Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_20241122_184327.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 43
Günlük 24 saat bana yetmiyooor çalışmadığım halde yorgun, bitkin hissediyorum kendimiii. Çocuk olunca ne yapacağım beeen. Çalıştığım zamanlar daha dinçtim . Ki İstanbul dışında yaşıyorum. Kızlaaarr ne yapacağım böyle. Hiçbir şeyi yetiştiremiyorum

bi de bizi düşün iş ev pertim

Ben eve hem şeker aleti hemde tansiyon aleti aldım valla sürekli kontrol ediyorum not alıyorum doktoruma veriyorum 1 ay sonra. Doktorumunda hoşuna gidiyor zaten o da daha güzel yorum yapabiliyor böylelikle

Heykel dikmeye gerek yok evi saldım mcmvm m sadece yemek bulaşık çamaşır hem ben yokum
Evde olunca da zorlukları var ya bir yandan. 3 öğün yemek ( kahvaltı, öğle ve akşam), e haliyle bütün gün evde olunca kv ile çabuk kirleniyor. Rutin desen yok . Beni her anlamda düzenden düzensizlik daha çok yoruyor. Her an bulaşık çıkıyor falan.

Çocuk doktoru da böyle diyo kafam iyice karışıyor. #reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_2908.png
    379,1 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar ben bu sabah içinde vitaminler olan demir şurubuna başladım arkasına biraz portakal suyu içtim. İshal oldum karnım kıvranıyor resmen kabızlığı biliyorum ama ishal olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…