-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.901
Boyu kilosu bence güzel gibi canım parlaklık zamanla düzeliyormusKizlar detayliya girdim bugun hersey normal dedi kalbinde sadece parlaklikvarmis onemli birsey degil bu dedi 23+0 kg si 630 gram 29 cm siz ce nasil sizinkiler nasildi? Cok mu kilolu boyu kisa mi bilmiyorum
Kizlar detayliya girdim bugun hersey normal dedi kalbinde sadece parlaklikvarmis onemli birsey degil bu dedi 23+0 kg si 630 gram 29 cm siz ce nasil sizinkiler nasildi? Cok mu kilolu boyu kisa mi bilmiyorum
Sagol canimBoyu kilosu bence güzel gibi canım parlaklık zamanla düzeliyormus
Tesekkurler canim boy uzatan seyler yiyeyim bariBen de 24 içinde girdim pazartesi günü. Devlet olduğu için kilosu ile ilgili bilgi alamadim. fl degerine göre 32 cm çıkıyor boyuama bana ozeldeki doktorum biraz uzun olacak sanki demişti zaten daha önce senin de normal bence o parlaklığı bir iki kişi daha diyordu ama böyle şeyler bı sure sonra duzeliyormus zaten içini rahat tut
Avakadoyu asla böyle yemeyi midem almıyor ya.Beyaz ekmeği hayatımdan çıkarıyorum tekrar İnş amin . Bir de rafine şekeri umarım yani
Eki Görüntüle 3507999
Bende de böyle keserek alıştım diğer türlü yiyemiyorumAvakadoyu asla böyle yemeyi midem almıyor ya.Püre yapıcam limon tuz falan ekleyip üzerine haşlanmış yumurta falan koyuyorum öyle yiyorum. Bir kere böyle denedim yok yiyemedim
Alışverişte artık kendimize geçtik miMiss Dünya Lissa Beyaz Sabahlıklı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Beyaz Sabahlıklı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gecelik pijama için bu markayı düşünen kızlar şu an bazı ürünleri indirim de bunda da kupon var alıcam sanırım. Bi tane de gecelik olsun dediim #reklamdeğil
Kendim evde olunca zaten böyle yapıyorum da Okulda falan olunca simite düşüyorum Onu da engellersem normalime dönücemDiyetisyen listesi mi kendiniz mi
Limon tuz ben de üzerine ekledim aslında . Bazen püre yapıp ekmek üstü de yediğim oluyor Ben her türlüsünü çok seviyorum galibaAvakadoyu asla böyle yemeyi midem almıyor ya.Püre yapıcam limon tuz falan ekleyip üzerine haşlanmış yumurta falan koyuyorum öyle yiyorum. Bir kere böyle denedim yok yiyemedim
Ben günde 1 tanesini yiyorumKendim evde olunca zaten böyle yapıyorum da Okulda falan olunca simite düşüyorum Onu da engellersem normalime dönücem
Limon tuz ben de üzerine ekledim aslında . Bazen püre yapıp ekmek üstü de yediğim oluyor Ben her türlüsünü çok seviyorum galibaGünde yarım yemek lazımmış bu arada ben abartıp bir yiyordum eskiden . Ona dikkat ediyorum artık
Canım askıları trendyoldan mi almistin link varmiKadrajda olmayan babynest, bebek yastığı,yorganı,mama sandalyesi, banyo küveti filesi,göğüs ucu kremi,ateş ölçer, oda termometresi,burun aspiratörü ve örme iki battaniyemi de eklersemm bende böyle
Her gün yiyorsan dikkat edebilirsin o zaman Ama arada yiyorsan bir şey olmaz sankiBen günde 1 tanesini yiyorum
Bazen üst üste yiyorum bu iki gündür yemedim hiç araya ara giriyor ama yedim mi her gün yiyorum sonra belirli süre yemiyorum öyleHer gün yiyorsan dikkat edebilirsin o zaman Ama arada yiyorsan bir şey olmaz sanki
BabyLondy 24 ben 120 ye almıştım artış olmuş #reklamdegilCanım askıları trendyoldan mi almistin link varmi
Canım benim de evde aletim yok her muayene öncesi doktorum ölçüyor. Eve almaya gerek yoktur bence yaKızlar biley sorucsm size,malum artık önemli haftalara geldık hepımız,bu gebelık zehırlemmesı vs seyler bazen karsıma cıkıyor,arada tansıyonunuza bakıyormusunuz?benım evde aletım yok ayda yılda bir denk gelırse baktırıyorum,totalde 6-7 kere bakılmıstır tüm hamılelık surecınde.almamız lazımmı,aç karnına 10 falan cıkıyor aksam uzerı 13-8 falan cıkıyor benım tansıyon
İyi bari ya işkillendim bir anCanım benim de evde aletim yok her muayene öncesi doktorum ölçüyor. Eve almaya gerek yoktur bence ya