Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın 🥰
Bu aldıklarımızı ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Ben bu ayın sonunda yapıp hurçlara kaldırayım diyorum. Aralık ayında da mobilya gelince içini temizleyip dolabına yerleştiririm🥰
Evet acelecilik 1 numara olduğumuz gibi bunu bende düşündüm 😂😂😂 ama sonra dedim durdukça belki dolap kokar işte duruk gibi kokar en sona bırakayım
Sanki grupta dün konuşuldu gibi ama, adet sancısı gibi ince bir ağrı var kasik ve karın bölgemde 🥲 dün temizliğe giriştik eşimle ve baya eğilip doğruldum acaba ondan mıdır 🥲
Evet ya çok iş yapınca gezince oluyor maalesef
Bence yaşadıkça görcez bakalım belki ihtiyacımız olmaz olursa alırız😅

Evet acelecilik 1 numara olduğumuz gibi bunu bende düşündüm 😂😂😂 ama sonra dedim durdukça belki dolap kokar işte duruk gibi kokar en sona bırakayım

Evet ya çok iş yapınca gezince oluyor maalesef

Bence yaşadıkça görcez bakalım belki ihtiyacımız olmaz olursa alırız😅
Sona bırakacağımız birşey olacak şükür😅 ben de ona karar verdim en son😁

Geçmiş olsuuun, gebelikte büyüyen rahim ana damarlara baskı yaptığı, kan hacmimiz arttığı, salgılanan hormonlardan dolayı damarların genişlediği ve ayakta durmaktan kaynaklı alt vücutta biriken kanın normalde de kalbe dönmesi zorlaştığı için gebelikte varis çok görülür. Sadece bacaklarda değil vajina etrafında da olabiliyor. Çoğu doğumdan sonra geçiyor ama bu dönemde hem ağrılar ve ödem açısından senin konforun için hem de damar içinde biriken kanın tehlikeli olma riski sebepli önce kadın doğumcuna sonra Kalp Damar cerrahına başvurmanı öneririm 🥰
Yüksek ihtimalle varis çorabı verilecek ve gün içinde ayaklarını kalp hizanın üstüne kaldırarak dinlenmek önerilecektir ama doktorlara bildirmek oldukça önemli ❤️ Çok geçmiş olsun 🙏🏻
çok teşekkür ederiim 🙏☺️ inşallah geçer doğumdan sonra ya.. en kısa zamanda doktora gideceğim inşallah. teşekkür ederim bilgilendirmen için de canım

Benim iki bacağımda aynı malesef. Kalp damar doktoruna gittim. Şimdilik kan sulandırıcı ve varis çorabı verdi. Ağrım geçti diye bıraktım ama iki gündür çok ağrım oluyor ve komple bacağıma yayılmış varisler. Yani dikkat edin ve bir an önce doktorunuza danışın. Geçmediği gibi alt bacağa da yayılıyor.
kıyamam ya geçmiş olsunn. peki senin nasıl günlük hayatın canım ayakta çok duruyor musun?peki bi faydası oldu mu kan sulandırıcının sence?

Benim bilgim yok aslında bu konuda ama kendimde fark ettiğim damarlarımın çok belirginleşmiş olduğuydu . Göğüsümdekiler falan çok netleşmiş. Doktora bir sor bakalım belki kan sulandırıcı falan verirler
evet canım genişleme oluyor o hep oluyordu da bu işk kez oldu böyle çok sinir bozucu☹️

Kızlar göğüs ucu koruyucusu olarak gümüş kapak alan var mı? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce kullanan oldu mu yararlı mı? Krem olarak bunu aldım iyi mi sizce gümüş kapakta aldım.

Eklentiler

• IMG20241110121136.jpg
    IMG20241110121136.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar göğüs ucu koruyucusu olarak gümüş kapak alan var mı? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce kullanan oldu mu yararlı mı? Krem olarak bunu aldım iyi mi sizce gümüş kapakta aldım.
Lansioh alıcam bende ama göğüs kapağı konusunda kararsızım. Göğüs ucu kalkanı da aynı görevi görüyomuş

Mesela şey diyorum şimdilik bunu almıcam yapmıcam ama kendimi alırken ya da yaparken buluyorum 😅😅😅
Hee ben işte 😅 Ben 30. Haftada alışberişe başlayacaktım 22de neredeyse bitirdim 😂
Lansioh alıcam bende ama göğüs kapağı konusunda kararsızım. Göğüs ucu kalkanı da aynı görevi görüyomuş
Ben 8 sene önce kuzenime almıştım ilk doğumunda ve kolay atlattı, şimdi benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gümüş kapağı sakın unutma dedi 😅 ben de bunların aynısını aldım.
Güşmüşün yara iyileştirme etkisi vardır modern tıpta da ilaçlarda falan kullanılır örneğin silverdin #reklamdeğil. Bazı yara bakımlarında özel gümüş çözeltileri kullanılır hastanede. O yüzden ben çok işe yaradığını ve yerini başka bişeyin tutmayacağını düşünüyorum 😅 İnşallah işe yarar

ğ
kuzum benım aldıklarımda senınkının aynısı.umarım ıyı cıkar

X