Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben direkt göbeğimi tutuyorum veren veriyor artık vermeyen de kendi vicdanı şansa kalıyor. Ama eskisi gibi çok yer veren yok, son duyarlı gençlik bizdik ve bitti maalesef

En çok koyan da aslında bu, hamile kalmadan önce çok dikkat ederdim gerçekten ihtiyacı olan varsa otursun diye ama ayni duyarlılığı şimdi göremeyince insan sinirleniyor

Ağır sırt çantası olan okul çocukları falan anlayabiliyorum fakat ekmek almak için şehrin öbür ucuna seyahat etmesin amcalar teyzeler bir zahmet

Otobüslerde metrolarda hamilelere özel oturma yerleri oluyo tepelerine dikilip yer isteyin. Bebeginizden önemli değil onlar arsızsa siz daha arsız olun çünkü ondan anlıyorlar ben bunu gördüm yani dnnfjfjd

Otobüslerde metrolarda hamilelere özel oturma yerleri oluyo tepelerine dikilip yer isteyin. Bebeginizden önemli değil onlar arsızsa siz daha arsız olun çünkü ondan anlıyorlar ben bunu gördüm yani dnnfjfjd
Tek çare o bence de, utanması gereken ben değilim diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…