- 20 Mayıs 2024
- 733
- 824
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hareketlimiydi çok?benimki bu kadar belli degildi ama ben baskasininkini gorsem ultrasonu derdim ki kesin erkek kizlarda da cikinti olabiliyomus ama bazen
Hadi gönlünüze göre çok güzel geçsin cinsiyet partinizBugün bunları aldım kızlar
Teşekkür ediyorum canım daha var öğrenmemize 9.haftadayızHadi gönlünüze göre çok güzel geçsin cinsiyet partiniz
Ayy maşallah baya bi erkek grubu olduk biz benimde 10+5 bugün, yarın doktora gideceğim son kontrolden sonra fetal dna vereceğim bakalım heyecanla bekliyorum yıllardır kız bebiş hayali kuruyordum hep, ama sanırım benimde erkek, bütün göstergeler ve hissiyatım erkek diyor hayırlısı bakalımKizlarr az once ciktim doktordan galiba biz de bir pipi gorduk emin degilim ama bacak arasindakina bakilirsa bir erko geliyo galiba dedi bakalim fetal dnam da haftaya cikicak. 10+6 yim 4.7cm olmus 11. Haftaya yakin diye mi tahmin etti yoksa boyle erkek denilip kiz cikan oldu mu araniza benziyo mu ultrasonda cinsel organlari??
Ayy maşallah baya bi erkek grubu olduk biz benimde 10+5 bugün, yarın doktora gideceğim son kontrolden sonra fetal dna vereceğim bakalım heyecanla bekliyorum yıllardır kız bebiş hayali kuruyordum hep, ama sanırım benimde erkek, bütün göstergeler ve hissiyatım erkek diyor hayırlısı bakalım
Resimleri atınca fetal dna yaptırdınız önceden öğrendiniz diye düşündümTeşekkür ediyorum canım daha var öğrenmemize 9.haftadayız
Hareketlimiydi çok?
Erkek erkekYani zipliyodu elleri ve ayaklari cok belliydi ama gecen haftadan beri
Bir tabur asker geliyor vallaKızlar mayıs grubu olarak bir futbol takımı kurar mıyız ne dersiniz? sağlıkla gelsinler inşallah.
Canımmm 11+4 ün suan doktora gidiyorum 15.30 randevum belli olur muSenemisback canım senin belli oldu mu?
Midem bulantım olduğu için ekmek peynir zeytinden başka birşey yiyemiyorum ama dikkat edicem kussam da diyet yapıcam ekmek yemicemBeyaz ekmeği mutlaka kesin. Yüksek lifli ekmek yemeye çalışın. Ben tam buğdaya geçtim. Akşam yemeklerinin yanına ekmek aramıyorum ama bazen sabahları ya da ara öğün olarak kaşarlı tost yapıyorum. Benim kilo problemim yok ama doktorum beyaz ekmeği direk kes dedi.
Maşallah nazarlar değmesinOğlumun ultrasonu
Aslimda ben fetal dna dan vazgecer gibi olmustum da eşim yaptıralım diyor. Galiba yaptırırız gibi duruyor. Fetal dnayi 11.haftadan sonra ver dedi dünkü dr ama bilemedim bende. Olmadi 12.haftada kontrole gittigimde sorup dra versem diyorum bir yandan da.Sende fetal dna yapacaksın değil mi? Haftaya verirsen son 2 hafta çok heycanlı geçiyor. Biz 11+5 iz şuan. Pazar günü 12. Haftaya giriyoruz. Yarında kontrolumuz var tekrar. 10 haftada görmüştüm bakalım ne kadar büyümüş oğluşum
Güzel haberlerini bekliyoruz canımCanımmm 11+4 ün suan doktora gidiyorum 15.30 randevum belli olur mu
Bu kadar da ben erkeğim denilmezdiMaşallah nazarlar değmesin
Çıktım canım doktor kalp atışını dinletmedi baktı kendi normal dedi haftasıyla uyumlu ölçümü dedi ikili testi haftaya yapalım dedi okeyyyy dedim cinsiyetle alakalı hiç bişe demediGüzel haberlerini bekliyoruz canım