Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar 🌸
Kaç sayfa geride kalmışım bilmiyorum direk atlamak durumunda kaldım 🤦🏻‍♀️
Gecen gün konuşmuştuk bugün yarın idrar tahlili vereceğim diye ilaç kullanmama rağmen yine lökosit 18 şaka gibi 19 haftadır verdiği her ilacı kullanmama rağmen hiçbir idrar tahlilim temiz çıkmadı ve bu beni artık çok tedirgin ediyor başka bir tere de yönlendirmiyor enfeksiyon hastalıklarına mı gitsem napsam artık resmen çaresiz hissediyorum 🤦🏻‍♀️
Benim hayatım da bu o kadar normalleşti artık anlamıyorum sadece akıntıdan anlıyorum ama bu ara yanma da var sanırım alttan üşüttüm bu sefer nasıl olabilir antibiyotik kullanırken aklım da almıyor perşembe ilaç bitti cuma idrar verdim sonuç yine enfeksiyon 🤦🏻‍♀️
Canım nasıl bi akıntı oluyor bende de şu an enfeksiyon var doktor antibiyotik verdi

Asla uyuyamadim stresten doktoruma yazdim az once bir de adet sancisi gibi bir agri oldu dun aksam benim acaba idrar yolu enfrksiyonu mu yine bilmiyorum cok asiri stresliyim suan
Canım, stres daha da kastırır 🥺 ben de kaynanam ile yaşıyorum, her hafta beynimi kemirecek biriey yapıyor. Hemen odamda yoga yapınca unutuyorum. YouTube de Ayşe Kaya’nın kolay bir videosu var #reklamdeğil 😅 Çok müthiş ve mucizevi bir etkisi var. Yoksa kasılmalardan dolayı sanki göbeğim iniyormuş gibi hissediyorum.

Günaydın kızlar 🌸
Kaç sayfa geride kalmışım bilmiyorum direk atlamak durumunda kaldım 🤦🏻‍♀️
Gecen gün konuşmuştuk bugün yarın idrar tahlili vereceğim diye ilaç kullanmama rağmen yine lökosit 18 şaka gibi 19 haftadır verdiği her ilacı kullanmama rağmen hiçbir idrar tahlilim temiz çıkmadı ve bu beni artık çok tedirgin ediyor başka bir tere de yönlendirmiyor enfeksiyon hastalıklarına mı gitsem napsam artık resmen çaresiz hissediyorum 🤦🏻‍♀️
Benim hayatım da bu o kadar normalleşti artık anlamıyorum sadece akıntıdan anlıyorum ama bu ara yanma da var sanırım alttan üşüttüm bu sefer nasıl olabilir antibiyotik kullanırken aklım da almıyor perşembe ilaç bitti cuma idrar verdim sonuç yine enfeksiyon 🤦🏻‍♀️
Canım, bende de var idrar yolu enfeksiyonu hatta bir ay aralıkla başka bir tür bakteri daha eklenmiş. Sadece sıvıyı az tükettiğim zaman hissediyorum yanmayı. Doktor korkma, sorun yok demişti

Nasılsın bugün?
Bugün de kasılmalarım oluyor canım ama çok şükür rahimde kısalma açılma yok dr kontrol etti bugün de hastanede kalıcam 🥹 anladığım kadarıyla bu kasılmalar tamamen geçmiyor sadece ilaçlarla hafifliyor bende dua ediyorum az olsun ve kısalma açılma yapmasın diye 😏

Kızlar günaydın ben yine grip olmayı başardım Çok okuyamadım yazdıklarınızı Güzel bir haftasonunuz olsun Şu linkteki kitapları alacaktım indirime girmiş dün aldım Çok öneriliyor zaten İlgilenenlere duyurulur
#reklam değil
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine 😔
Herkeste bir hastalık hali var bu aralar.
Canım, stres daha da kastırır 🥺 ben de kaynanam ile yaşıyorum, her hafta beynimi kemirecek biriey yapıyor. Hemen odamda yoga yapınca unutuyorum. YouTube de Ayşe Kaya’nın kolay bir videosu var #reklamdeğil 😅 Çok müthiş ve mucizevi bir etkisi var. Yoksa kasılmalardan dolayı sanki göbeğim iniyormuş gibi hissediyorum.
Canım yoga meditasyon seviyorsan Instagram'da yeşimin şifa evi var her pazar akşam onda canlı yayında meditasyon yaptırıyor bir saat bana o kadar iyi geliyor ki yaklaşık iki senedir yapıyorum onunla. Ayrıca YouTube da da videoları var bir göz at istersen🥰 ben de Ayşe kayaya bakacağım☺️

