- 13 Ekim 2024
- 50
- 11
- 40
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.401
Evet burada kasılmalarla ilgili de yazıldı ben de endişe ettim aslında bende de var sanırım kasılmalar ama tüm karnımda taş gibi hissediyorum öyle bir yere toplanmış olmuyor pek. Sanıyorum benimki yazdığın gibi gaz falan. Ben de aynı şekilde sürekli tuvalete gidiyorum çok da su içtiğimden. Su içmek kasılmalara iyi geliyormuş bu arada dün okudum.Ben de öyle hissediyordum, doktorum az ve sık ye dedi. Yoksa gaz, şişkinlik gibi durumlar da kasılmaları tetikliyormuş. Ya benim sanırım idrar torbama baskı yapıyor. Tuvaletten 10 dk sonra tekrar tuvalate gitmek istiyorumdayanamıyorum.
Canim ayni durumdayim kasilma gibi birsey yapiyor ve agri yapiyor kasiklarda adet olacsk gibi senin de adet olacak gibi agrin var mi?Günaydın kızlar
Kaç sayfa geride kalmışım bilmiyorum direk atlamak durumunda kaldım
Gecen gün konuşmuştuk bugün yarın idrar tahlili vereceğim diye ilaç kullanmama rağmen yine lökosit 18 şaka gibi 19 haftadır verdiği her ilacı kullanmama rağmen hiçbir idrar tahlilim temiz çıkmadı ve bu beni artık çok tedirgin ediyor başka bir tere de yönlendirmiyor enfeksiyon hastalıklarına mı gitsem napsam artık resmen çaresiz hissediyorum
Benim hayatım da bu o kadar normalleşti artık anlamıyorum sadece akıntıdan anlıyorum ama bu ara yanma da var sanırım alttan üşüttüm bu sefer nasıl olabilir antibiyotik kullanırken aklım da almıyor perşembe ilaç bitti cuma idrar verdim sonuç yine enfeksiyon
Gecmis olsun canim yaaa offf cok korkuyorumBugün de kasılmalarım oluyor canım ama çok şükür rahimde kısalma açılma yok dr kontrol etti bugün de hastanede kalıcamanladığım kadarıyla bu kasılmalar tamamen geçmiyor sadece ilaçlarla hafifliyor bende dua ediyorum az olsun ve kısalma açılma yapmasın diye
Evet, ben de öyle okumuştum. Hemen magnezyum geliyor aklıma, günlük dozumu aldım mı acaba diye bir de su. Ek olarak gaz çıkartan ilaç yazmıştı doktor, onu içiyorum geçiyor. Bir de yogaEvet burada kasılmalarla ilgili de yazıldı ben de endişe ettim aslında bende de var sanırım kasılmalar ama tüm karnımda taş gibi hissediyorum öyle bir yere toplanmış olmuyor pek. Sanıyorum benimki yazdığın gibi gaz falan. Ben de aynı şekilde sürekli tuvalete gidiyorum çok da su içtiğimden. Su içmek kasılmalara iyi geliyormuş bu arada dün okudum.
Aynen öyle canım bana magnezyum vermedi doktorum ama maden suyu içiyorum bir şişe her gün o da iyi geliyor. Bol su yürüyüş eğer yürüyüş yaparken kasılma gelirse dinlenme. Bana da sabahları aç karına iki kuru kayısı ve peşine su içip yarım saat hareket etmek çok iyi geliyor gaz ve kabızlık yaşamıyorum çok şükür. Sadece daha yavaş yemeği öğrenmem lazımEvet, ben de öyle okumuştum. Hemen magnezyum geliyor aklıma, günlük dozumu aldım mı acaba diye bir de su. Ek olarak gaz çıkartan ilaç yazmıştı doktor, onu içiyorum geçiyor. Bir de yogaya bir yandan da bebişler büyüyorlar
Evet burada kasılmalarla ilgili de yazıldı ben de endişe ettim aslında bende de var sanırım kasılmalar ama tüm karnımda taş gibi hissediyorum
Insallah canim oyledir endiseleniyorumCanım ben bir yerde okumuştum belirli bir haftadan sonra bebiş idrar torbasına baskı yapıyormuş. Normalmiş korkma
Tesekkurler canim adet agrisi gibi de bir agri oluyorCanım, stres daha da kastırırben de kaynanam ile yaşıyorum, her hafta beynimi kemirecek biriey yapıyor. Hemen odamda yoga yapınca unutuyorum. YouTube de Ayşe Kaya’nın kolay bir videosu var #reklamdeğil Çok müthiş ve mucizevi bir etkisi var. Yoksa kasılmalardan dolayı sanki göbeğim iniyormuş gibi hissediyorum.
