Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Millet ne kadar meraklı üstüne vazife olmayan şeylere karışmaya ya. Size ne alınan kilodan acaba kendileri verecek sanki.
Tetanoz aşısı oldunuz mu? Beni Çarşamba günü çağırdılar. Cuma iş başı yapacağım ve çarşamba akşam üzeri de toplantısı olacak işin. Ağrısı sızısı keyifsizliği nasıl oluyor tecrübeliler?
Ben de Çarşamba olacağım merak ediyorum daha önce olanlardan deneyimlerini bekliyorum ben de ☺️
Ben de merak ediyorum ya. Beni daha arayan yok çünkü 19+6 yım. Aslında sata göre 19+1. Tam 20 ye girince sanırım çağırıyorlar

Aynennn öyleee kendi kafamıza göre takılıyoruzzz😂😂
19. Haftadan itibaren yapılıyor diye biliyorum kızlar o gün aşı yapılan kolda bir ağrıma oluyor diye hatırlıyorum üstüne yatmamaya çalışın Beni da 19. Haftada aradılar gebelik takibi için kan ve idrar verdim tetanoz ilk gebelikte olduğum için olmadım tekrardan

Ya ben de 3 kilo aldım diye arkadasımdan azar yedim mdmcmf daha 5 ay da 3 kilo ne demek sonrasından napıcaksın bilmem ne ayy dedim kes sesini
Aman hiç bozma moralini insanlar ne dediğini bilmiyor bazen bana da kilo aldın ikiz mi acaba nasıl zayıflıcan şimdi diyen arkadaşım vardı 😂
Bana da iş yerinde eşi hamile olan bir erkek arkadaş sen hiç kilo almıyor musun bebeğin gelişmiyor olabilir mi senin emin misin bak demişti O ara bir psikolojim gidiyor gibi oldu doktora falan sordum hatta Sonra insanların böyle kötü söylemlerinin kendileriyle ilgili olduğuna karar verdim Kapttım konuyu kafamda Hiç sallamıyorum Öyle olmadığını biliyorum ona anlatmakla enerjimi harcamam bile

Millet ne kadar meraklı üstüne vazife olmayan şeylere karışmaya ya. Size ne alınan kilodan acaba kendileri verecek sanki.
Tetanoz aşısı oldunuz mu? Beni Çarşamba günü çağırdılar. Cuma iş başı yapacağım ve çarşamba akşam üzeri de toplantısı olacak işin. Ağrısı sızısı keyifsizliği nasıl oluyor tecrübeliler?
Ben de az biraz sonraki gün yorgunluk hissi olmuştu ama beni aşılar hep çarpar Belki sizde olmaz O gün kendinizi çok yormayın isterseniz

Oldum canım sağlık ocağında haftaya gelecek dediler izin alamam diye eczaneden aldım vuruldum sağlık ocağında. Yan etki yapmadı bende hiç.

Bana da iş yerinde eşi hamile olan bir erkek arkadaş sen hiç kilo almıyor musun bebeğin gelişmiyor olabilir mi senin emin misin bak demişti O ara bir psikolojim gidiyor gibi oldu doktora falan sordum hatta Sonra insanların böyle kötü söylemlerinin kendileriyle ilgili olduğuna karar verdim Kapttım konuyu kafamda Hiç sallamıyorum Öyle olmadığını biliyorum ona anlatmakla enerjimi harcamam bile
Evet kilo almayanlara da bu şekilde psikolojik şiddet uygulayan bi tipler varmış hayret bişe ya valla şimdi yemicem de ne zaman yicem abur cubur yemiyorum paketli gıda yemiyorum ötesini de düşünemem. Keşke kilo almayan gruptan olsaydım ama olamadım😄 muhtemelen kilo almayanları kıskandıklarından öyle konuşuyorlar

Ben hemen yorumlayım ama herkesin bünyesi bir değil onu söyleyim önden endişe etme 🤗 ben aşı olduğum gece kolumu hissetmedim tüm gece boyunca buz kasetlerinden koydum ayrıca ateşim çıktı o gece çok zorladı beni 🥺 sonraki gün sadece ağrı kalmıştı

Ben daha once elimi bardak kesmisti o zaman yapmislardi asiri biir kol agrim oldu yani kesik yarasini unutturdu koldaki agri belki bunyeyle alakalidir bilmiyorum tabi

Bana da arkadas ye ye diyor bebegin kg alsin hamur yemek vs bebege kg aldirmiyor aksine zararli ama anlamiyorlar

Ben ilkinde vurulmuştum bir gün kolumu oynatamadım tabi ağrısı çok olmuştu bunda 26. Haftada çağırdı daha olmadım

X