Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bunları aldım kızlar 🥰

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    162,4 KB · Görüntüleme: 72
Kizlarr az once ciktim doktordan galiba biz de bir pipi gorduk🤣 emin degilim ama bacak arasindakina bakilirsa bir erko geliyo galiba dedi 🤣 bakalim fetal dnam da haftaya cikicak. 10+6 yim 4.7cm olmus 11. Haftaya yakin diye mi tahmin etti yoksa boyle erkek denilip kiz cikan oldu mu araniza benziyo mu ultrasonda cinsel organlari??
Ayy maşallah baya bi erkek grubu olduk biz 😬 benimde 10+5 bugün, yarın doktora gideceğim son kontrolden sonra fetal dna vereceğim bakalım heyecanla bekliyorum 😬 yıllardır kız bebiş hayali kuruyordum hep, ama sanırım benimde erkek, bütün göstergeler ve hissiyatım erkek diyor hayırlısı bakalım 😍🙏

Ayy maşallah baya bi erkek grubu olduk biz 😬 benimde 10+5 bugün, yarın doktora gideceğim son kontrolden sonra fetal dna vereceğim bakalım heyecanla bekliyorum 😬 yıllardır kız bebiş hayali kuruyordum hep, ama sanırım benimde erkek, bütün göstergeler ve hissiyatım erkek diyor hayırlısı bakalım 😍🙏

Ay heros insallah seninkini de gorur🩵🩵

Beyaz ekmeği mutlaka kesin. Yüksek lifli ekmek yemeye çalışın. Ben tam buğdaya geçtim. Akşam yemeklerinin yanına ekmek aramıyorum ama bazen sabahları ya da ara öğün olarak kaşarlı tost yapıyorum. Benim kilo problemim yok ama doktorum beyaz ekmeği direk kes dedi.
Midem bulantım olduğu için ekmek peynir zeytinden başka birşey yiyemiyorum ama dikkat edicem kussam da diyet yapıcam ekmek yemicem

Sende fetal dna yapacaksın değil mi? Haftaya verirsen son 2 hafta çok heycanlı geçiyor. Biz 11+5 iz şuan. Pazar günü 12. Haftaya giriyoruz. Yarında kontrolumuz var tekrar. 10 haftada görmüştüm bakalım ne kadar büyümüş oğluşum🐣
Aslimda ben fetal dna dan vazgecer gibi olmustum da eşim yaptıralım diyor. Galiba yaptırırız gibi duruyor. Fetal dnayi 11.haftadan sonra ver dedi dünkü dr ama bilemedim bende. Olmadi 12.haftada kontrole gittigimde sorup dra versem diyorum bir yandan da.
Ayy cok heyecanli 12.haftada epey büyümüş olacak seninki dee yarin büyük gün desene 😍😍 güzel haberlerle gel oğluş insallah keyfi yerinde yatiyordur 😍
Su an benim icin her gün ayri heyecanli geciyir 🥰 fetal dna verdikten sonra stresi nasil yonetcem onu pek kestiremiyorum ama 🥲

X