Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hissettim canım ya resmen erkek dedim kesinlikle. 10 hafta gördük çok hareketliydi eli kolu erkek olduğunu düşündük. Kızkardeşimin kızı var o sakin sakin yatıyordu hep
Uyuyordu bizimki sanırım anasına çekmiş pek hareketli değildi .

Eklentiler

• IMG_20241025_101225.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 114
Bizim doktorumuz tabağının yarısından fazlası protein olmalı diyor. Sabah kahvaltılarında iki yumurta. Öğlen ve akşam mutlaka hangi et olursa olsun protein alımını yükseltip karbonhidratı düşür dedi. Benim kilo sorunum yok hatta bir süzüldüm hamile olunca sadece göbeğim çıktı. Ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

Evet zaten bebeğe en çok faydası olan şey de protein ağırlıklı beslenme. Ben masa başı çalışıyorum, gün içerisinde en fazla 5 6 bin adım atabiliyorum. Ekstra yürüyüş yapmaya halim kalmıyor eve gidince. Çok yemek seçmeye başladım, et, tavuk, yumurta midemi bulandırıyor. Zorla yemeye çalışıyorum ama olmuyor. Arada balık yiyorum onun yerine. Severek yediğim tek şey peynir ekmek ve salatalık ya da çorba. Az yesem bile kilo alıyorum şu zamanda ilerleyen günlerde ne yaparım hiç bilmiyorum. 10. Haftadayim su an. Doğuma kadar en fazla 8-10 alsam ne güzel olur ama hiç öyle durmuyor benim de.

Çok strese sokma kendini canım üzülcek bir şey yok dikkat edersin. Hamilelik diyetisyenleri var belki danışırsın çok kontrolden çıkarsa

Vallahi geçmiyor cidden saglikla bir alalim da kucagimiza dedigin gibi anca o zaman heh iyi diycez galiba daha epey vakit var önümüzde. En azindan şu 3 aylık dönem bir gecseydi. Risk dönemi azalmis oluyor ya epey.
Bizim dr herhangibir düşük riski fln olmamasina ragmen ilk 12 hafta bize mesela kocisle kanka takılın demisti o nedenle tahmin ediyorum ki bu ilk 12 13 hafta önemli. İnşallah bir bitirelim saglikla. Sonra biraz da hareketlerini falan hissedersek iste az da olsa ıkinci 3aylik dönem belki az daha kolay geçer. Amin

Canım sen kaç haftadasın şuan?

9+6yım canim ben su an da daha minik bir üzüm tanesiyiz sen kac oldum kuzum
Sende fetal dna yapacaksın değil mi? Haftaya verirsen son 2 hafta çok heycanlı geçiyor. Biz 11+5 iz şuan. Pazar günü 12. Haftaya giriyoruz. Yarında kontrolumuz var tekrar. 10 haftada görmüştüm bakalım ne kadar büyümüş oğluşum

Çok strese sokma kendini canım üzülcek bir şey yok dikkat edersin. Hamilelik diyetisyenleri var belki danışırsın çok kontrolden çıkarsa
Evet gittiğim hastanede ki bir doktorla görüşmeyi düşünüyorum. En azından kontrol altında olur, herhangi bir sağlık sorunu yaşamam belki
Çok teşekkür ederim

Kizlarr az once ciktim doktordan galiba biz de bir pipi gorduk emin degilim ama bacak arasindakina bakilirsa bir erko geliyo galiba dedi bakalim fetal dnam da haftaya cikicak. 10+6 yim 4.7cm olmus 11. Haftaya yakin diye mi tahmin etti yoksa boyle erkek denilip kiz cikan oldu mu araniza benziyo mu ultrasonda cinsel organlari??

Ayy doktor görmezse söylemiyor bu haftalarda belli oluyor ya bence seninde erkek canım

Oğlumun ultrasonu

Eklentiler

• 20241025_140333.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…