Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim iki bacağımda aynı malesef. Kalp damar doktoruna gittim. Şimdilik kan sulandırıcı ve varis çorabı verdi. Ağrım geçti diye bıraktım ama iki gündür çok ağrım oluyor ve komple bacağıma yayılmış varisler. Yani dikkat edin ve bir an önce doktorunuza danışın. Geçmediği gibi alt bacağa da yayılıyor.

Yaa bakarım buna çok teşekkür ederim canım fiyatı da iyiymiş
Kızlar ben yıldım. Her hapşurukta bir iç çamaşırı değiştiriyorum
Ahaaaha ben de öyle öksürüp hapşurunca özellikle günde dört beş çamaşır değiştiriyorum

Ben 34. Hafta gibi başlarım diye düşünüyorum, daha çok zaman var çünkü tertemiz taze kalsın istiyorum her şeyin

Yok canım onun yerine her gün bir soda içiyorum… ilaçlara boguluyor gibi hissediyorum yoksa
Sodada ki mg ihtiyacimiz olani tam karsilamiyor malesef bende sizin gibi her gun bir maden suyu iciyordum ama kasiklarim agriyordu. Doktorum magnezyumu duzenli kullan dedi. Artik her gun iciyorum kasik agrim olmuyor.

Günaydıın
Ben o işleri son aylara bırakmayı düşünüyorum çünkü beklerken havasız kalır, toz olur diye şimdi yapsam bi daha yaparım duramam

Sodada ki mg ihtiyacimiz olani tam karsilamiyor malesef bende sizin gibi her gun bir maden suyu iciyordum ama kasiklarim agriyordu. Doktorum magnezyumu duzenli kullan dedi. Artik her gun iciyorum kasik agrim olmuyor.
Multivitaminin içerisinde de magnezyum bulunuyor diye ekstra kullanmadım açıkçası ama aslında ihmal etmemek lazım evet

Ben 34. Hafta gibi başlarım diye düşünüyorum, daha çok zaman var çünkü tertemiz taze kalsın istiyorum her şeyin

Günaydıın
Ben o işleri son aylara bırakmayı düşünüyorum çünkü beklerken havasız kalır, toz olur diye şimdi yapsam bi daha yaparım duramam
Ben de öyle istiyorum aslında ama ablamlar biraz acele ediyorlar hurçlarız birşey olmaz dediler çok kararsız kaldım öyle olunca

3,6,9 aylık kısa kollu bodylerden aldım ikişer tane bimden. 3-6, 6-9 ayliklardan yine tinylamb dan 5 er tane aldım şuan. Yenidoğan uzun kollu zıbın ve kısa kollu almadım henüz bende

Uzun kollu zıbin gerekli oluyormuki ay ne kdr bilgisizim
Ben üç dört tane aldım canım her ihtimale karşı

Günaydın kızlar fikir ve önerileriniz ışığında dün ebebekten bir dünya alışveriş yaparak bebeğime kıyafet olayını kapattım o kadar çok yoruldum ki saatlerce toptan ne almak gerekiyorsa alıp çıktık eşimle. Şimdi bakalım yıkaması ütülemesi var. Ona da yavaş yavaş başlayacağım.

Sen gönlüne nasıl siniyorsa öyle yap bence sonradan çıkarıp aynı işleri yapacaksan şimdi yorulmaya gerek yok
Evet ya ben aralığın ilk haftasında mobilyaları gelecek onları temizleyip sonraki haftalarda da dolabına parça parça yıkar ütüler koyarım diye düşünüyorum aslında ben de sizin gibi yapayım tertemiz kalsın kokuları gitmesin üstünden

Zaten el kadar herşeyleri ya çabuk biter o işlemler gibi geliyor

Zaten el kadar herşeyleri ya çabuk biter o işlemler gibi geliyor
Bence de birkaç gün sakin sakin yapılır. Dün dışarıda kullanacağımız tulum geldi pufidik sarıldım sanki ona sarılır gibi bir duygulandım ya. Bu ara herşeye öyleyim zaten. Aynen dediğin doğru minicik şeyler zaten çabuk biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…