Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Birşet sorabilir miyim size
Ben auralı migren hastasımıyım bilmiyorum çok yoruldum sadece tükendim bunu biliyorum
Benim sabahları karanlıkta yatakta uyandığımda karanlığa birden gözlerimi açtığımda eskiden florans ışıklar vardı bitmeye yakın yanıp sönerdi hızlı bir şekşlde hatırlar mısınız bilmem
Tıpkı bunun gibi bir belirti sonrasında sağ enseden başlıyor koluma dişlerime burnumun bir tarafında ıslaklık yada tıkanma denge bozukluğu baş dönmesi kas ağrısı kemik ağrısı bulantı öğürme hissi kusma yok baş ağrısı yok
Ama sersemlik hissi sanki sap tarafım bana air değilmiş gibi bir his
Boynumda ileri derecede düzleşme kireçlenme fıtık kanal daralması var orta derecede ama ben çok yoruldum adetime yakın bir dönemde başlıyor her ay bu çekilmiyor bide öyle olunca panik atakta oluyorum felç geçirecem diye
Lütfen bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz

Evet burada kasılmalarla ilgili de yazıldı ben de endişe ettim aslında bende de var sanırım kasılmalar ama tüm karnımda taş gibi hissediyorum öyle bir yere toplanmış olmuyor pek. Sanıyorum benimki yazdığın gibi gaz falan. Ben de aynı şekilde sürekli tuvalete gidiyorum çok da su içtiğimden. Su içmek kasılmalara iyi geliyormuş bu arada dün okudum.

Canim ayni durumdayim kasilma gibi birsey yapiyor ve agri yapiyor kasiklarda adet olacsk gibi senin de adet olacak gibi agrin var mi?

Gecmis olsun canim yaaa offf cok korkuyorum

Evet, ben de öyle okumuştum. Hemen magnezyum geliyor aklıma, günlük dozumu aldım mı acaba diye bir de su. Ek olarak gaz çıkartan ilaç yazmıştı doktor, onu içiyorum geçiyor. Bir de yoga ya bir yandan da bebişler büyüyorlar

Aynen öyle canım bana magnezyum vermedi doktorum ama maden suyu içiyorum bir şişe her gün o da iyi geliyor. Bol su yürüyüş eğer yürüyüş yaparken kasılma gelirse dinlenme. Bana da sabahları aç karına iki kuru kayısı ve peşine su içip yarım saat hareket etmek çok iyi geliyor gaz ve kabızlık yaşamıyorum çok şükür. Sadece daha yavaş yemeği öğrenmem lazım

Tesekkurler canim adet agrisi gibi de bir agri oluyor

Canım günaydın çok geçmiş olsun bence de bir enfeksiyon hastalıklarına görünsen mi
Günaydın canım şu zamana kadar doktorun yönlendirmesini bekledim ama kültür de çok sıkıntı çıkmadığı için ilaç verip gönderdi kültür bazen temiz çıktı bazen az miktarda çıktı benimd ebru kadar ilacı kullanmak tedirgin ediyor

Geçmiş olsun İlaç vb bir şeyler vermedi mi arada istersen acile gidip tahlil yaptır canım takip edersin en azından çarşambaya kadar bu kadınların çektiği nedir bu idrar yolundan ya ne illet bir şey bende 19 haftadır kurtulamıyorum

Çok geçmiş olsun canım geriden bakamadım bende mesajlara daha iyi misin yalancı kasılmalar dan dolayı mı böyle oldu kaçıncı haftadaydın canım

Canim ayni durumdayim kasilma gibi birsey yapiyor ve agri yapiyor kasiklarda adet olacsk gibi senin de adet olacak gibi agrin var mi?
Arada ağrım da oluyor da gazdan da olabilir diyorum bende de kasılma vardı magnezyum ve bol su ile geçti o karnımdakş gerilme sende stres yapma canım düşündüğün gibi bir durum olsa doktor kontrollerinde söylerdi kasılmadan önce kısalma vardı diye hatırlıyorum bussu da ve doktor kontrolünde söylemişti enfeksiyon ile o farklı durumlar kontrolün ne zaman bir sonraki

H HermonieGrenger Ebussshhh kızlarım geçmiş olsun size de salgın var yine hızlıca toparlarsınız inşallah

maya91 kız oversize kazakların yok mu hiç benim de alt takım sıkıntılı ilk gebeliğimde aldığım hamile kıyafetlerinin de olmaması beni ayrı yıktı

Bi iki tane vardır artık idare edicez kocamın sweatlere bakarım haha

20. Haftada rahim tam göbek değilinin orda oluyormuş. Ben de bi tık aşağısın da falan hissediyorum. Ama tekmeleri her yerde
Ay bende geçen haftadan beri o kadar çok hissetmeye başladım ki bu arada 19 haftadayım arkadaşlar için yazayım endişe etmesinler ikinci gebeliğim ama daha önceki hissettiklerim galiba bağırsaklarımdan geliyormuş herhalde Bu hafta çok farklı hareketler tepikler pıt pıt hareketler

İnşallah ya bebişleri etkilemesin de
İnşallah gerçekten tek düşündüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…