- 8 Ağustos 2023
- 5.323
- 5.248
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.201
Bayadır düşecek diye takipteyim yorumlarda çok iyi diye favoriledim. Baktım düşmüş kaptım hemennÇok iyi fiyat ben de aldım
Ayy bebişlerimizi bıcır bıcır yıkamak nasip olsun hepimizeBayadır düşecek diye takipteyim yorumlarda çok iyi diye favoriledim. Baktım düşmüş kaptım hemennSize de hayırlı olsun
AmiiinAyy bebişlerimizi bıcır bıcır yıkamak nasip olsun hepimize
Bize de hediye gelcek dendi ama hala ortada umarım gelir yoksa son dk anam babam usulü leğende yıkıcaz hahahhSonunda aldım#reklamdegil
Ya daha çok var zatenBize de hediye gelcek dendi ama hala ortada umarım gelir yoksa son dk anam babam usulü leğende yıkıcaz hahahh
Biz forum olarak çok aceleciyiz neden öyle oldu yaa jsjs daha doğuma kaç ay var leğen derdindeyiz hahahaBize de hediye gelcek dendi ama hala ortada umarım gelir yoksa son dk anam babam usulü leğende yıkıcaz hahahh
Ya evet maalesef, tipik koç burcuYa daha çok var zatensanırım sen çok tezcanlısın
Biz forum olarak çok aceleciyiz neden öyle oldu yaa jsjs daha doğuma kaç ay var leğen derdindeyiz hahaha
Gelir gelir senin de tez zamanda inşallah
Kasım indirimleri bizi mahfetti zatenYa evet maalesef, tipik koç burcu
kocama ikide bir soruyorum hayır almıcaklarsa kasım indirimin de onu da alayım falan
One4ever aldın di miKasım indirimleri bizi mahfetti zatenbenimde hala bebek arabam gelmedi 1 hafta oldu daha bugün kargoya vermişler heyecanla onu bekliyorum. Kötü cıkarsa indirimler bitmeden yenisini almam lazım diye
Bize de bebek arabası hediye gelecek bakalım gelicek inşallahKasım indirimleri bizi mahfetti zatenbenimde hala bebek arabam gelmedi 1 hafta oldu daha bugün kargoya vermişler heyecanla onu bekliyorum. Kötü cıkarsa indirimler bitmeden yenisini almam lazım diye
Bende de pozitif çıktı çok korktum proteinin sayısına bakıldı 97 çıktı, 300 ve üzeri olması sorun. Tek artı 100 demek zaten demekki sizinde benim gibi 90-100 falan. Eğer tansiyon ve ödem yoksa korkmayın bir şey olmuyor bende yaşadım geçen haftalarda :)Çok teşekkür ederim sadece protein kaçağı prekleampsi belirtilerinden biri olduğu için o konu endişelendirdi beni
Geçen hafta benKızlar ben yıldım. Her hapşurukta bir iç çamaşırı değiştiriyorum
Yok benimde pijamaya geçecek kadar değil Allah'tan ama hastayım ya bir de hapşuruyorum kaçırıyorumGeçen hafta bensürekli çamaşır değiştirdim. Şanslıysam pijama kurtulmuştu
Çok rahatladım çok teşekkür ederimBende de pozitif çıktı çok korktum proteinin sayısına bakıldı 97 çıktı, 300 ve üzeri olması sorun. Tek artı 100 demek zaten demekki sizinde benim gibi 90-100 falan. Eğer tansiyon ve ödem yoksa korkmayın bir şey olmuyor bende yaşadım geçen haftalarda :)
Benimde gülerken bile kaçıyo yaKızlar ben yıldım. Her hapşurukta bir iç çamaşırı değiştiriyorum