- 2 Ekim 2022
- 1.345
- 1.651
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #14.721
Evt kantaron yağı her derde deva gercekten. Ama gogus ucuna surulen o kremi temizlemeye gerek kalmiyor o sekilde emzirilebiliyor diye duymustum. Insallah hic bseye gerek duymayiz ne diyimKızlar benim arkadaşım çok zor süreç yaşadı bu emzirme ile ilgili gümüş kapak hikaye. Krem de çok zor çünkü her emzirmeden önce memeyi temizlemek gerekiyor. En sağlıklı çözümü gerçek kantoran yağı sürerek buldu hem memesi iyileşti hem de kantaron yağını sürdükten sonra cilt emiyor emmese de dr temizlemeye gerek yok dedi o yüzden çok rahatlamıştı.
Şöyle bir şey söyleyeceğim kantaron yağını hamileler ve emzirenlerin doktoruna danışmadan kesinlikle kullanmaması gerekiyor diye biliyorum. E erdgnbstEvt kantaron yağı her derde deva gercekten. Ama gogus ucuna surulen o kremi temizlemeye gerek kalmiyor o sekilde emzirilebiliyor diye duymustum. Insallah hic bseye gerek duymayiz ne diyim
Doğrudur canım herkese önerilmeyebiliyor doktora danışmakta fayda var ben de bir şey olmaz diye düşünüyordum bende de kantaron yağı var cildim çok kuru sürmeyi düşünüyordum bana önerilmedi süremedim o yüzden yazmak istedimYani geçen sene doktoru izin verdi göğüsüne sürmesi için çünkü yaraları geçmedi, mastit oldu üzerine zor günler yaşadı en son o şekilde rahatladı.
Canım bunu doktoruna danış ben de çamaşırı ıslatacak şekilde su akıntının olmasının riskli olduğunu okumuştum uygulamada. Normalde başlarda oluyordu bende de ama ilerleyen süreçte öyle olmadıKızlar su gibi akıntınız olur mu sizin de böyle ya bu aralar su gibi akıntım oluyor altım hep ıslak sanki korkuyorum bebeğin suyu mu diye
Ben ya artarsa mantığında olduğum için görünce hemen alıyorumBir ara 600e düşmüştü tekrar düşer mi acaba ya
Benim sabah kalktığımda ilk tuvalete gidince ve sonrasında bayağı ıslanıyor, hormonlardan kaynaklı vücut üretiyor. Bana dr akıntı gebelikte fazla olur günlük ped tavsiye ederim demişti ama ben sağlıklı bulamadığım için sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa çamaşır değiştiriyorum canımKızlar su gibi akıntınız olur mu sizin de böyle ya bu aralar su gibi akıntım oluyor altım hep ıslak sanki korkuyorum bebeğin suyu mu diye
Evet canim onu ben de cok suruyordum ekmege cok iyiydi tadiben hamile kalmadan önce züberin şu çikolata kremasına aşıktım. Çikolata tarzı bişey istiyorsan o tatlı isteğini çok güzel alırrr
Bu ürünü almayı ben de düşünüyorum Ama çok uyguna yakalamak istiyorum Kasım ayını bekliyorum bakalım Olmadı şubata bırakırım diye düşündüm şu anBir ara 600e düşmüştü tekrar düşer mi acaba ya
Biraz görüntüleme cihazına ve o anki hareket durumuna bağlı sanırım Benim 15gün önce burun göz bir tık belirsiz ama yüz şekillenmiş gibi görünüyordu Ama değişir gelişir tabi daha çokKizlar sizin bebek goruntulerinizde bebisinizin herseyi belli oluyor mu ? Burun goz vs 17 18.haftalar burun sekli goz sekli tam yok sanirim
Bu benKeşke ben de böyle olabilsem en ufak bişeye patlıyorum olur olmadık şeylere gıcık kapıyorum ben de
Doktor bana her gittiğimde soruyor akıntın bar mı su gibi mi diye önemli olabilir doktorunu arasan bi keşkeKizlar sizin bebek goruntulerinizde bebisinizin herseyi belli oluyor mu ? Burun goz vs 17 18.haftalar burun sekli goz sekli tam yok sanirim
Ha bide tansıyonum 13 e 5 cıktı nabız 100,tuzlu yeme ekmekten tatlıdan uzak dur dedıKızlar merhaba,bugun gittim doktora,bebek aşagı baskı yapıyomus sureklı rahım agzını tekmelıyormus ama rahım agzı uzunlugu 38-39 mm imiş.o yüzden bir sorun olacagını düşünmüyorum dedi,güçlü görünüyor servıkal uzunluk dedi,3 hafta sonraya detaylı ultrason randevusu verdı (18+3 cıktı bugun bebek)bir sıkıntı yok dedı son durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?