Parol verdi bi tane de antibiyotik sabaha kadar uyumadım yine🥲 illiadin bağımlısı olmaktan bunun bebeğime zarar vermesinden çok korkuyorum çünkü daha önce bağımlısıydım 😭
Canım ya korkma iyileş bitecek gidecek bağımlılık düzeyinde olduğunu sanmıyorum ☺️ biraz fazla sarsıyor bu virüs neyse artık geçen ay da ben böyleydim. Bol bol dinlen sıvı al uyuyabildiğin her noktada uyu☺️

Bugün de kasılmalarım oluyor canım ama çok şükür rahimde kısalma açılma yok dr kontrol etti bugün de hastanede kalıcam 🥹 anladığım kadarıyla bu kasılmalar tamamen geçmiyor sadece ilaçlarla hafifliyor bende dua ediyorum az olsun ve kısalma açılma yapmasın diye 😏
Stres yapma tamam mı o da tetikler sanki kasılmaları bende bir ara çok oluyordu sonra hiç üstüne düşmedim magnezyumu içtim şuan hiç hissetmiyorum. Senin daha fazla haklısın ama doktor kontrolünde olduğun için daha rahat bırak kendini. Kafanı dağıtacak videolar izle komik videolar 😊😊

Canım ya korkma iyileş bitecek gidecek bağımlılık düzeyinde olduğunu sanmıyorum ☺️ biraz fazla sarsıyor bu virüs neyse artık geçen ay da ben böyleydim. Bol bol dinlen sıvı al uyuyabildiğin her noktada uyu☺️
Aynen öyle yapıyorum su çorba mandalina limon bal zencefil süt ıhlamurla geçiyor günlerim😊 nefesim tıkanmasa hiç panik yapmıcam Allah ım şifa ver hamile kullarına ve tüm şifa bekleyenlere🙏

M
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine 😔
Herkeste bir hastalık hali var bu aralar.

Canım yoga meditasyon seviyorsan Instagram'da yeşimin şifa evi var her pazar akşam onda canlı yayında meditasyon yaptırıyor bir saat bana o kadar iyi geliyor ki yaklaşık iki senedir yapıyorum onunla. Ayrıca YouTube da da videoları var bir göz at istersen🥰 ben de Ayşe kayaya bakacağım☺️
Tamam canım, teşekkür ederim önerin için. Bu akşam bakacağım 💚

Canım ben ciddi auralı mıgren hastasıyım malesef.zaman zaman koruyucu ılaclae bıle kullanıyordum hatta,hamılelıgım basında ıkı gunde bır aura atakları geldı sımdı ıkı haftada bır gelıyor ama ataktan sonra basım agrımıyor,yani bu hamılelıgın koruyucu olayı bence dogru,aura gelıyor ama baş agrısı olmuyor,bence senın vucudunda bir vitamin eksıklıgı var ayrıca süt ve süt ürünleri monosodyum glutamat nitrit yani sucuk ve türevleri konserve zeytın vs vs herseyden bır sure uzak durman gerekıyor.eger bu dıyetı uygulayıp ıyı bır vıtamın takvıyesı alırsan kesınlıkle faydasını görürsün.magnezyumuda sitrat olan bir formdan al eczaneden.oksıt olan pek ıse yaramaz.merak etme eger mıgrensen bunlar senı kesın ıyılestırır..

Özellikle yemekten sonra karnıma kum torbası bağlamışlar gibi oluyor benim de. Bu hafta daha çok ağırlık hissediyorum 🥰
Ben de öyle hissediyordum, doktorum az ve sık ye dedi. Yoksa gaz, şişkinlik gibi durumlar da kasılmaları tetikliyormuş. Ya benim sanırım idrar torbama baskı yapıyor. Tuvaletten 10 dk sonra tekrar tuvalate gitmek istiyorum 🙊 dayanamıyorum.

X