- 9 Ağustos 2016
- 6.046
- 20.104
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.501
Çoğumuz aynıyız demek ki kırgınlık var böyleBen de zorla geldim işe ama öğleden sonrası izin aldım mecbur şimdi eve dönüyorum Kızlar hasta değilseniz de akşamları sıcak su içine limon sıkıp için
Güzel kahvaltı yaptım. Şimdi ıhlamur aldım içiyoruum sonra da süt falan halledicezHemen ballı süt pekmezli süt ıhlamur Max 2 fincan strepsils pastilbol su çorba istirahat çabuk
Zencefil yok alayım ya taze mi toz mu?Zencefil bal limon macun gibi yaptım ben o iyi gelio rahatlatıyor bir de öksürük olursa zeytinyağı limon karabiber içtim ah neler yaptım neler
Yok surat asmadi canim saka gibi soyledi ama bunun sakasi olmaz bir de ben cok laubali olunmasini sevmem mesafe isterim hep onu da biliyordu halbuki anlamadimSenin de hassas dönemine denk gelmiş olabilir sadece bu cümleyse kırıldığın. Ama baya surat falan astıysa o sıkıntı yani
Çok takılma boşver ne dediklerini bilmiyorlar bazen doğunca değişir bir şeyler torun sevgisi başka oluyorBen erkek hissediyorum demistim ben bilmem dedi ikinciye yap kiz olsun bana ver dedi ya saka yapmistir ama bunun sakasi mi olur gitmedim hic yazdiginda da istemiyorum gerek yok vs dedim artik birsey yazmiyo aramiyo da anladi gitmedigimden de
Toz canımÇoğumuz aynıyız demek ki kırgınlık var böyle
Güzel kahvaltı yaptım. Şimdi ıhlamur aldım içiyoruum sonra da süt falan halledicez. Strepsils olmasa zaten bitmiştim boğazımı o rahatlatıyor
Zencefil yok alayım ya taze mi toz mu?
Aman hiç bozma moralini insanlar ne dediğini bilmiyor bazen bana da kilo aldın ikiz mi acaba nasıl zayıflıcan şimdi diyen arkadaşım vardıYok surat asmadi canim saka gibi soyledi ama bunun sakasi olmaz bir de ben cok laubali olunmasini sevmem mesafe isterim hep onu da biliyordu halbuki anlamadim
Tam nasıl yapıyorsun tarif alayım neyden ne kadar göz kararı mıToz canım
Ya ben de 3 kilo aldım diye arkadasımdan azar yedim mdmcmf daha 5 ay da 3 kilo ne demek sonrasından napıcaksın bilmem ne ayy dedim kes sesiniAman hiç bozma moralini insanlar ne dediğini bilmiyor bazen bana da kilo aldın ikiz mi acaba nasıl zayıflıcan şimdi diyen arkadaşım vardı
püüü ben 6 kilo almisim bile, gobek haric belli olmasa da nasil o kadar aldim ben bile hayret ediyorumYa ben de 3 kilo aldım diye arkadasımdan azar yedim mdmcmf daha 5 ay da 3 kilo ne demek sonrasından napıcaksın bilmem ne ayy dedim kes sesini
Doğumdan sonra verilir ya ne kasıyorlar bu kadar anlamıyorum. Bundan sonra bi tık dikkat edersiin. Ben de daha kilo almıştım bi ara, patron sürekli simit getiriyor o getirdikçe yiyorum anam bi dur dedim kendimepüüü ben 6 kilo almisim bile, gobek haric belli olmasa da nasil o kadar aldim ben bile hayret ediyorum
Oyle canim aman sevmesin geregi de yokÇok takılma boşver ne dediklerini bilmiyorlar bazen doğunca değişir bir şeyler torun sevgisi başka oluyor
Herseye karisiyorlar yaa gercektenAman hiç bozma moralini insanlar ne dediğini bilmiyor bazen bana da kilo aldın ikiz mi acaba nasıl zayıflıcan şimdi diyen arkadaşım vardı
Çok şükürBugun daha hafifledi canim
Bende Bebek yağı hiç işe yaramıyor
Kızlar ya bana bebe yağı alerji yaptı biliyor musunuz kullanamadım. Mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum şimdilik çatlak yok gibi bende. Sekiz kilo aldım aslında 22. Haftanın içindeyim. Bir de göbek yollayımCatlak önlemine çok inanmıyorum şahsen bence tamamen genetik ile alakalı fakat yine de zararı minimuma indirmeye ve gerilimin azalmasına yardımcı oluyor
Ben bunu kullanıyorum kokusunu da çok sevdim#reklam değil
Ben de Çarşamba olacağım merak ediyorum daha önce olanlardan deneyimlerini bekliyorum ben deMillet ne kadar meraklı üstüne vazife olmayan şeylere karışmaya ya. Size ne alınan kilodan acaba kendileri verecek sanki.
Tetanoz aşısı oldunuz mu? Beni Çarşamba günü çağırdılar. Cuma iş başı yapacağım ve çarşamba akşam üzeri de toplantısı olacak işin. Ağrısı sızısı keyifsizliği nasıl oluyor tecrübeliler?
MaşallahKızlar ya bana bebe yağı alerji yaptı biliyor musunuz kullanamadım. Mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum şimdilik çatlak yok gibi bende. Sekiz kilo aldım aslında 22. Haftanın içindeyim. Bir de göbek yollayım
Bence de yani ne kadar geriyormuş insanları benim derdim diyorumDoğumdan sonra verilir ya ne kasıyorlar bu kadar anlamıyorum. Bundan sonra bi tık dikkat edersiin. Ben de daha kilo almıştım bi ara, patron sürekli simit getiriyor o getirdikçe yiyorum anam bi dur dedim kendime
Bana doktorum dedi aslında genetik çatlak tamamen diye. Kaşıntı bende de çok oluyordu nemlendirici ile neredeyse yok şimdi. Bence boş nemlendirmek iyi geliyor rahatlatıyor.Maşallahben bebek yağı kullandım ama işe yaramayınca bıraktım. Onun yerine doğal içerikli kremler kullanıyorum. Garip bir şekilde son zamanlarda kaşıntılarımın azaldığını hissediyorum. Kremden olduğunu sanmıyorum
Ben de merak ediyorum ya. Beni daha arayan yok çünkü 19+6 yım. Aslında sata göre 19+1. Tam 20 ye girince sanırım çağırıyorlarMillet ne kadar meraklı üstüne vazife olmayan şeylere karışmaya ya. Size ne alınan kilodan acaba kendileri verecek sanki.
Tetanoz aşısı oldunuz mu? Beni Çarşamba günü çağırdılar. Cuma iş başı yapacağım ve çarşamba akşam üzeri de toplantısı olacak işin. Ağrısı sızısı keyifsizliği nasıl oluyor tecrübeliler?
Aynennn öyleee kendi kafamıza göre takılıyoruzzzBence de yani ne kadar geriyormuş insanları benim derdim diyorumhic kafaya takmiyoruuuzzzzz
E nabizfa hamilelik bölümünde en altta kontrol tarihleri var iki adetBen de merak ediyorum ya. Beni daha arayan yok çünkü 19+6 yım. Aslında sata göre 19+1. Tam 20 ye girince sanırım çağırıyorlar
Aynennn öyleee kendi kafamıza göre takılıyoruzzz