- 16 Haziran 2018
- 764
- 1.885
- 113
- Konu Sahibi elektroforez
- #15.921
Benimki tuzlu fıstığahangi yemeklere tepki verdigini ayirt edebiliyo musun peki tekmelerden ben nutella yiyip yatiyorum genelde hahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki tuzlu fıstığahangi yemeklere tepki verdigini ayirt edebiliyo musun peki tekmelerden ben nutella yiyip yatiyorum genelde hahahah
Ya benim sık sık gelmez. Misal yatarım uyurum sabaha karşı gelirHele o çiş bana huzur vermiyor. Disari cikmaya korkuyorum. Geçen gun sahile gittik wc ye yakin yerlerde turladik hep
Şu an soda içiyorum ona tekmeliyor hahaha anlamadım bebişiBenimki tuzlu fıstığa
Bende yaşıyorum canımÖzellikle akşamları olmak üzere gün de 1 veya 2 kere alt karnım azcık acıyıp kasılıp semsert oluyor. Siz de bu durumu yaşıyor musunuz?
Bir sorun mu sence ? Doktora falan sordun mu hiçBende yaşıyorum canım
Yaşıyorum ya. Yuvarlak da oluyor mu o kısım. Doktorum günde kaç kere oluyor diye sordu. Bol su ve magnezyum dedi bi de günde bir sodaÖzellikle akşamları olmak üzere gün de 1 veya 2 kere alt karnım azcık acıyıp kasılıp semsert oluyor. Siz de bu durumu yaşıyor musunuz?
Magnezyumumu bi gün arayla içiyordum ama sanırım hergün içmem gerekli. O kısım komple semsert oluyor. Yani o an anlayamıyorum yuvarlak mı çünkü kramp gibi böyleYaşıyorum ya. Yuvarlak da oluyor mu o kısım. Doktorum günde kaç kere oluyor diye sordu. Bol su ve magnezyum dedi bi de günde bir soda
Hergün içiyorum ben bir de şu miyom çok ağrı yapıyor ya yumurtalığım oyuluyor resmenMagnezyumumu bi gün arayla içiyordum ama sanırım hergün içmem gerekli. O kısım komple semsert oluyor. Yani o an anlayamıyorum yuvarlak mı çünkü kramp gibi böyle
Ben magnorm360 içiyorum suya atıyorum bilmiyorum ne kadar etkili amaToz magnezyum kullanan var mı kızlar? Benim kullandığım sabah akşam ayrı ayrı içiliyor. Tekte içiyim diyorum ama tekte içilenler sanırım bu kadar zengin içerikli olmuyor
Bende de myom var canım Her kontrolde söylüyorlar ama ağrısı olmuyor ben de . 3,9x6 hamilelikte büyürmüş de Umarım ileride sıkıntı yaratmaz Yeri önemliymiş sanırım normal doğuma engel olucak konumda değil dedi şimdilik doktor NeysekiHergün içiyorum ben bir de şu miyom çok ağrı yapıyor ya yumurtalığım oyuluyor resmen
Yok canım bunlar yalancı kasılmalar ama magnezyum kullandidgin zaman geçiyorBir sorun mu sence ? Doktora falan sordun mu hiç
Ben ilk gebeliğimde o şekilde aldım sonra beşik kısmını çıkardım yatak yaptım şimdi kararsızım aynı zamanda alttaki çekmecesi açılıyor yatak konulabiliyor üste beşiği kurup alt kısma yatağı mı koysam yoksa yeniden bir şey mi alsam diye kararsızım kızım yatıyor çünkü kardeşiyle ranza hayali var o yaşa gelene kadar alt çekmecede yatmak kıskançlık yapabilir hep üstte yatmak istiyor ay kafalar karışık baya bizimKizlar buyuyebilen besikler hakkinda bilgisi olan varmi kullanisli oluyormu acaba
Bir sorun mu sence ? Doktora falan sordun mu hiç
Bende yaşıyorum hatta bazen göbek deliğimin yanları acıyor gibi oluyor.Toz magnezyum kullanan var mı kızlar? Benim kullandığım sabah akşam ayrı ayrı içiliyor. Tekte içiyim diyorum ama tekte içilenler sanırım bu kadar zengin içerikli olmuyor
Bu sancılae bazen bende de oluyor ama anlayamıyor Gaz sancısı mı bebişten miÖzellikle akşamları olmak üzere gün de 1 veya 2 kere alt karnım azcık acıyıp kasılıp semsert oluyor. Siz de bu durumu yaşıyor musunuz?
Evet benim de bazı akşamlar alt karnıma kan hücum ediyor sanki yangı gibi kasılma oluyor 5- 10 sn filan nefesim kesiliyor sonra geçiyor regl ağrısına da benziyor. Dr rahim büyümesi dedi 15-16 haftalarda daha sık oluyordu arada hızlı büyüme oluyor galibaÖzellikle akşamları olmak üzere gün de 1 veya 2 kere alt karnım azcık acıyıp kasılıp semsert oluyor. Siz de bu durumu yaşıyor musunuz?
bende de miyom var hatta iki katı büyümüş ama ağrı yapmadı yaHergün içiyorum ben bir de şu miyom çok ağrı yapıyor ya yumurtalığım oyuluyor resmen
bir bakayım ona da canım içeriğine falanBen magnorm360 içiyorum suya atıyorum bilmiyorum ne kadar etkili ama
doktorum şu an magnezyumu çok gerekli görmüyor o yüzden bişey önermedi elindekini kullanabilirsin dediBende yaşıyorum hatta bazen göbek deliğimin yanları acıyor gibi oluyor.
Toz olan magnezyumu doktoruma bende sormuştum içebilirsin ama günde sadece bir kez demişti. Sonra kendisi devletin karşıladığı hap formunda bir magnezyum yazdı (magosit adı) . Bende diğerinin içeriğinin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama doktor pek önemsemedi açıkçası. İstersen sen de bir doktoruna sor
benim ilk gebelik 16. hafta da hissettimKızlar 2. Gebeliği olanlar bebeğin hareketlerini daha erken hissediyor diyorlar ben 16. Haftayım henüz hissetmedim siz ne zaman hissettiniz acaba
yok canım bu farklı yani sertleşiyor kasılıyorBu sancılae bazen bende de oluyor ama anlayamıyor Gaz sancısı mı bebişten mi