- 30 Nisan 2018
- 1.830
- 2.229
- 133
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #14.601
İlk bebeklerde biraz süt geç gelebiliyor ama yine de devlette mama baslatmiyorlar özelde nasıl bilmiyorum zaten taburcu olurken bebek doğum kilosunun bir kısmını veriyor sisiklik filan oluyor normalmdogumda.bir gece tutyorlar o arada çocuk doktorları kontrol ediyor ve 3. Gün tekrar çağırıyorlar kilo alımı ve satılık oranına bakılıyor doğum için mama götürmeye gerek olduğunu düşünmüyorum pek eğer taburcu olduktan sonra emme si az süt gelmiyorda baslatirlar sarılığı yüksekse ama onda bile bebek emdikçe süt geldiginden gerek kalmıyor ayrıca ilk günler nohut tanesi kadar süt emiyorlar.nerdeyseTecrubelı annelere bır sorum var.şimdi bebek dogduktan sonra anne sütüyle beraber hipp organıc mamayıda anne sütü kasıgıyla verebılırmıyız?sarılık olmaması ıcın takvıye olarak vermek gereklımı,normaldede mama+süt gıdebılırmıyız yoksa sadece sütmü içmesi lazım.bu konu kafamı cok kurcalıyor
Ya iyi bulmuşsun bizim burada neredeyse talan edilmiştiBende bu saatte gittim ancak bunları bulabildim
Ya inşallah memnun kalırız uzun vadede ilk intibası iyi bendeAy sen önermiştin di mi ya ben de favlamışım hoşuma gitti. O markanın park yatağı bana hediye gelicek
Maalesef canımm geçicek sabırrr
Aynı şekilde burada hiçbir şey kalmamıştı diyeceğim sana da bu saatte iyi bulmuşsunBen de iki zıbın aldım. Biberon fırçası aldım. Bi tane kitap aldımbiberon falan vardı da philipsten alcam onu
Ya nohut tanesi kadar mıİlk bebeklerde biraz süt geç gelebiliyor ama yine de devlette mama baslatmiyorlar özelde nasıl bilmiyorum zaten taburcu olurken bebek doğum kilosunun bir kısmını veriyor sisiklik filan oluyor normalmdogumda.bir gece tutyorlar o arada çocuk doktorları kontrol ediyor ve 3. Gün tekrar çağırıyorlar kilo alımı ve satılık oranına bakılıyor doğum için mama götürmeye gerek olduğunu düşünmüyorum pek eğer taburcu olduktan sonra emme si az süt gelmiyorda baslatirlar sarılığı yüksekse ama onda bile bebek emdikçe süt geldiginden gerek kalmıyor ayrıca ilk günler nohut tanesi kadar süt emiyorlar.nerdeyse
Sarılık mesela şöyle soyleyim sarılık emdikçe atıyor zaten emmedigi için kilo alamiyor.sarilik oluyor iki kızımda da mesela sarılık degeri 11 civarıydı hiç bişey yapmadan kendiliğinden emdikçe düştü he zor olanı soyleyim sarılık uyku yapiyor ve o kadar zor uyaniyorlar ki ilk günler ayak altını kasindiriyor cimcikliyorsun zar zor uyanıyor sakın uyuyor uyanmiyor diye emzirmekten vazgecmeyin satılık yükseldikce uykuya eğilimi artıyorYa nohut tanesi kadar mıayy çok tatlı ama kendileri nohut tanesi kadarlar ben de gerek olmayacağını düşünüyorum ilk etapta kiloya bağlı gelişiyor galiba sarılık değil mi
Ay bunları öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Ayak altını cimcikleme fikri falan niye duygulandım ya mısır tanesi parmakları falan düşündüm hepSarılık mesela şöyle soyleyim sarılık emdikçe atıyor zaten emmedigi için kilo alamiyor.sarilik oluyor iki kızımda da mesela sarılık degeri 11 civarıydı hiç bişey yapmadan kendiliğinden emdikçe düştü he zor olanı soyleyim sarılık uyku yapiyor ve o kadar zor uyaniyorlar ki ilk günler ayak altını kasindiriyor cimcikliyorsun zar zor uyanıyor sakın uyuyor uyanmiyor diye emzirmekten vazgecmeyin satılık yükseldikce uykuya eğilimi artıyor
