- 16 Haziran 2018
- 538
- 1.182
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.481
Bi tık daha iyiyim öksürük ve baş ağrısı azaldı çok şükür bugün işe gidemedim amaGeçende az miktarda vardı ilaç vermişti canım şimdi sanırım yine kültür ver diyecek
Sen nasıl oldun daha iyi misin
Benim de aynıKızlar bebek haraketlerini nerde hissediyorsunuz ? Ben yeni hissetmeye başladım ama resmen kasık bölgeme yakın hissediyorum göbeğimin aşağısında normal mi acaba
Benim de boğazım acıdı gece biraz öksürük vardı bugün işe gidemedimmBi tık daha iyiyim öksürük ve baş ağrısı azaldı çok şükür bugün işe gidemedim ama
Hemencecik toparlarsın inşallahBi tık daha iyiyim öksürük ve baş ağrısı azaldı çok şükür bugün işe gidemedim ama
Geçmiş olsun canım sende mi hastasınBenim de boğazım acıdı gece biraz öksürük vardı bugün işe gidemedimm
Benim de karışık belli bir yeri yok gibi sankiKızlar bebek haraketlerini nerde hissediyorsunuz ? Ben yeni hissetmeye başladım ama resmen kasık bölgeme yakın hissediyorum göbeğimin aşağısında normal mi acaba
Sağol canımm olmamak için cebelleşiyorummm diyiyim. Gece olunca boğazım acıyor pastil falan içiyorum. Ihlamur iki bardak içiyorum fazla içiliyor mu bilmiyorumHemencecik toparlarsın inşallah
Geçmiş olsun canım sende mi hastasın
Bugun daha hafifledi canimCanım, sarı akıntı bende de var. Ben idrar olduğunu düşünüyorum. Hapşurunca falan geldiğini hissediyorum. Ama çok da sıcak olmasın bence en iyisi çoraplarla ısıtmak. 2-3 gün sımsıcak gezersen geçer diye düşünüyorum
Ben iletisimi kestim canim ben de cok agladim ilk aylar yoksa basedilmiyor yani çocuğumun erkek olmasi hosuna gitmedi kv nin enteresan enteresan seyler iste o yuzden gorusmuyorum su an gecen bise oruom o nasil vs diye sordu yok istemiom dedim biseyEki Görüntüle 3495612
18+3 ile göbek güncellemesi bırakayım. Ayın 1inde yeniden işbaşı yapacağım çok zor geliyor çalışmak ama maddi rahatlık ve iç huzurum için çalışmak zorundayım. Bu ara eş tarafı çok zorluyor beni. Daha talepkar, alıngan, kırılgan, tripli benim olmam gerekirken herkes aşeriyor herkes her şeye alınıyor trip atıyor. ağla ağla bir hal oluyorum. Hamileliğe kadar da hiçbir problemimiz yoktu.
O zaman normal ben daha yukarıda hissederiz diye düşünmüştümAlt karında di mi aynen orayı da tekmeliyorgöbek altı her yere tekme yiyorum. Dediğin gibi hep daha kasığa doğru oluyor.
Çok ilginç seninkinde normal de kvler erkek çocuğuna bayılır seninki tam tersi olmuşBen iletisimi kestim canim ben de cok agladim ilk aylar yoksa basedilmiyor yani çocuğumun erkek olmasi hosuna gitmedi kv nin enteresan enteresan seyler iste o yuzden gorusmuyorum su an gecen bise oruom o nasil vs diye sordu yok istemiom dedim bisey
Hemen ballı süt pekmezli süt ıhlamur Max 2 fincan strepsils pastilBenim de boğazım acıdı gece biraz öksürük vardı bugün işe gidemedimm
Bugün sabah yine muayane oldum canımBenim de karışık belli bir yeri yok gibi sanki
Sen nasıl oldun canım daha iyi misin hastanede misin hala doktor ne zamana kadar kalacağını söyledi mi
Siparişe göre çocuk oluyordu çünkü ne değişik insanlar yaBen iletisimi kestim canim ben de cok agladim ilk aylar yoksa basedilmiyor yani çocuğumun erkek olmasi hosuna gitmedi kv nin enteresan enteresan seyler iste o yuzden gorusmuyorum su an gecen bise oruom o nasil vs diye sordu yok istemiom dedim bisey
Hadi güzel sonuçlar olsun canım inşallahBugün sabah yine muayane oldum canımbebek iyiydi rahim ağzında da kısalma olmamış bugün de ilaca devam etmek istedi bugünde hastanedeyim yarın tekrardan bakıp duruma göre çıkarsın dedi haftayada detaylı var onun içinde çok heyecanlıyım
Zencefil bal limon macun gibi yaptım ben o iyi gelio rahatlatıyor bir de öksürük olursa zeytinyağı limon karabiber içtim ah neler yaptım nelerSağol canımm olmamak için cebelleşiyorummm diyiyim. Gece olunca boğazım acıyor pastil falan içiyorum. Ihlamur iki bardak içiyorum fazla içiliyor mu bilmiyorum
Ben erkek hissediyorum demistim ben bilmem dedi ikinciye yap kiz olsun bana ver dedi ya saka yapmistir ama bunun sakasi mi olur gitmedim hic yazdiginda da istemiyorum gerek yok vs dedim artik birsey yazmiyo aramiyo da anladi gitmedigimden deÇok ilginç seninkinde normal de kvler erkek çocuğuna bayılır seninki tam tersi olmuş
Nasıl kestin iletişimi direk söyledin mi karşılıklı bir şey mi yaşadınız
Aynen oyle canim cok aglamistim cok zoruma gitmisti gercektenSiparişe göre çocuk oluyordu çünkü ne değişik insanlar ya
Senin de hassas dönemine denk gelmiş olabilir sadece bu cümleyse kırıldığın. Ama baya surat falan astıysa o sıkıntı yaniBen erkek hissediyorum demistim ben bilmem dedi ikinciye yap kiz olsun bana ver dedi ya saka yapmistir ama bunun sakasi mi olur gitmedim hic yazdiginda da istemiyorum gerek yok vs dedim artik birsey yazmiyo aramiyo da anladi gitmedigimden de