Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    103
Kızlar aranızda çok afedersiniz ishal olan var mı 3 4 haftadır geçmeyen ishalim var doktor antibiyotik başlattı tahlil vericem. Hamilelikte kabız yaygın ama ishal neden olur? Umarım bakteri vs yoktur.

Bizimkide bozburun baby bolca eğlenip partiledikten sonra geldi kendisi sürpriz istiyorduk çok sevindik

Tabi zor kararlar bunlar hiçkimse kötü çıkcağını düşünmüyordur tabi. Kötüyü çağırmakta istemem. Biz elimizden geleni yapalım her şeye tabiki müdahale edemeyiz hükmümüz geçmez ama hamilelik ilerlediğinde süprizle karşılaşmakta istemem bu benim fikrim

Benim pek bir bilgim yoktu bu konuda, yorumları okuyunca gördüm doktora danışmadım henüz, birçok arkadaş yaptırmayı düşünüyor diye yazayım dedim belki sizin gibi danışma fırsatları olur. İnşallah sorunsuz ilerler her şey, stressiz güzel bir hamilelik olsun. Sağlıkla büyüsünler, rabbim korusun hepsini

Kendim için değil de onun için endişe ediyorum. O iyi olsun ben de olurum
Vitaminlerin çok kötü diyince korktum biraz ama bebişin iyi olduğunu söyledi. lekelenme de yaşayınca iyice stresli bir hafta olmuştu benim için ama geçti çok şükür..
Çok teşekkür ederim yorumun için. Gerçekten enerjiye ihtiyacım var bu aralar umarım iyi gelir

Doktor öneriyor mu kuzucum ? Aslında bizde de yok ama yinede yaptıracağım ben içimizde hiç soru işareti olmasın net bilgi alalım diye doktor zaten kendi önerdi ikili üçlü dörtlerde hata payı çıkıyor ama bu daha kesin sonuç veriyor dedi

Gerçekten her drun fiyatina ayri şaşırır olduk tabiki dogru olani yapmışsın canim riske ne gerek var. Sadece fiyatlari yuksek geldi bana. Biraz insafa davet ediyoruz bu yüksek fiyatlari

Benim adet döneminde lekeleme olmadı ama adet olacak gibi oldum kısa bir sure
Birde aşırı sinir oldu o ara
Benim de adet agrisi gibi ağrı oldu kasık ve ekstra bel agrim oldu. Onlar gecti gibi oldu da. Akıntım biraz artti gibi geliyor bana. Arada da hafif açık yavru agzi gibi renkte geliyor ayıptır söylemesi. Allahim hepimizi korusun bebeklerimizi korusun

Kaç yaşındasınız acaba bana fetal dna önerdi
Doktorum 27 yaşındayım ben ikili
Test %70 sonuç verir dedi

Ay ne kadar kötü ya soyuyorlar resmen valla ben doktorumdan gayet memnunum sanırım sgklı 800 900 sgksız 1400 benim muayene çok böyle beni strese sokacak bir doktor değil yani
Aynen kuzum katılıyorum biraz insaf lazim o yuksek fiyatlara... benim gittigim de senin muayene ucretinden az fazla dedigin gibi o kadar kafaya takilacak bir rakam degil. Buna şükür napalim
Bilmiyorum güzelimm olabilir valla belirtileri takip ede ede kafayı yicez bu gidişle
Al benden de o kadar yaa. Her seyi aklima takar dert eder oldum. Allahin izniyle riskli dönemimiz biraz geçse en azindan o herseyi takip etme dönemimizden kurtuluruz belki

Gaziantepteydi diye hatırlıyorum karıştırmıyorsam ben de oradayım buralarda böyle uçuk fiyata muayene ücretleri olduğunu bilmiyordum
Aynen 1200-1500 civarı ama hastane ve doktora göre değişiyordu peritonologlar biraz pahalı onlarda o kadar istemiyor Antep te

Tuncay yüce ye mi gidiyorsun canım fiyat yüksekmiş yanlış hatırlamıyorsam Bi arkadaşım başka bir peritonolog için 2500 gibi bişey söylemişti ama belki o hastanede çalışıyordur özel klinik değildir

Evett Tuncay yüce, 3500 müş 1 Ekim itibariyle 5 bin yapmışlar. Ama adamın yaklaşımı çok iyi. Ben seviyorum valla

Merhaba bayanlar. Solucan şeklinde gibi siyaha yakın koyu kırmızı lekelenme neden olur, bilgisi olan var mı?
Benimde aynı şekilde devam ediyor ya yarın kontrolüm var doktorumla konuşacağım bakalım, kanama olduğu zaman gittiğimde 1 hafta 10 güne anca geçer demişti, bakalım yarın inşallah herşey yolundadır ne diyecek

Yaşım 41, çok fazla düşüğüm var ve çok uzun tedaviler sonrası bugünlere geldik çok şükür, yaşım nedeniyle mutlaka amniyosentez istiyorlar ve amniyosentez iğneli bir yöntem olduğu için bebek için çok az da olsa düşük tehlikesi taşıyor bu nedenle hiç o aşamaya kalmadan direkt hiç düşünmeden fetal DNA yı biz söyledik doktorumuza o da evet çok doğru bir karar dedi bakalım kontrole gidince zamanını konuşacağız.

Henüz doktorla konuşmadım Balım bu birdahaki gidişimde konuşurum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…