- 30 Nisan 2018
- 1.804
- 2.169
- 37
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.081
Çikolataya düşkün olan bende tuzlu ve ekşi istedi canım zaten oldum olası ekşi severim ama cidden tatlıya duskunlugum çok olmasına rağmen canım hiç istemedi hurafelere inanmam çin takvimi tutmadı yüzük bbicak testi tuttu birde bu bebeklerin kafasının saç kesimi hizası var ya düzse kız sivriyse erkek o tuttu. He birde erkek güzellik katar ben sivilcelendim. Göbeğimde yayvan sivri değil.Benim bu durumum genelde Ayşeme bağlanıyor ama gerçekliği yok demek ki
Tesekkur ederim cnm bnmYaaa hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıcakla gelsin minik prens
Ben bu iki oldu yakalıyorum be bacımSonunda yakaladim o seneyi
Bebeklerin saç kesimi hizasi olayini ilk defa duydum biraz detay verirmisin canimÇikolataya düşkün olan bende tuzlu ve ekşi istedi canım zaten oldum olası ekşi severim ama cidden tatlıya duskunlugum çok olmasına rağmen canım hiç istemedi hurafelere inanmam çin takvimi tutmadı yüzük bbicak testi tuttu birde bu bebeklerin kafasının saç kesimi hizası var ya düzse kız sivriyse erkek o tuttu. He birde erkek güzellik katar ben sivilcelendim. Göbeğimde yayvan sivri değil.
Yaaa yerim onu benGünaydın kızlar, ofise geldim lak lak yapıyorduk ve 2-3 tepik yedim sanırım sessiz olun uyucam diyo fdjksd
Ben de çok sivilcelendim ya kız annesinin güzelliğini alır derler ama sizin demek ki tutmadıÇikolataya düşkün olan bende tuzlu ve ekşi istedi canım zaten oldum olası ekşi severim ama cidden tatlıya duskunlugum çok olmasına rağmen canım hiç istemedi hurafelere inanmam çin takvimi tutmadı yüzük bbicak testi tuttu birde bu bebeklerin kafasının saç kesimi hizası var ya düzse kız sivriyse erkek o tuttu. He birde erkek güzellik katar ben sivilcelendim. Göbeğimde yayvan sivri değil.
Merhaba, sanırım çözümü kabızlıkta buldum. Uzun süre tuvalete çıkmadığımda bağırsaklar ağırlık yapıyor gibi geldi ve dikkat etmeye çalışıyorum. Bir de kalkmadan oturmak yerine arada yürüyorum ve ayakta çok kalmamaya çalışıyorum. Herkesin bünyesi farklı, vücudunuzu dinlerseniz bir yol gösterecek benceMerhaba,ben de öyleyim. Çözüm bulabildiniz mi
Günaydın kızlar, ofise geldim lak lak yapıyorduk ve 2-3 tepik yedim sanırım sessiz olun uyucam diyo fdjksd
Geçmiş olsunGünaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun
Ben geceyi boğaz ağrısı ve burun akıntısı yüzünden uykusuz geçirdim. Ciddi salgın var galiba dikkat edin kendinize
Evet sadece parol içiyorum onu da akşam bir tane içtim ikinciye sabah yine de içmeyim dedim. Yarım limon sıkıp sıcak suyun içine onu içiyorum midende sorun yoksa o iyi geliyor. Bir de mandalina suyu ve pekmezi karıştırıp içiyorum enerji veriyor biraz. Sana da çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla iyileşirizGeçmiş olsunbende aynı durumdayım bu gece zor geçti. Birde baş ağrısı var şimdi. İlaç da kullanamıyoruz. Umarım ilerlemeden atlatırız
Tam yemelik zaten enginar kadar olmuşuz kjdYaaa yerim onu ben
Bende aynı şekilde sıcak limonlu su içiyorum. İçine 1 kaşıkta baş katıyorum. Pekmezi de deneyeyim. Çok teşekkürlerEvet sadece parol içiyorum onu da akşam bir tane içtim ikinciye sabah yine de içmeyim dedim. Yarım limon sıkıp sıcak suyun içine onu içiyorum midende sorun yoksa o iyi geliyor. Bir de mandalina suyu ve pekmezi karıştırıp içiyorum enerji veriyor biraz. Sana da çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla iyileşiriz
benim ofiste sandalyem de oturunca kuyruk sokumum acıyor ya. Ben de kasılma olayını merak ediyorum ağrı mı acı mı ne oluyorSelam kızlar bel boşluğunuz ağrıyor mu? Ağrılarınız varsa nasıl ne siddetle nerelerde oluyorbu kasılma denilen şey nasıl oluyor birde
Selam kızlar bel boşluğunuz ağrıyor mu? Ağrılarınız varsa nasıl ne siddetle nerelerde oluyorbu kasılma denilen şey nasıl oluyor birde
Bu sorunun cevabını bende cok merak edıyorum gecen sordugumda tecrubelı annişler karında sertlık oldugunu soylemıslerdı ama ben onu anlayamam sanırımbenim ofiste sandalyem de oturunca kuyruk sokumum acıyor ya. Ben de kasılma olayını merak ediyorum ağrı mı acı mı ne oluyor