Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 24 içinde girdim pazartesi günü. Devlet olduğu için kilosu ile ilgili bilgi alamadim. fl degerine göre 32 cm çıkıyor boyu ama bana ozeldeki doktorum biraz uzun olacak sanki demişti zaten daha önce senin de normal bence o parlaklığı bir iki kişi daha diyordu ama böyle şeyler bı sure sonra duzeliyormus zaten içini rahat tut
Kizlar detayliya girdim bugun hersey normal dedi kalbinde sadece parlaklikvarmis onemli birsey degil bu dedi 23+0 kg si 630 gram 29 cm siz ce nasil sizinkiler nasildi? Cok mu kilolu boyu kisa mi bilmiyorum

Tesekkurler canim boy uzatan seyler yiyeyim bari

Avakadoyu asla böyle yemeyi midem almıyor ya. Püre yapıcam limon tuz falan ekleyip üzerine haşlanmış yumurta falan koyuyorum öyle yiyorum. Bir kere böyle denedim yok yiyemedim
Bende de böyle keserek alıştım diğer türlü yiyemiyorum kadın bi avokado yollamış sağolsun 1 taneyi 3 gün yedim kocaman

Alışverişte artık kendimize geçtik mi

Diyetisyen listesi mi kendiniz mi
Kendim evde olunca zaten böyle yapıyorum da Okulda falan olunca simite düşüyorum Onu da engellersem normalime dönücem
Avakadoyu asla böyle yemeyi midem almıyor ya. Püre yapıcam limon tuz falan ekleyip üzerine haşlanmış yumurta falan koyuyorum öyle yiyorum. Bir kere böyle denedim yok yiyemedim
Limon tuz ben de üzerine ekledim aslında . Bazen püre yapıp ekmek üstü de yediğim oluyor Ben her türlüsünü çok seviyorum galiba Günde yarım yemek lazımmış bu arada ben abartıp bir yiyordum eskiden . Ona dikkat ediyorum artık

Ben günde 1 tanesini yiyorum

Kızlar biley sorucsm size,malum artık önemli haftalara geldık hepımız,bu gebelık zehırlemmesı vs seyler bazen karsıma cıkıyor,arada tansıyonunuza bakıyormusunuz?benım evde aletım yok ayda yılda bir denk gelırse baktırıyorum,totalde 6-7 kere bakılmıstır tüm hamılelık surecınde.almamız lazımmı,aç karnına 10 falan cıkıyor aksam uzerı 13-8 falan cıkıyor benım tansıyon

Canım benim de evde aletim yok her muayene öncesi doktorum ölçüyor. Eve almaya gerek yoktur bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…