Benim 3. Gebelik ilk defa olunca bi tedirgin oldum gittik bugün gelişimi güzel ilerliyo yan bağlar geriliyordur ağrılar ondandır bide plesanta önde dedi yukarı cıkarsa bir sıkıntı yaşamaya çıkmazsa sıkntı dedi takip edelim dedi haftaya geri çağırdıBen de hapşırınca bazen şar diye kaçıyor sadjka
bence normal canımm bazen ben de yeri geliyor 1 falan bazen daha fazla. Belki hareket halindeyken sen fark etmiyorsundur. Çünkü çok minik tepiklerr
Alt karnım taş gibi oluyo toplanıyo böyle hafifte ağrı oluyor aşırı değil de. Şuanlık plesantasının önde olmasından başka bir sıkıntı yokmuş oda inşallah çıkar yukarı dikkatli olalım dedi doktor.Kasılmanı nasıl anlıyorsun canım? Her şey yolundadır inşallah
30 kısa sayılmaz aslında ya bence stres yapma ilk gebeliğimde 28 di sorun yaşamadık umarım sende yaşamazsınKızlar nasılsınız? Giremiyorum kaç gündür ağrılarım oluyor yazamadımbiliyosunuz şu servikal uzunlukla uğraşıyorum 2 haftadır 2 doktor görüşü almak istedim ama kafam daha çok karıştı kendi doktorum 30 mm perinatolog 35 mm ölçüyor uzunluğu 35 mm iyide 30 mm beni korkutuyor pazartesi iş başı yapıcam bide sizce neden bu fark vallahi 2 haftadır düşünmekten stresten mahvoldum ben hangisini ciddiye alıcam şimdii
Yaaa yine de iyi bulmuşsun benceBugunkü mahsullerkovayı bulmak ıcın işten cıkınca bır bucuk saat gezmemız dısında bır sorun yok
Maşallah canm :) Allah'ım sağlık sıhhat versinGünaydın hanımlar ikizlerimizin cinsiyetini öğrendik erkekler 130 gr olmuşlar ikisi şuan eşit gidiyor 16 haftalık olduk zaten 2 oğlum vardı 2 daha futbol takımı hazir sanirim
Aaaa bende şaşirdim şuan. Bende sezaryeni fazla diye bilirdim hepAy kızlar bugün bir de doğum ücretini konuştuk normal doğum 35 sezaryen 25 dedi bu yılki fiyatlar tabi yılbaşında zam olacak ne olur bilemeyz dedi şaşırdım neden normal daha fazla
Çok geçmiş olsun umarm geçerKızlar toplaninnnndoktor NAR için abartmadan yiyebilirsin hergun olmamak şartıyla amaaaa şuan senin kanama olduğu için canin coook çekerse bı kaşık ye dedi ben dün çok abarttım koca kase yedim dedim bilginiz olsun sizlerde doktorunuza danışın herkesin gebeliği bir değil ben 6 haftadan beri yatıyorum kanama alanıyla boğuşuyorum maalesef
İnanın anlamadım aynı genelde fiyatlar :)Aaaa bende şaşirdim şuan. Bende sezaryeni fazla diye bilirdim hep
Ay kovayı bulamadım ben de bir türlüBugunkü mahsullerkovayı bulmak ıcın işten cıkınca bır bucuk saat gezmemız dısında bır sorun yok
Evet ya çok kasmamak lazım bişey olur mu olmaz mı kaygısıda iyi değil yiyip arkaya bakmamak lazımDoktorumda abartmadan ye dedi kanamam var o yüzden su sıralar yeme dedi bana ama faydaliymis abartmadikcafildir fildir gezip sigara içenler sağlıkla doğuruyor biz herşeye dikkat ediyoz başımıza gelmeyen kalmiyo
Benim hastanedede normal ile sezeryan arasında 5 7 bin fark var. doğum şuan 40 47 bin arasında Mart'ta 55 60 olur dedilerAy kızlar bugün bir de doğum ücretini konuştuk normal doğum 35 sezaryen 25 dedi bu yılki fiyatlar tabi yılbaşında zam olacak ne olur bilemeyz dedi şaşırdım neden normal daha fazla
Bizde normal düşünüyoruz muhtemelen yılbaşından sonra 50 bin olur oda ben anlamadım ama sizin hastanede normal mi fazla sezaryen mi ?Benim hastanedede normal ile sezeryan arasında 5 7 bin fark var. doğum şuan 40 47 bin arasında Mart'ta 55 60 olur dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?