Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende 1,5 kilo almışım ama göbeğimden sanırım pantolonların düğmeleri kapanmıyor. Umarım çok fazla almayız çok iştahım yok zaten öyle ama 2. Trimesterde ne olur bilmiyorum.
Benim de iştahım yok ama nasıl sisiyorum hiç anlamadım. Eskisinden daha az yiyorum abur cubur canım çekmiyor bile normalde çikolata falan yemeden duramazdım 🥺
Kilomu kontrol altına almam lazım ben de 2 kilo almışım 😮‍💨

Kızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz🙈 Doktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular
Biz eskisi gibi devam ediyoruz sadece kalp atışı duyulana kadar dikkatli olun dedi doktor, her doktor farklı söylüyor insanın daha çok kafası karışıyor. Bana kalsa eskisi gibi istemiyorum ama eşim istiyor mecbur.

Kızlar 10+5 haftalık hamileyim bugün çarşıya gittik eşimle yollalrda calisma var heryer cukurdu eşimde sürekli çukurlara çarptı durdu çok sarsildim arabanın içinde çok endişeliyim bişey olurmu
Bir şey olmaz bence endişelenme, yine de dikkatet kendine her konuda. Her gün toplu taşımada zıp zıp gidiyorum 🥲
Allah korusun bebislerimiziii 🌸💕

Eşini tebrik ederim :) benimki günde 2 kez olmuyor diye triplerde… Bizde doktora sorduk bir sorun yok kısıtlamaya gerek yok dedi ama hem bulantılardan hemde bir şey olur korkusundan ben çok yanaşmak istemiyorum eşimede aksine birşeyşer oldu hamilelikten sonra
Aynı bizimde öyle hamilelikten önce fitnessa başlamıştı arkadaşı takviye vermiş kas yapması için ondan benimki azıttı kızdım en sonunda attım çöpe 🤣

Öyle gerçekten de, çok güzel bir his ve çok tatlısınız.🌸
kıyafetlerim bu kadar çabuk olmayınca ister istemez üzülüyorum gerçi hamile kalmadan önce kilo almıştım üstüne yine alıyorum şimdi. İnşallah çok kilo almadan bitiririz ve doğumdan sonra zorlanmadan verebiliriz. 🥰🫶🏻
Siz de çok tatlısınız 😊 İlk bebeğim de 30 kilo almıştım 🙈 Doğumdan sonra ki 1 yıl içerisinde hepsi gitti. Hiç endişelenmeyin verirsiniz şu an'ın tadını çıkarın 😊

Siz de çok tatlısınız 😊 İlk bebeğim de 30 kilo almıştım 🙈 Doğumdan sonra ki 1 yıl içerisinde hepsi gitti. Hiç endişelenmeyin verirsiniz şu an'ın tadını çıkarın 😊
Maşallah ne güzel, umarım ben de kolaylıkla veririm zamanı geldiğinde. Bebislerimiz iyi olsun da her şeyi hallederiz zamanla. 🌸☀️
Şu süreçte kendimle daha az uğraşsam iyi olacak galiba ☺️🌼 çok teşekkür ederim

Cok teşekkür ederim ❤️ hepimizin ki inşallah. Ben başından beri erkek hissediyordum bütün takvimlere göre de erkekti zaten çin maya filan hepsi tuttu
Bende hissettim canım ya resmen erkek dedim kesinlikle. 10 hafta gördük çok hareketliydi eli kolu erkek olduğunu düşündük. Kızkardeşimin kızı var o sakin sakin yatıyordu hep

Maşallah ne güzel, umarım ben de kolaylıkla veririm zamanı geldiğinde. Bebislerimiz iyi olsun da her şeyi hallederiz zamanla. 🌸☀️
Şu süreçte kendimle daha az uğraşsam iyi olacak galiba ☺️🌼 çok teşekkür ederim
Kesinlikle bebeklerimiz sağlıklı olsun sorunsuz dünyaya gelsinler de her şey yolunu bulur 😊

Kızlar 10+5 haftalık hamileyim bugün çarşıya gittik eşimle yollalrda calisma var heryer cukurdu eşimde sürekli çukurlara çarptı durdu çok sarsildim arabanın içinde çok endişeliyim bişey olurmu
Ben geçen hafta merdivenden düştüm bir şey olmadı canım endişelenme araba yumuşak koltuk riskli değilsen kanama yoksa iyidir. YouTube’da kağan kocatepeden dinleniştim bebek amniyon sıvısı içinde olduğu için hissetmiyormuş sarsıntıları.

Çok sağol canimm🥰 ya şükür birsey yokmus ama insan tedirgin oluyor iste. Birde su verdigi fitili kullanma konusunda az tereddüt etsemde baktim bircok hamile kullanmis ve hep sarı akıntı sebebiyle kullanmislar bende de ayni sikayet var. Bide ben hamilelikte akinti normal saniyordum dr bugun akıntı cok da istemeyiz dedi biraz şaşırdım açıkçası.
Sen ne durumdasin canim muayenene az kalmis hadi dayan 😍 benim gittigim asil doktorum 4 hafta sonra gel demisti ben dayanamadim 2.haftasinda baska doktora gittim bugun 😂 insan merak ediyor bebisi. Bugun gittigim de 6 hafta sonra falan gelebilirsin dedi icimden yok artikkk dedim😂
Ayyy 6 hafta çok yaaa insan 4 hafta bile dayanamıyor valla. Kuzum doktor verdiyse kullan ya sonuçta enfeksiyon olması vs çocuğa daha zararlı olur Allah korusun. Doktor zaten ona göre bi fitil vermiştir. Ben de iyiyim canım kaşık ağrım devam koku hassasiyetim azaldı biraz çok şükür gün sayıyorum bende yaaa geçmiyor zaman gidince fetal dna yı da konuşacağım canım

Kızlar herkes bir iki kilo aldım demiş ben 9. Haftadayım 78den 87ye çıktım…. Bulantım çok normal yemek çok yiyemiyorum sürekli ekmek peynir vs yiyorum aşırı kilo aldım ki doktor sağlıklı olan 88-90 arası doğuma gitmen dedi… Yarın diyete başlıcam bende zorlansam da ekmeği tamamen kesicem umarım veririm aldığım kiloları şuan kendimi rahatsız hissediyorum hedefim kilo verip 85le doğuma kadar dikkat ederek gitmek

Kızlar herkes bir iki kilo aldım demiş ben 9. Haftadayım 78den 87ye çıktım…. Bulantım çok normal yemek çok yiyemiyorum sürekli ekmek peynir vs yiyorum aşırı kilo aldım ki doktor sağlıklı olan 88-90 arası doğuma gitmen dedi… Yarın diyete başlıcam bende zorlansam da ekmeği tamamen kesicem umarım veririm aldığım kiloları şuan kendimi rahatsız hissediyorum hedefim kilo verip 85le doğuma kadar dikkat ederek gitmek
Beyaz ekmeği mutlaka kesin. Yüksek lifli ekmek yemeye çalışın. Ben tam buğdaya geçtim. Akşam yemeklerinin yanına ekmek aramıyorum ama bazen sabahları ya da ara öğün olarak kaşarlı tost yapıyorum. Benim kilo problemim yok ama doktorum beyaz ekmeği direk kes dedi.

X