Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkes bir iki kilo aldım demiş ben 9. Haftadayım 78den 87ye çıktım…. Bulantım çok normal yemek çok yiyemiyorum sürekli ekmek peynir vs yiyorum aşırı kilo aldım ki doktor sağlıklı olan 88-90 arası doğuma gitmen dedi… Yarın diyete başlıcam bende zorlansam da ekmeği tamamen kesicem umarım veririm aldığım kiloları şuan kendimi rahatsız hissediyorum hedefim kilo verip 85le doğuma kadar dikkat ederek gitmek
Ben 78 ile hamile olduğumu öğrendim zaten o ay çok kötü beslenip kilo almıştım sonrasında hamile olduğumu ögrenince is isten gecti. su an 80 81 arasındayım. Doktorum bir şey demedi fakat yüksek olduğunu biliyorum belki ilk randevu olduğu için moral bozmak istemedi.
Muhtemelen ödemimiz de vardır, ben de bir düzen oluşturmak istiyorum kendime. En azından kilo almamızı yavaslatsak bile iyi olur, bebişler gelişsin yeter ki.
Kendimizi üzmeyelim, kıyaslama yapmayalım herkesin bedeni farklı ilerliyor. Bebegimize odaklanıp kendimizle ilgilenelim. 🌸🌼
Canın sıkıldığında yazabilirsin her zaman 💖

Eklentiler

• 20241025_122733.jpg
    20241025_122733.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 38
Ayyy 6 hafta çok yaaa insan 4 hafta bile dayanamıyor valla. Kuzum doktor verdiyse kullan ya sonuçta enfeksiyon olması vs çocuğa daha zararlı olur Allah korusun. Doktor zaten ona göre bi fitil vermiştir. Ben de iyiyim canım kaşık ağrım devam koku hassasiyetim azaldı biraz çok şükür gün sayıyorum bende yaaa geçmiyor zaman gidince fetal dna yı da konuşacağım canım
Ay aynen canim ya 6 hafta cok fazla 😅 zaten diger drum bana 1 ay sonra gel demisti 14.gün falan oldu sanirim iste dayanamadim devlete kontrole gittim. Hayatta 6 hafta dayanamam😅 özeldeki doktoruma 2 hafta sonra gidicem zaten. Hirde d.hastanesi kalp atışını dinletmiyor hic. Sadece gösteriyor. Bilmiyorum nedense. Idrar kültürü sonucum falan temiz çıkmış, bide kan uyuşmazlığı icin bakmıştı o da negatif gelmis risk yokmus su anlık şükür. Bunlar güzel haberler bide bebis yavas yavas normal bebek seklini almaya başlamış bir yandan. Ay bugunlere çok şükür 🙏🧿🧿 ilk haftalarim geçmek bilmiyordu simdi hic degilse sekillendikce belki hareketlenir onlari hissettikce de usg ihtiyaci duymadan a iyi bebis hareket ediyor diye kendimi rahatlatirim. Yoksa analık delilik modum aktif, herseyden endise duyuyorum.

Bu arada bahsettigim ilaci gece ilk dozunu kullandim sonuca ben bile inanamadim, tek bir dozla bile o sarı akıntım yok oldu. Demek ki gerçekten kullanmam gerekiyormus. Gerçekten onemli şeyler bu akıntı konulari hamilelikte.

Ay aynen canim ya 6 hafta cok fazla 😅 zaten diger drum bana 1 ay sonra gel demisti 14.gün falan oldu sanirim iste dayanamadim devlete kontrole gittim. Hayatta 6 hafta dayanamam😅 özeldeki doktoruma 2 hafta sonra gidicem zaten. Hirde d.hastanesi kalp atışını dinletmiyor hic. Sadece gösteriyor. Bilmiyorum nedense. Idrar kültürü sonucum falan temiz çıkmış, bide kan uyuşmazlığı icin bakmıştı o da negatif gelmis risk yokmus su anlık şükür. Bunlar güzel haberler bide bebis yavas yavas normal bebek seklini almaya başlamış bir yandan. Ay bugunlere çok şükür 🙏🧿🧿 ilk haftalarim geçmek bilmiyordu simdi hic degilse sekillendikce belki hareketlenir onlari hissettikce de usg ihtiyaci duymadan a iyi bebis hareket ediyor diye kendimi rahatlatirim. Yoksa analık delilik modum aktif, herseyden endise duyuyorum.

Bu arada bahsettigim ilaci gece ilk dozunu kullandim sonuca ben bile inanamadim, tek bir dozla bile o sarı akıntım yok oldu. Demek ki gerçekten kullanmam gerekiyormus. Gerçekten onemli şeyler bu akıntı konulari hamilelikte.
Çok haklısın kuzum ay napalım evhamsız geçmiyor süreç gerçekten kucağımıza alınca minnoşlarımızı anca rahat ederiz gözümüz görünce 😂 her an ayrı heyecan ayrı heves inşallah zaman hızlı geçsin ❤️❤️

Çok haklısın kuzum ay napalım evhamsız geçmiyor süreç gerçekten kucağımıza alınca minnoşlarımızı anca rahat ederiz gözümüz görünce 😂 her an ayrı heyecan ayrı heves inşallah zaman hızlı geçsin ❤️❤️
Dün akşam instagramda bir post görüp artık bebeğimi görmek istiyorum diye ağladım şaka değil 🤣

Yaaaaaa bayıldım bende geçen emzik alayım dedim ama kızlarım yanımdaydı daha haberleri yok kardeşlerinden alamadım 😂
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde eşimi, oğlumu ve kızımı karşıma aldım size önemli bir şey söyleyeceğim diye 😅😅 Kızım 13 oğlumda 10 yaşında 😊 Üçü birlikte ben ağlarken haberi alınca oynamaya başladılar 😊

Dün akşam instagramda bir post görüp artık bebeğimi görmek istiyorum diye ağladım şaka değil 🤣
Hormonlar yüzünden hep bende çok ağlak oldum inanamıyorum kendime Ahahhaa hormonlar alt üst duygular şelale 😂😂
Bende eşimi haşladım dün şişmanladım dimi söyle çekinme dedim yani biraz biraz başlamışsın sanki dedi diye sinirlendim adamı haşladım 😂😂

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde eşimi, oğlumu ve kızımı karşıma aldım size önemli bir şey söyleyeceğim diye 😅😅 Kızım 13 oğlumda 10 yaşında 😊 Üçü birlikte ben ağlarken haberi alınca oynamaya başladılar 😊
Ben cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum o zaman soylicem kız veya erkek kardeşiniz olacak diye videoya çekmeyi düşünüyorum söylerken. O kadar istiyorlar ki zavallı çocuğum anası kardeşi çoktan yapmış 9. Haftalık olmuş ama o bilmediği için ben kardeş istiyorum lütfen olsun diyip duruyor 😂😂

Ben cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum o zaman soylicem kız veya erkek kardeşiniz olacak diye videoya çekmeyi düşünüyorum söylerken. O kadar istiyorlar ki zavallı çocuğum anası kardeşi çoktan yapmış 9. Haftalık olmuş ama o bilmediği için ben kardeş istiyorum lütfen olsun diyip duruyor 😂😂
Ben video çekmediğim için pişmanım 🙃 Eminim çok sevineceklerdir. Huzurunuz mutluluğunuz daim olsun 🌸

X