- 8 Ağustos 2024
- 145
- 369
- 18
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.881
Şimdi baktım güzel duruyor gerçekten teşekkür ederim canımBen elele baby markasının madre modelini aldım, arkadaşımın arkadaşı kullanmış tavsiye ediyordu videolarda da inceledim çok kullanışlı geldi bana
Anladım ben de stok basıcam da aşırı fark yoksa hangisi uygunsa ona yonelirim artıkCanım bende Dalin aldım. 2024 Aralık anneleri sayfasında böyle bir yorum gördüm. Bende emin değilim ama E bebekte dalinde %25 indirim vardı bende topladım geldim
Tesskkur ederimBenım doktorum 5 bin liraya yapıyor
Canim ben de bir bakim saglik ocagina kaydimi henuz aldiramadim doktorum sanirim bilgilendirir beni 1 kasmda detayli nerede yaptirabilirim diyeSelam canım ben bir doz oldum 1 ay sonra da 2. Dozu olacağım :) ben istanbulda yaptıracağım nakit 4000 tl kart 4500tl
Ben devlette yaptırdım canımm, ortalama 20 dk gibi bişey sürdüOhhh maşallah çok sevindim darısı bizlere inşallahbende haftaya giricem çok heyecanlıyım şimdiden.inşallah güzel haberleri ben de veririm.bir de ortalama ne kadar sürdü süre olarak
Çok güzel görünüyor ama bu tip beşiklerin sağlam olmadığını söylüyor bazı kullanıcılar. Ben henüz karar veremedim beşik konusuna daKızlar 2024 Aralık annelerinde bu beşiği gördüm çok hoşuma gitti. Siz nasıl bir beşik düşünüyorsunuz?
Bamgidoo Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Beyaz 60x120 Pembe Prenses (KIZ) Uyku Seti Yatak Tekerlekli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bamgidoo Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Beyaz 60x120 Pembe Prenses (KIZ) Uyku Seti Yatak Tekerlekli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
E bebek mobil uygulamada tekstil ürünlerinde de %15 indirim var sepette kızlarBen de indirim reyonundan böyle bir şey aldım. Şehrinde h&m olanlar mağaza indirim reyonuna bir bakabilir. Şortlu zıbın seti vardı 3ü 400 liraydı ama yaza olabilecek bir bedeni yoktu mesela. 4-6 aylık aldım umarım giyebilir
Beyaz sabunla yikasak ne olur bizi de sabunla yikamislar küçükken. daha doğal değil mi şampuandan. Deneyen var mı cildi kurutuyor mu acabaCanım bende Dalin aldım. 2024 Aralık anneleri sayfasında böyle bir yorum gördüm. Bende emin değilim ama E bebekte dalinde %25 indirim vardı bende topladım geldim
Merhaba hoşgeldinizMerhaba, bir kaç gündür bu başlığa gidip gelip bakıyordum. Selam vermek istedim, herkese güzel sağlıklı bir gebelik diliyorumBen de kısmetse 2025 mart annesiyim. sırf yazabilmek için üyelik oluşturdum önerebileceğiniz içeriği güvenilir şampuan var mıdır? Siz ne tercih ettiniz, kafam karışık o konuda
Benim de aynı fiyat 4000 peşin 4500 kart yoksa aynı yer miSelam canım ben bir doz oldum 1 ay sonra da 2. Dozu olacağım :) ben istanbulda yaptıracağım nakit 4000 tl kart 4500tl
Ben ilk gebeliğimde olmuştum bir kaç yıl arayla 5 doz olunca ömür boyu koruyuculuğu oluyor demişti hemşire o şekilde yaptırmıştım sağlık ocağını bir arayıp sor canımKizlar bir sure yoktum ya tetanoz asilarinizi oldunuz mu? brn 5 yil once bir defa olmustum ama yine olmam gerekir mi acaba? Ben daha detayliya girmedim 1 kasim icin normal randevu verdi ozelde fiyatlar nasil biliyor musunuz detayli icin?
Hahahahaha ben Ali Ekiz e gideceğim, fiyatların aynı olması güzelBenim de aynı fiyat 4000 peşin 4500 kart yoksa aynı yer miZeki Şahin e gideceğim ben siz nereye gideceksiniz
Ben ilk gebeliğimde olmuştum bir kaç yıl arayla 5 doz olunca ömür boyu koruyuculuğu oluyor demişti hemşire o şekilde yaptırmıştım sağlık ocağını bir arayıp sor canım
Yaa yapmayın lütfen cayır cayır yanar bebişin gözleri hemde deli gibi kurur cildiBeyaz sabunla yikasak ne olur bizi de sabunla yikamislar küçükken. daha doğal değil mi şampuandan. Deneyen var mı cildi kurutuyor mu acaba
Niye fiyattan böyle bir çıkarımda bulunduysam ahahahHahahahaha ben Ali Ekiz e gideceğim, fiyatların aynı olması güzel
bebeğe sabun şampuan vs kullanmamak gerekiyor normalde teri bile kokmaz onun sadece suyla yıkamak yeterli. bulaşmış çıkmayan pislik vs için sabun kullanılabilir o şampuanlar üstlerinde 500 tane şeyi içermez yazsa bile cilt dengesini bozuyor. cildin kendi yağını akıtıp yerine gereksiz kimyasallarla nemlendirme yapıyor çok saçmaBeyaz sabunla yikasak ne olur bizi de sabunla yikamislar küçükken. daha doğal değil mi şampuandan. Deneyen var mı cildi kurutuyor mu acaba
YaaaÇok güzel görünüyor ama bu tip beşiklerin sağlam olmadığını söylüyor bazı kullanıcılar. Ben henüz karar veremedim beşik konusuna da
Cokk guzell tam bir prenses beşigiKızlar 2024 Aralık annelerinde bu beşiği gördüm çok hoşuma gitti. Siz nasıl bir beşik düşünüyorsunuz?
Bamgidoo Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Beyaz 60x120 Pembe Prenses (KIZ) Uyku Seti Yatak Tekerlekli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bamgidoo Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Beyaz 60x120 Pembe Prenses (KIZ) Uyku Seti Yatak Tekerlekli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Beyaz sabun bizim bile cildimizi kurutuyor bebegin cildini nasl kurutur dusunemiyorumBeyaz sabunla yikasak ne olur bizi de sabunla yikamislar küçükken. daha doğal değil mi şampuandan. Deneyen var mı cildi kurutuyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?