- 13 Nisan 2020
- 2.342
- 4.341
- 83
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.221
Ben niye cinsiyet öğrenmedim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten de öyle, güzel bir karşılama yapmış sizeBu kadar da ben erkeğim denilmezdi
Hayırlı olsunnnn, güzel bir ömür diliyorum size maşallahKızlar 12+5 teyim, ikili test ve detaylı ultrason yapıldı, cinsiyet öğrendim bı erkek te benden geliyor 1 kızım var 2 yaşında erkek olsun istiyodum çok şükür rabbim öyle nasip etti.
Süper canım cok sevindim bebis baya belli olmuştur cok heyecanli benimde randevum gelsin artikkkkkkÇıktım canım doktor kalp atışını dinletmedi baktı kendi normal dedi haftasıyla uyumlu ölçümü dedi ikili testi haftaya yapalım dedi okeyyyy dedim cinsiyetle alakalı hiç bişe demedi
11 hafta ErkekKızlar kimler kaçıncı haftada öğrendi cinsiyetleri ay kimlerin nesi oluyoooooo
Hayırlı olsun canım Maya takvimi tuttu mu sende :)Kızlar 12+5 teyim, ikili test ve detaylı ultrason yapıldı, cinsiyet öğrendim bı erkek te benden geliyor 1 kızım var 2 yaşında erkek olsun istiyodum çok şükür rabbim öyle nasip etti.
Baştaki tabloya göre gruptakilerin maya talvimine Bakmıştım üşenmeyip 20 kişinin kızdı :)İlk kız kimden gelecek acaba
Bende çok merak ediyorummmmİlk kız kimden gelecek acaba
Kaçıncı haftanızdasınız?Günaydın kızlar az önce ikili taramadan geldim çok şükür ense kalınlığı ve burun kemiği normal değerlerde, kan sonucu da 10 güne çıkar dediler. Doktorum tahminim var dedi bir erko da benden geliyor sanırım:) henüz net değil ama doktorum direkt söyledi. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var özelde inşallah daha net görürüz bu arada sarı akıntı ve hafif kaşıntı bende de vardı gynomax verdi bebeğe Bir zararı olmaz akıntının ama seni rahatlatmak için verelim dedi
Hiç bakmadım ona , bilmiyorum nasıl bakiliyoda kızımda çin takvimi tutmamisti. Onlara inancımı yitirdimHayırlı olsun canım Maya takvimi tuttu mu sende :)
Teşekkür ederiz canım,hepimiz için böyle olsun inşallahHayırlı olsunnnn, güzel bir ömür diliyorum size maşallah
Nisan annelerinde durum nasılKızlar benim zaten 2 oğlum var ben en iyisi nisan annelerine gideyim belki 10 15 gün once gelir bebişim. Yoksa burda sonum iyi gözükmüyor
Yaşın ve son adet tarihin nedir ben bakayım mayayaHiç bakmadım ona , bilmiyorum nasıl bakiliyoda kızımda çin takvimi tutmamisti. Onlara inancımı yitirdim