- 9 Ağustos 2016
- 6.269
- 20.622
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.281
Evet acelecilik 1 numara olduğumuz gibi bunu bende düşündümKızlar günaydın
Bu aldıklarımızı ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Ben bu ayın sonunda yapıp hurçlara kaldırayım diyorum. Aralık ayında da mobilya gelince içini temizleyip dolabına yerleştiririm
Evet ya çok iş yapınca gezince oluyor maalesefSanki grupta dün konuşuldu gibi ama, adet sancısı gibi ince bir ağrı var kasik ve karın bölgemdedün temizliğe giriştik eşimle ve baya eğilip doğruldum acaba ondan mıdır
Bence yaşadıkça görcez bakalım belki ihtiyacımız olmaz olursa alırızKızlar korbell yerine şöyle bir üründe makul bence Zuu Baby Bebek Bezi Çöp Kovası 505 Adet Kapasiteli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sona bırakacağımız birşey olacak şükürEvet acelecilik 1 numara olduğumuz gibi bunu bende düşündümama sonra dedim durdukça belki dolap kokar işte duruk gibi kokar en sona bırakayım
Evet ya çok iş yapınca gezince oluyor maalesef
Bence yaşadıkça görcez bakalım belki ihtiyacımız olmaz olursa alırız
Şimdilik karar verdik diyelimSona bırakacağımız birşey olacak şükürben de ona karar verdim en son
Yaa hahahaŞimdilik karar verdik diyelimçok güvenemiyorum
çok teşekkür ederiimGeçmiş olsuuun, gebelikte büyüyen rahim ana damarlara baskı yaptığı, kan hacmimiz arttığı, salgılanan hormonlardan dolayı damarların genişlediği ve ayakta durmaktan kaynaklı alt vücutta biriken kanın normalde de kalbe dönmesi zorlaştığı için gebelikte varis çok görülür. Sadece bacaklarda değil vajina etrafında da olabiliyor. Çoğu doğumdan sonra geçiyor ama bu dönemde hem ağrılar ve ödem açısından senin konforun için hem de damar içinde biriken kanın tehlikeli olma riski sebepli önce kadın doğumcuna sonra Kalp Damar cerrahına başvurmanı öneririm
Yüksek ihtimalle varis çorabı verilecek ve gün içinde ayaklarını kalp hizanın üstüne kaldırarak dinlenmek önerilecektir ama doktorlara bildirmek oldukça önemliÇok geçmiş olsun
kıyamam ya geçmiş olsunn. peki senin nasıl günlük hayatın canım ayakta çok duruyor musun?peki bi faydası oldu mu kan sulandırıcının sence?Benim iki bacağımda aynı malesef. Kalp damar doktoruna gittim. Şimdilik kan sulandırıcı ve varis çorabı verdi. Ağrım geçti diye bıraktım ama iki gündür çok ağrım oluyor ve komple bacağıma yayılmış varisler. Yani dikkat edin ve bir an önce doktorunuza danışın. Geçmediği gibi alt bacağa da yayılıyor.
evet canım genişleme oluyor o hep oluyordu da bu işk kez oldu böyle çok sinir bozucuBenim bilgim yok aslında bu konuda ama kendimde fark ettiğim damarlarımın çok belirginleşmiş olduğuydu . Göğüsümdekiler falan çok netleşmiş. Doktora bir sor bakalım belki kan sulandırıcı falan verirler
Bencede bende öyle düşünüyorumBence yaşadıkça görcez bakalım belki ihtiyacımız olmaz olursa alırız
Mesela şey diyorum şimdilik bunu almıcam yapmıcam ama kendimi alırken ya da yaparken buluyorumYaa hahahaYemin ederim aynı düşünceler
Herşeye du bakalım diyorum asla net karar yok kdkdkd
Lansioh alıcam bende ama göğüs kapağı konusunda kararsızım. Göğüs ucu kalkanı da aynı görevi görüyomuşKızlar göğüs ucu koruyucusu olarak gümüş kapak alan var mı? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce kullanan oldu mu yararlı mı? Krem olarak bunu aldım iyi mi sizce gümüş kapakta aldım.
Hee ben işteMesela şey diyorum şimdilik bunu almıcam yapmıcam ama kendimi alırken ya da yaparken buluyorum
Kızlar göğüs ucu koruyucusu olarak gümüş kapak alan var mı? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce kullanan oldu mu yararlı mı? Krem olarak bunu aldım iyi mi sizce gümüş kapakta aldım.
Ben 8 sene önce kuzenime almıştım ilk doğumunda ve kolay atlattı, şimdi benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gümüş kapağı sakın unutma dediLansioh alıcam bende ama göğüs kapağı konusunda kararsızım. Göğüs ucu kalkanı da aynı görevi görüyomuş
ben de böyle oldum gülerken öksürürken vs kaçıyo ilk defa yaşıyorum bu durumu ve şaşkınım :-DKızlar ben yıldım. Her hapşurukta bir iç çamaşırı değiştiriyorum
Bende çok şaşırmıştımben de böyle oldum gülerken öksürürken vs kaçıyo ilk defa yaşıyorum bu durumu ve şaşkınım :-D
ben park yatak aldım ona yatırıcam. yanlamasına bile yatabilir ilk etapta kocamanKızlar bir şey soracaktım çocuk doğduğun da yatması için direk park yatağı mı kullanacaksınız anne yanı beşik mi alacaksınız yoksa juno yatak mı kullanacaksınız ?
kuzum benım aldıklarımda senınkının aynısı.umarım ıyı cıkarKızlar göğüs ucu koruyucusu olarak gümüş kapak alan var mı? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce kullanan oldu mu yararlı mı? Krem olarak bunu aldım iyi mi sizce gümüş kapakta aldım.
Elele markasının hangi modeli bu acaba birde anne yani oluyormuAa fotoğraf yüklenmemişşşEki Görüntüle 3501500