Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar e ebebkte hıcbı nane yoktu😅😅şehrinde babymall olan varsa dırek oraya gitsin,orası mukemmeldı.Şimdi ben h m den bunları alıcam ama kafamda buyuk bır soru var😀bu cocuk bu kıyafetın uzerıne ne gıyecek?üzeri çıtçıtlı ya içine çıtçıtlı badi giydirilmez ee sade böyle giydirilmez üşür,nasıl birşeu giydirilir içine yada dısına fikirlerinizi acil bekliyoruuuuum😀🥰
Canım aldığın üst zıbın bunu giydirip üstüne bir üst giydirebilirsin altına da aldığın pijamaları birde mayanın dediği gibi 0-1 alma onu genelde prematüre ler alıyor en az 0-3 al daha uzun giyer bebiş 0-3 de ben her güne bir takım şekilde ayarlayacağım kurutma da var kirlendikçe yıkarım diye düşünüyorum çünkü 0-3 lerde hemen küçülmeye başlıyor 0-3 alt üst takım ya da tulum altınada zıbın olacak şekilde giydireceğim 😊

Bazen benim de oluyor canim ishal gibi ozellikle sabahlari gun icin de geciyor senin de bir anlik olmustur
ay benim hiç olmaz kız kabız olurum genelde şaşırdım o yüzden neyse düzeldim hdfj
Pregoya da bir bakarim canim daha da karar veremedim park yatak onermislerdi almisken biraz kullanayim diye dusundum en azindan 2 3 yasina kadar
aynen park yatak benimki de yatsın baya bi sonra normal yatak alırım.
Türk kahvesi limon yap kuzu 🤭
geçti geçti esoo 🤣
3 ten sonra canım
mutlaka yaaz merak ediyorruzz 🤭

Allah izin verirse cinsiyeti öğreneceğiz bugün tabii ki sağlıklı olması her şeyden önemli ama insan merak ediyor kıpır kıpırım :) şans dileyin kızlar 💗💙
Ay hadi inşallah… ben de yarın detaylı USG de öğrenmeyi umuyorum ❤️ 21 haftaya girdik hala göstermiyor benim sıpa da :)

Bugün bi kontrole gittim ve 46 ile başladığım bu yola artık 56 olarak devam ediyorum.... Kilona dikkat et bundan sonra dedi doktor... Ben yiyeceğim yemeklerin hayallerini kurarken 🥲🥲🥲
46 nedir yaaa😀😀benim cocukkenkı kılom🤭boyun 1.60 ın uzerındeyse sorun yok canım.gayet normal

Ben birden ayağa kalkınca alt karnımda baskı hissediyorum sertlik oluyor karnımda sanki idrara sıkışmış gibi 🥹 doktora okadar çok şey soruyorum ki bunuda yazamam şimdi 😅 sorabileceğim bi tek siz varsınız 🥰normal mi acabaa
Ay bende ayağa kalktıkça çişim geliyor bıktım artık bu durumdan 😁

X