- 8 Ağustos 2023
- 5.474
- 5.666
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.941
Evet katlanan küvet setini aldım kuzumm yok büyük ya ideal yaniiiTeşekkürler canım bakıyorum bu arada sen katlanan küvete kovaya baktibmi bana biraz kuccuk geldi
Elinize sağlık güzel olmuş güle güle kullansın bebeğinizEvet kendimiz aldık iki kat müslinler hep
Ben de gece kalkıp içeyim diyorum tiroidle falan karışmasın diye daha almadım yarın alırım artık.
Gece limonlu suyumu hazırlayıp onunla içerim artık
Çok teşekkür ederimElinize sağlık güzel olmuş güle güle kullansın bebeğiniz
Evet senin attığın linkten aldım canim 5litre falan galiba kova ama bebise yeter herhaldeEvet katlanan küvet setini aldım kuzumm yok büyük ya ideal yaniii
Zuu Baby Gri Katlanır Banyo Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu da file Sepetkitchen Köpüklü Bebek Banyo Filesi Lüks (KATLANIR KÜVET İÇİN UYGUNDUR) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
#reklamdeğil
Yeter yeter bence. Zaten bebekleri banyo yaptırma süresi Max 10 dakikayı geçmemeli diyor uzmanlar.Evet senin attığın linkten aldım canim 5litre falan galiba kova ama bebise yeter herhalde
bi de bizi düşünGünlük 24 saat bana yetmiyooor çalışmadığım haldeyorgun, bitkin hissediyorum kendimiii. Çocuk olunca ne yapacağım beeen. Çalıştığım zamanlar daha dinçtim . Ki İstanbul dışında yaşıyorum. Kızlaaarr ne yapacağım böyle. Hiçbir şeyi yetiştiremiyorum
Sizi zaten düşünemiyorumbi de bizi düşüniş ev pertim
Heykel dikmeye gerek yok evi saldım mcmvm m sadece yemek bulaşık çamaşır hem ben yokumSizi zaten düşünemiyorumheykeliniz dikilir
Ben eve hem şeker aleti hemde tansiyon aleti aldım valla sürekli kontrol ediyorumKızlar biley sorucsm size,malum artık önemli haftalara geldık hepımız,bu gebelık zehırlemmesı vs seyler bazen karsıma cıkıyor,arada tansıyonunuza bakıyormusunuz?benım evde aletım yok ayda yılda bir denk gelırse baktırıyorum,totalde 6-7 kere bakılmıstır tüm hamılelık surecınde.almamız lazımmı,aç karnına 10 falan cıkıyor aksam uzerı 13-8 falan cıkıyor benım tansıyon
Evde olunca da zorlukları var ya bir yandan. 3 öğün yemek ( kahvaltı, öğle ve akşam), e haliyle bütün gün evde olunca kv ile çabuk kirleniyor. Rutin desen yokHeykel dikmeye gerek yok evi saldım mcmvm m sadece yemek bulaşık çamaşır hem ben yokum
Ben almıcam canım. Çünkü bazı bebeklerde gerekli olmayabiliyormuş. Eğer gerekli olursa alırımÇocuk doktoru da böyle diyo kafam iyice karışıyor. #reklamdeğil
Hiç duymadım ben canım ya neden zararlı olsun kiKızlar gebelikte çilek zararlimiydi.bence hurafe ama yinede insan korkuyor. Cilekli pasta yedim 2 gundur
Ya eskiler derki hamileyken çilek yersen bebekte kirmizi leke olurHiç duymadım ben canım ya neden zararlı olsun ki
Aaa hiç duymamıştım onu ben çok bilirim öyle şeyleri aslındaYa eskiler derki hamileyken çilek yersen bebekte kirmizi leke olurya hurafedir diye dusunuyorum tabi