- 14 Mayıs 2021
- 4.494
- 8.829
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.241
Ay canım ben onu bebegın halasına pasladımJUNO benim gözüme bi garip geldi ya bebeğin yatacağı yer sanki çok aşağıda kalıyor gibi sizin nasılmaya91 imagination forever
Ben genoksta yaptırdım 5 günde sonuç geldiKızlar meraba haftaya fetal dna yaptırıcamda genoksla ilgili kötü yorumlar gördüm yaptıran var mı acab?
teşekkürler yanlış sonuc falan yazdılarda endişe ettimBen yaptırdım biraz gecikti ama her şirkette olabilecek durumlardan ötürü. Farklı bir şirketten yaptıran arkadaşım da aynı gecikmeyi yaşamıştı ama tavsiye ediliyor genelde
Süpermiş sonuçlar yanlıs gelme olasılıgı falan dedıler de korktum ben deBen genoksta yaptırdım 5 günde sonuç geldi
Atayım kuzumAy canım ben onu bebegın halasına pasladımdaha getirmedi o alacak.canlı gormedım henuz. fnd_50 fundada almıstı.kuzum atssna bı resmını
Ne almayı düşünüyorsunuz pekiPark yatak istiyorum aslında ama benim yatak odası çok daralacak. Oturma odasında falan iken de reflü yatağı kullanıcam. JUNO aldım ama pek içime sinmedi başka alıcam
Tabii çukur canımmJUNO benim gözüme bi garip geldi ya bebeğin yatacağı yer sanki çok aşağıda kalıyor gibi sizin nasılmaya91 imagination forever
Ben ilk geldiğinde çekmiştim şu an evde değilim de şu tümsek olan yere o minnnacıııkk ayakları gelecekAy canım ben onu bebegın halasına pasladımdaha getirmedi o alacak.canlı gormedım henuz. fnd_50 fundada almıstı.kuzum atssna bı resmını
Sevi bebe nin önerdi kullanan arkadaşım ondan alırım muhtemelen indirimini takip ediyorum şuan #reklamdeğilNe almayı düşünüyorsunuz peki
Benimde idrarda keton çıktı enfeksiyon filan vardı antibiyotik başladım birde toz halinde manurol var onu verdi tek seferlik ben aşırı idrara cikiyorum o da bende susuzluk yapıyor hamileliklerimde sık yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonunu malesefKızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım . Doktor idrar tahlili ve kültürü de istemişti sonuçlar böyle çıkmış. Enfeksiyon da protein kaçağı oluyor mu aramızda enfeksiyon sorunu yaşayan arkadaşlarım vardı sizde de protein + miydi ? Protein kaçağı iyi değil diye biliyorum pazartesi doktora gidicem sonuçlar için endişe etmeye başladım
Bende aynısını bir hafta önce yaşadım belime vuruyordu sancı şeklinde ertesi güne geçti telaslandim ama bebek kasılıp sancı giriyor ve belinize vuruyorsa genelde sancı oluyor daha önceden biliyorum eğer dinlenince geçmiyor devam ediyorsa mutlaka doktora gidinBenim ebe de herşeye normal diyorkasık ağrılarım gibi değil de sancı gibi gelip gittikce korkuttu beni. Teşekkür ederim
Alacağı zaman sorar diye düşünüyorum abim alacakNe model alcaklar sen seçseydin
Ben de bundan aldımEIFIN Bambu Balık Nakışlı Bebek Havlu Kundak Ve Kese Seti
Banyo havlumuzu da aldım fiyat çok iyi bu arada almak isteyen varsa #reklamdeğil
Aa evet bak bu güzelmiş eğimliSevi bebe nin önerdi kullanan arkadaşım ondan alırım muhtemelen indirimini takip ediyorum şuan #reklamdeğil
Bana ultrason sonucu falan vermediler ya anlamadım hiç bir şey vermedi. Ultrasonla baktı bi form doldurdu bunu kan verdiğin zaman laboratuvara bırak dediler. Kanı verdim kağıdı verdim çıktımUSG yarım saatte çıktı kan sonucu ise iki gün sonra çıktı canım
Ay bana ultrason raporu falan bi şey vermedi kan ver dedi kanı verdim çıktımBen yaptırdım. Ultrason raporunu o gün verdiler. Kan sonucumda 1 hafta sonra çıktı
İkili test olduğu için hem USG hem kan sonucunun ortalamasına bakılıyor, kan sonucun çıktığında e nabıza düşer canımBana ultrason sonucu falan vermediler ya anlamadım hiç bir şey vermedi. Ultrasonla baktı bi form doldurdu bunu kan verdiğin zaman laboratuvara bırak dediler. Kanı verdim kağıdı verdim çıktım
Canim arkadasim almisti gogus pompasi ama bana dedi cok gereksizmis calisanlar icin gerekli ama evde olan anneler icin surekli emzirince gerek kalmiyor dedi ben bekliyorum su an dogunca alirimAnlayamadım canımm
Benim şirkette yediğim yemekler bazen yakıyor bazen yakmıyor anlayamıyorum. Hep aynı malzemeler kullanılıyor
Yok canım, geçen doktoruma yazmıştım kullanabilirsin dedi. Strepsils kullandım
Bana verdi üzerine de detaylı ultrason randevu günümü yazmıştı. Kan vermeye gittim. 1 hafta sonra kan verdiğim yerden sonuçları aldım yani usg kan birlikte o yüzden vermemiş olabilir sana. Sonucun ne zaman çıkıcak?Ay bana ultrason raporu falan bi şey vermedi kan ver dedi kanı verdim çıktım
Ben çalışıcağım için bana gerekli olacak ama ya emmezse falan diye lazım olursa alırım dedim aynenCanim arkadasim almisti gogus pompasi ama bana dedi cok gereksizmis calisanlar icin gerekli ama evde olan anneler icin surekli emzirince gerek kalmiyor dedi ben bekliyorum su an dogunca alirim