- 9 Ağustos 2016
- 7.410
- 23.849
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #18.221
Ben o çok şiddetli hastalığımda öksürürken bile kaçıyordu. Aynen böyle demir para büyüklüğünde kaçıyor. Normal de asla kaçmaz işte hastayken fırtlıyorYok benimde pijamaya geçecek kadar değil Allah'tan ama hastayım ya bir de hapşuruyorum kaçırıyorum
Ben juno aldım onunla ben nereye o orayaKızlar size bi sorum var gece bu bebikler beşikte yatıcak ama gündüzleri oturma odasında olucaz çoğunlukla nereye koymayı düşünüyorsunuz nerede yatıcak ayrı bişey alınmalımı
Ben 19+4 üm iki gündür oluyor hastayım ondan heralde dedim. Bence haftayla alakası yok ya bilmiyorumBenimde gülerken bile kaçıyo yaben daha 16 haftalığım erken değil mi benimki sizce
#reklamdeğil yataş junoKızlar size bi sorum var gece bu bebikler beşikte yatıcak ama gündüzleri oturma odasında olucaz çoğunlukla nereye koymayı düşünüyorsunuz nerede yatıcak ayrı bişey alınmalımı
Bende babynest alıcamm #reklamdegilKızlar size bi sorum var gece bu bebikler beşikte yatıcak ama gündüzleri oturma odasında olucaz çoğunlukla nereye koymayı düşünüyorsunuz nerede yatıcak ayrı bişey alınmalımı
Canım 20 haftalığım ultrasona göre sata göre 19+2 daha hissetmedim bendeSelam kızlar. Bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaymıç. 19+4 görünüyor dedi benim sata göre geriden geliyor en başından beri. 302 gr 22 cm miş. hala hissetmememe şaşırdı sorun sende bebek gayet hareketli dedicuma günü detaylı olacak insallah oradan da güzel şeyler duyarım. Hissedemediğim için çok tedirgindim rahatladım benim gibi olan varsa kendi kendine kuruntu yapmasın
Mayoş bu ındırım kuponu tanımlanırmı bıda alıyımmı yoksa 1.399 tlden o makınayıBen juno aldım onunla ben nereye o orayagözümden ayıramam ilk etapta sanırımm
Of ya kafayı yedirttiler bize ben yazmayı unuttum#reklamdeğil yataş juno
#reklamdeğil vallah hiç biri değil yaBen juno aldım onunla ben nereye o orayagözümden ayıramam ilk etapta sanırımm
Ya indirim kuponu olabilir bence, trendyolda falan da favla #reklamdeğilMayoş bu ındırım kuponu tanımlanırmı bıda alıyımmı yoksa 1.399 tlden o makınayı
Aynen canım onu aldım 12000 e almıştım. Ertesi gün sabah bir uyandım fiyat 10800 e düşmüş. İptal edip hemen yeniden aldımOne4ever aldın di mi
Ne model alcaklar sen seçseydinBize de bebek arabası hediye gelecek bakalım gelicek inşallah
Anaa ne çok düşmüşAynen canım onu aldım 12000 e almıştım. Ertesi gün sabah bir uyandım fiyat 10800 e düşmüş. İptal edip hemen yeniden aldımama sonradan fiyat arttı.
Park yatak + juno var şu an ben de onlarla devam ederiiim #reklamdeğilKızlar bir şey soracaktım çocuk doğduğun da yatması için direk park yatağı mı kullanacaksınız anne yanı beşik mi alacaksınız yoksa juno yatak mı kullanacaksınız ?
Evet o yüzden tedirginim umarım teşhir falan göndermezlerAnaa ne çok düşmüşbedavaya almışsın
Ben yaptırdım biraz gecikti ama her şirkette olabilecek durumlardan ötürü. Farklı bir şirketten yaptıran arkadaşım da aynı gecikmeyi yaşamıştı ama tavsiye ediliyor geneldeKızlar meraba haftaya fetal dna yaptırıcamda genoksla ilgili kötü yorumlar gördüm yaptıran var mı acab?
Park yatak istiyorum aslında ama benim yatak odası çok daralacak. Oturma odasında falan iken de reflü yatağı kullanıcam. JUNO aldım ama pek içime sinmedi başka alıcamKızlar bir şey soracaktım çocuk doğduğun da yatması için direk park yatağı mı kullanacaksınız anne yanı beşik mi alacaksınız yoksa juno yatak mı kullanacaksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?