye razıyım çok acı çektim dislandim ağladım ama sonunda bana da nasip etti Rabbim. O yüzden keseyi flan görsem içim rahat edecek biraz bugün gidecegiz bakalım insaAllah doktor bakar ve keseyi içinde de yolk kesesini görürüzüzme kendını lütfen süreç kolay değil senı cok iyi anlıyorum kacıncı denemen bilmiyorum ama bugune hiç kolay gelmedık maddi manevi çok yıprandık ilaçlar falan da psikolojik olarak cok etkiliyor ama guzel düşün guzel olsun inşallah saglıklı sekilde göreceksın kalbının atışını duyacaksın
ayy o zaman hiç üzülme ilk denemen ne guzel nasip olmuş benm 3. denemem ama 4 kımyasalım var karışık biraz inşallah bu sefer saglıkla kolaylıkla kucagımıza almak nasip olur allah kımsenın emegını boşa cıkarmasınİlk denemem ama bir buçuk yıldır ilaç alıyorum vücuduma sadece bu tüp bebeğe başladığım zamanki ignelerim 40 i geçti günde iki iğne vurunuyorum karnım morardı hep ama olsun şükürler olsun kucağıma aliyimda iğneye razıyım çok acı çektim dislandim ağladım ama sonunda bana da nasip etti Rabbim. O yüzden keseyi flan görsem içim rahat edecek biraz bugün gidecegiz bakalım insaAllah doktor bakar ve keseyi içinde de yolk kesesini görürüzSenin kaçıncı denemen canim ?
Cevabiniz icin tesekkur ederimBenimde 4 ağustos. Döngünüz normal olsa bile 24 ünde degeriniz zaten cok dusuk olur idrarda cikmaz. birde geç döllenme olabilir ben ufaklıkta ayın sonunda yumurtladım ayın sonunda kaldım değerlerim düşüktü 1 buçuk hafta geriden geliyordu şuan 4 buçuk yaşında stres yapmayın.
saolun ılk şüphehendiğim zaman bakyırdım ordada değer değil,sadece pozitif yazıyordu bıda baktırmadımHayırlı olsunbeta baktırdınız mı hiç?
Evet kasık ağrım yeni hafifledi diyebilirim hatta arada şiddetli olduğu oluyordu çok korkutuyordu onlar.Amiiin canim aminn. Insallah sağlıkla duyayim kalp atışını bende bi an önce. Hem heyecan hem heves hem stres .. tüm duygular bir arada gercekten insan cok afalliyor. Peki kasık agrin falan oluyoru canim yaa. Benim gün içinde beni yoklayan kasık agrilarim oluyor.
Birdeee, yapmani istedikleri test tahlil oldu mu ,kullan dedikleri takviye oldu mu
Amin canım. Şuan ultrasondan geliyorum henüz kalp atışı yok, bi de düşük tehlikesi varmış malesef. İlaç yazdı doktor. Bekliyorum bakalım2 gün sonra yeniden kan verip artış miktarina bakarsan daha net anlaşılır. Tarihlerimiz yakınmış. Insallah bizde saglikla keseyi görüp kalp atışını duyarız
Aslında gecikmem olmadan bat a 2 gün kala test vermiştim dayanamayıpIlkinde kac çıkmıştı kac gün gecikmeyle. Bende henüz ayni siz gibiyimkese ne zaman olusacak kalp atışı ne zaman duyulacak diye beklemedeyim
Canım üzme kendini bol bol dinlen uzan hiç bir şey olmaz Allahın izniyleAmin canım. Şuan ultrasondan geliyorum henüz kalp atışı yok, bi de düşük tehlikesi varmış malesef. İlaç yazdı doktor. Bekliyorum bakalım