- 8 Ağustos 2023
- 5.814
- 6.630
- 118
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.901
Bende çok beğendim ya ama dayanıklılığını araştırıcamCokk guzell tam bir prenses beşigi
Ay 14-15 binmiş çok düşünmem gibiKızlar ben bu modeli düşünüyorum. Evim triplex sürekli aşağı in yukarı cık istemiyorum. Bir aşağıya bir yukarıya istiyorum. Aranızda bu modeli düsünen veya kullanan var mı?
Eki Görüntüle 3493459
Hayır denemedim teşekkürler deneyeceğimplasentaniz nereye yerlesmis soyledi mi doktor? ondeyse hissetmesi zorlasirmis, arkadaysa daha kolaymis.
aksamlari yemekten sonra sirt ustu uzanin koltuga, iki elinizi karninizi kaplicak sekilde kasik tarafina dogru yerlestirin, azicik da olsa hissediyorum ben oyle. denediniz mii?
Bizde varda noluyor bosverBende elti de yok her şey sıfırdanAllah yardim etsin hepimize
İki gün önce biraz rahatsız bir oturuş oldu. Kalktığımda çok fena sancılandım. Ovalaya ovalaya geçti. Gaz sancısı olabiliyor benceÖzellikle akşamları olmak üzere gün de 1 veya 2 kere alt karnım azcık acıyıp kasılıp semsert oluyor. Siz de bu durumu yaşıyor musunuz?
Doktoruma sormuştum da büyüme sancısı oluyor dedi. Minderlere kılıf geçiriyordum o an oldu. Dün hiiç olmadı meselaİki gün önce biraz rahatsız bir oturuş oldu. Kalktığımda çok fena sancılandım. Ovalaya ovalaya geçti. Gaz sancısı olabiliyor bence
Geçsin olmasın inşallah. Olabilir rahim büyüyor bebek büyüyor gerilme oluyor belki de ondanDoktoruma sormuştum da büyüme sancısı oluyor dedi. Minderlere kılıf geçiriyordum o an oldu. Dün hiiç olmadı mesela
Aynen kramp gibi bi anda kasılıyorGeçsin olmasın inşallah. Olabilir rahim büyüyor bebek büyüyor gerilme oluyor belki de ondan
Öyle diyince cok pahalı geldi. Burda 170 euroAy 14-15 binmiş çok düşünmem gibibana da eltim vercek zaten
Ay ne güzelmiş. Coğrafya kaderÖyle diyince cok pahalı geldi. Burda 170 euro
IKi gun once uzaniyordum kahkata attim ama attigim an bicak saplanio gbi agridi kasigim. Bunu erken haftalarda cok yasiyordum ama bayadir olmuyordu. Smdi 2 gundur oluyor. Uzandigimda hapşırirken yada gulerken oluyor. Heralde buyuyor diyedirÖzellikle akşamları olmak üzere gün de 1 veya 2 kere alt karnım azcık acıyıp kasılıp semsert oluyor. Siz de bu durumu yaşıyor musunuz?
Büyük ahşapları düşünmüştüm canım ama işte kararsızım şu an yine park yatağa kaydım meselaahşap dediğin küçük olanlardan mı büyük olanlardan mı? Ben de park yatak olucak onun içine de junoyla yatırıırm zaten
benim çok yoğun kusmalı bulantım yoktu ama 13 te falan tamamen kesildi. Hareketini de 16. haftada minik tekmeler olarak hissettimmm
bana eltim vericek canım ama daha vermedi . Prego markası
ayy ben de ayrıntılıya girdim bugün sana da gözün aydın. Benim de minişim sağlıklı çıktı çok şükürKızlaaaarrr detaylıdan çıktııımmm. Minnoşumm sağlıklı Allah'a bin şükürrrDarısı hepinizin başına. Ama böyle doktor detaylı detaylı bakınca nasıl korktum var ya dfsdf
Bunu incelemeye aldım ben deBen elele baby markasının madre modelini aldım, arkadaşımın arkadaşı kullanmış tavsiye ediyordu videolarda da inceledim çok kullanışlı geldi bana
İşte doktor öyle dedi de acaba çişimiz de mi geliyorIKi gun once uzaniyordum kahkata attim ama attigim an bicak saplanio gbi agridi kasigim. Bunu erken haftalarda cok yasiyordum ama bayadir olmuyordu. Smdi 2 gundur oluyor. Uzandigimda hapşırirken yada gulerken oluyor. Heralde buyuyor diyedir
Yaa çok sevindim güzel haberlerBüyük ahşapları düşünmüştüm canım ama işte kararsızım şu an yine park yatağa kaydım mesela
ayy ben de ayrıntılıya girdim bugün sana da gözün aydın. Benim de minişim sağlıklı çıktı çok şükürBeklerken baya heyecanlandım kızımda baya tekme attı .Darısı sizlere kızlar
Bunu incelemeye aldım ben de
Hele o çiş bana huzur vermiyor. Disari cikmaya korkuyorum. Geçen gun sahile gittik wc ye yakin yerlerde turladik hepİşte doktor öyle dedi de acaba çişimiz de mi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?