-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.881
Evet canımİğne yapılcak mı konuştunuz mu?
Nerden aldınBenimde korbell geldi 250 TL
Kıyamam ya. Yaşlılara da bişe diemiom da bi çift vardı mesela sarmaş dolaş duruyorlar dolmuşta. Arkada 4 koca kadın vardı onlar da gördüler hamile olduğumu. Çok zor oldu sırf bu yüzden en erken ne zaman çıkılaniliyorsa o zaman çıkıcam ücretli izne. Her akşam acaba dolmuş kalabalık mı gelecek stresi var bi de
ben direkt göbeğimi tutuyorum veren veriyor artık vermeyen de kendi vicdanı şansa kalıyor. Ama eskisi gibi çok yer veren yok, son duyarlı gençlik bizdik ve bitti maalesef
Her gün otobüs ve tramvay kullanıyorum ve sabah akşam ayakta gidiyorum işe, yaşlılar ücretsiz olarak bindiği (ve maşallah iş giriş çıkış saatlerinde gezmeleri tuttugu) için asla oturacak yer olmuyor. Bence arsız olup yer istememiz lazım yoksa kimse görüp de yer vermiyor
Otobüslerde metrolarda hamilelere özel oturma yerleri oluyo tepelerine dikilip yer isteyin. Bebeginizden önemli değilKıyamam ya. Yaşlılara da bişe diemiom da bi çift vardı mesela sarmaş dolaş duruyorlar dolmuşta. Arkada 4 koca kadın vardı onlar da gördüler hamile olduğumu. Çok zor oldu sırf bu yüzden en erken ne zaman çıkılaniliyorsa o zaman çıkıcam ücretli izne. Her akşam acaba dolmuş kalabalık mı gelecek stresi var bi de
Tek çare o bence de, utanması gereken ben değilim diyorum artıkOtobüslerde metrolarda hamilelere özel oturma yerleri oluyo tepelerine dikilip yer isteyin. Bebeginizden önemli değilonlar arsızsa siz daha arsız olun çünkü ondan anlıyorlar ben bunu gördüm yani dnnfjfjd
Aynen öyle keyfimizden değil sonuçta az insan olsunlar da yer versinler...Tek çare o bence de, utanması gereken ben değilim diyorum artık
Dolaptan aldımNerden aldın
Her gün esenyurt-bahçelievler arası gidip gelen ben…ben toplu taşıma kullanmıyorum çok şükür diyorum çünkü istanbul gerçekten çok kalabalık
benim negatif çıktı iğneye gerek yok dedi. Doğunca tekrar test yapılcak dediEvet canım
yasak canımm :)Bu arada bilmediğim için soruyorum, Instagram üzerinden grup falan kurabiliyor muyuz yoksa yasak mı? Anlık video paylaşasım geliyor sizinle faydalı bilgilerle
ayy allah kolaylık versiiin. Ben de sabah arabayla bırakılıyorum. Akşam yürüyerek dönüyorum eveHer gün esenyurt-bahçelievler arası gidip gelen ben…gidişte eşim bırakıyor da dönüş çok sıkıntı ve yorucu maalesef
Aa o zaman lafımı geri alıyorum sayın admin ve moderatörler lütfen beni banlamayınbenim negatif çıktı iğneye gerek yok dedi. Doğunca tekrar test yapılcak dedi
yasak canımm :)
Sağol canım sana da gerçektenayy allah kolaylık versiiin. Ben de sabah arabayla bırakılıyorum. Akşam yürüyerek dönüyorum eve
işe giderken hep yokuş benim eve çok zorluyordu. Akşam hep düz ya da yokuş aşağı eve de yakın iş yerim. Eski yürüme tempomla 25 dk ydıSağol canım sana da gerçektenaz kaldı sabredelim yürüyüş çok güzel ama o da zorluyor bebiş büyüdükçe
Evet canim, bebislerle birlikte kullanmalikÇok teşekkür ederim canım mustela çocuk şampuanı ile mi? Hangisi foto yüklersen çok sevinirimben oğlumda da mustela şampuan kullanmıştım bebekliğinde
Ban sebebi aman haBu arada bilmediğim için soruyorum, Instagram üzerinden grup falan kurabiliyor muyuz yoksa yasak mı? Anlık video paylaşasım geliyor sizinle faydalı bilgilerle
Diyetisyen listesi mi kendiniz miBeyaz ekmeği hayatımdan çıkarıyorum tekrar İnş amin . Bir de rafine şekeri umarım yani
Eki Görüntüle 3507999
Ben de iki gündür çok hissediyorumKızlar ben ilk kez bebeğin minik minik dokunuşlarını hissetim dün 23+2 de