Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet acelecilik 1 numara olduğumuz gibi bunu bende düşündüm ama sonra dedim durdukça belki dolap kokar işte duruk gibi kokar en sona bırakayım
Sanki grupta dün konuşuldu gibi ama, adet sancısı gibi ince bir ağrı var kasik ve karın bölgemde dün temizliğe giriştik eşimle ve baya eğilip doğruldum acaba ondan mıdır
Evet ya çok iş yapınca gezince oluyor maalesef
Bence yaşadıkça görcez bakalım belki ihtiyacımız olmaz olursa alırız

Sona bırakacağımız birşey olacak şükür ben de ona karar verdim en son

çok teşekkür ederiim inşallah geçer doğumdan sonra ya.. en kısa zamanda doktora gideceğim inşallah. teşekkür ederim bilgilendirmen için de canım

kıyamam ya geçmiş olsunn. peki senin nasıl günlük hayatın canım ayakta çok duruyor musun?peki bi faydası oldu mu kan sulandırıcının sence?

evet canım genişleme oluyor o hep oluyordu da bu işk kez oldu böyle çok sinir bozucu

Lansioh alıcam bende ama göğüs kapağı konusunda kararsızım. Göğüs ucu kalkanı da aynı görevi görüyomuş

Mesela şey diyorum şimdilik bunu almıcam yapmıcam ama kendimi alırken ya da yaparken buluyorum
Hee ben işte Ben 30. Haftada alışberişe başlayacaktım 22de neredeyse bitirdim
Lansioh alıcam bende ama göğüs kapağı konusunda kararsızım. Göğüs ucu kalkanı da aynı görevi görüyomuş
Ben 8 sene önce kuzenime almıştım ilk doğumunda ve kolay atlattı, şimdi benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gümüş kapağı sakın unutma dedi ben de bunların aynısını aldım.
Güşmüşün yara iyileştirme etkisi vardır modern tıpta da ilaçlarda falan kullanılır örneğin silverdin #reklamdeğil. Bazı yara bakımlarında özel gümüş çözeltileri kullanılır hastanede. O yüzden ben çok işe yaradığını ve yerini başka bişeyin tutmayacağını düşünüyorum İnşallah işe yarar

ğ
kuzum benım aldıklarımda senınkının aynısı.umarım ıyı cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…