Buna göre olduğunu düşünmemiştim17+6 isen sata göre enabızda 18 yazar aynenn
Haftaiçi gündüz oluyor di mi
Anladım şimdi bende ileri gidiyorum diye onu yazıyor sandım17+6 zaten 18. Haftadasın demek kuzum. Ben mesela 16+3 üm bende 17. Gebelik haftamdayım orda öyle yazması normal
20. Haftada rahim tam göbek değilinin orda oluyormuş. Ben de bi tık aşağısın da falan hissediyorum. Ama tekmeleri her yerdeKızlar, bebişlerinizi en çok nerede hissediyorsunuz? Benimki tam göbeğimin altında sanki bir ağırlık var.
Günaydın canım şu zamana kadar doktorun yönlendirmesini bekledim ama kültür de çok sıkıntı çıkmadığı için ilaç verip gönderdi kültür bazen temiz çıktı bazen az miktarda çıktı benimd ebru kadar ilacı kullanmak tedirgin ediyorCanım günaydın çok geçmiş olsun bence de bir enfeksiyon hastalıklarına görünsen mi
Geçmiş olsunBenimde aynı şekilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Ama ondan daha korkutucu olan protein görüldü idrarda. Sayısına bakıldı 97 çıktı. Doktor sonuca göre hastaneye yatırırız seni dedi. 97 iyi mi kötü mü bilmiyorum doktor çarşambaya kadar yok kafayı yiyeceğim
Yeşilimsi akıntı var bir de yanma var yanma yeni oldu önceden sadece akıntı vardı canım geçmiş olsun sanada hemen atlatırsın inşallahCanım nasıl bi akıntı oluyor bende de şu an enfeksiyon var doktor antibiyotik verdi
Ben 19 haftadır böyleyimCanım, bende de var idrar yolu enfeksiyonu hatta bir ay aralıkla başka bir tür bakteri daha eklenmiş. Sadece sıvıyı az tükettiğim zaman hissediyorum yanmayı. Doktor korkma, sorun yok demişti
Çok geçmiş olsun canım geriden bakamadım bende mesajlara daha iyi misin yalancı kasılmalar dan dolayı mı böyle oldu kaçıncı haftadaydın canımBugün de kasılmalarım oluyor canım ama çok şükür rahimde kısalma açılma yok dr kontrol etti bugün de hastanede kalıcamanladığım kadarıyla bu kasılmalar tamamen geçmiyor sadece ilaçlarla hafifliyor bende dua ediyorum az olsun ve kısalma açılma yapmasın diye
Arada ağrım da oluyor da gazdan da olabilir diyorum bende de kasılma vardı magnezyum ve bol su ile geçti o karnımdakş gerilme sende stres yapma canım düşündüğün gibi bir durum olsa doktor kontrollerinde söylerdi kasılmadan önce kısalma vardı diye hatırlıyorum bussu da ve doktor kontrolünde söylemişti enfeksiyon ile o farklı durumlar kontrolün ne zaman bir sonrakiCanim ayni durumdayim kasilma gibi birsey yapiyor ve agri yapiyor kasiklarda adet olacsk gibi senin de adet olacak gibi agrin var mi?
İnşallah ya bebişleri etkilemesin deYeşilimsi akıntı var bir de yanma var yanma yeni oldu önceden sadece akıntı vardı canım geçmiş olsun sanada hemen atlatırsın inşallah
Bi iki tane vardır artık idare edicezArada ağrım da oluyor da gazdan da olabilir diyorum bende de kasılma vardı magnezyum ve bol su ile geçti o karnımdakş gerilme sende stres yapma canım düşündüğün gibi bir durum olsa doktor kontrollerinde söylerdi kasılmadan önce kısalma vardı diye hatırlıyorum bussu da ve doktor kontrolünde söylemişti enfeksiyon ile o farklı durumlar kontrolün ne zaman bir sonraki
H HermonieGrengerEbussshhh kızlarım geçmiş olsun size de salgın var yine hızlıca toparlarsınız inşallah
maya91 kız oversize kazakların yok mu hiç benim de alt takım sıkıntılı ilk gebeliğimde aldığım hamile kıyafetlerinin de olmaması beni ayrı yıktı
Ay bende geçen haftadan beri o kadar çok hissetmeye başladım ki bu arada 19 haftadayım arkadaşlar için yazayım endişe etmesinler ikinci gebeliğim ama daha önceki hissettiklerim galiba bağırsaklarımdan geliyormuş herhalde20. Haftada rahim tam göbek değilinin orda oluyormuş. Ben de bi tık aşağısın da falan hissediyorum. Ama tekmeleri her yerde
İnşallah gerçekten tek düşündüğümİnşallah ya bebişleri etkilemesin de