Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
Ayy maşallah baya bi erkek grubu olduk biz benimde 10+5 bugün, yarın doktora gideceğim son kontrolden sonra fetal dna vereceğim bakalım heyecanla bekliyorum yıllardır kız bebiş hayali kuruyordum hep, ama sanırım benimde erkek, bütün göstergeler ve hissiyatım erkek diyor hayırlısı bakalım

Ay heros insallah seninkini de gorur

Midem bulantım olduğu için ekmek peynir zeytinden başka birşey yiyemiyorum ama dikkat edicem kussam da diyet yapıcam ekmek yemicem

Aslimda ben fetal dna dan vazgecer gibi olmustum da eşim yaptıralım diyor. Galiba yaptırırız gibi duruyor. Fetal dnayi 11.haftadan sonra ver dedi dünkü dr ama bilemedim bende. Olmadi 12.haftada kontrole gittigimde sorup dra versem diyorum bir yandan da.
Ayy cok heyecanli 12.haftada epey büyümüş olacak seninki dee yarin büyük gün desene güzel haberlerle gel oğluş insallah keyfi yerinde yatiyordur
Su an benim icin her gün ayri heyecanli geciyir fetal dna verdikten sonra stresi nasil yonetcem onu pek kestiremiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…