• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
Çıktım canım doktor kalp atışını dinletmedi baktı kendi normal dedi haftasıyla uyumlu ölçümü dedi ikili testi haftaya yapalım dedi okeyyyy dedim cinsiyetle alakalı hiç bişe demedi 😁😁😁😁😁
Süper canım cok sevindim 🩷bebis baya belli olmuştur cok heyecanli benimde randevum gelsin artikkkkkk🤣🤣

Kızlar 12+5 teyim, ikili test ve detaylı ultrason yapıldı, cinsiyet öğrendim bı erkek te benden geliyor 😊💙 1 kızım var 2 yaşında erkek olsun istiyodum çok şükür rabbim öyle nasip etti.
Hayırlı olsun canım☺️ Maya takvimi tuttu mu sende :)

Ay mayıs grubu erkek anneleriyle dolmuş şimdiden cinsiyet öğrenen herkese hayırlı olsun🌼 Benim bir oğlum var gönül kız evladı da tatmak istiyor tabi ama hadi hayırlısı erkek haberlerini görünce ben de erkek heralde diye düşünmeye başladım 😂

Ay kızlar hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum yahu nasıl bu kadar herkesin cinsiyet Erkek olabildi😅😅 vallahi çok şaşkınım. Kocaaa mayis ayı dogacak tüm bebisler erkek mi olacak ne 😍😍 bakalim benimki ne olacak daha var öğrenmemize.
Birde fetal dna yi 12.haftadan sonra vermekte bir sakinca var mi bileniniz var mi ?

Günaydın kızlar ❤️❤️ az önce ikili taramadan geldim çok şükür ense kalınlığı ve burun kemiği normal değerlerde, kan sonucu da 10 güne çıkar dediler. Doktorum tahminim var dedi bir erko💙 da benden geliyor sanırım:) henüz net değil ama doktorum direkt söyledi. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var özelde inşallah daha net görürüz 💙 bu arada sarı akıntı ve hafif kaşıntı bende de vardı gynomax verdi bebeğe Bir zararı olmaz akıntının ama seni rahatlatmak için verelim dedi
Kaçıncı haftanızdasınız?

Back