- 29 Temmuz 2024
- 65
- 244
- 8
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.661
18+1 bugün hiçbi şey hissetmiyorum. bikaç defa ben de gaz gibi bişeyler hissettim ama sonra karnım guruldayınca bebek olmadığına karar verdimKızlar 17+2 olduk biz ama hâlâ bebişi hissetmiyorum. Arada bir şey hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketi gibi daha çok. 16. Hafta kontrolünde dr artık hissetme başlayabilirsin bu aydan sonra demişti. Yengem de geçen gün hiç mi hissetmiyorsun ben ikisinde de hissediyordum 4. ayda dedi.Hafif göbek var kilolu hamile kaldım, onunla mı alakalı acaba hissetmiyor oluşum sizlerde nasıl durumlar
İlk gebeliklerde daha geç hissediliyormuş. Bir doktoru dinlemiştim öyle söylemiştiKızlar 17+2 olduk biz ama hâlâ bebişi hissetmiyorum. Arada bir şey hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketi gibi daha çok. 16. Hafta kontrolünde dr artık hissetme başlayabilirsin bu aydan sonra demişti. Yengem de geçen gün hiç mi hissetmiyorsun ben ikisinde de hissediyordum 4. ayda dedi.Hafif göbek var kilolu hamile kaldım, onunla mı alakalı acaba hissetmiyor oluşum sizlerde nasıl durumlar
Çok sevindimmmm, hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin inşallahKızlar doktordan çıktım. Allah nasip ederse oğlum oluyormuşçok şaşkınım. Rüyalarımda hep kız doğuruyordum
Benide erkek anneleri kategorisine koyabiliriz. Koymayı düşündüğümüz isim atakan
Ya benim de burnum kanıyor öyle akmıyor ama kurumuş oluyor ondan sanırım benim de hiç olmazdı şaşırıyordum ben deKızlar bu gece burun kanamasıyla uyandim. Bir iki damlada degil baya kanadı. Netten baktım gebelikte kan basinci ve hacmi yüksek oluyormus o yuzden olabilir falan yaziyor. Korktum acikcasi. Bide düşük dozda kan sulandirici kullaniyorum. Oyuzdende kanama fazla olmus olabilir sanirm. Birdaha olursa doktora gdcem
Ya gece uyumadan once burnum tikaliydi o sekilde uyudum. Sonra gece biara elimi burnuma goturdum islakti. Burnum akmis zannettim. Elime bi baktim kan. Telaşlandim kalktim yikadim baya bi durmadi kan. Benimde hic bole olmazdi oyuzden korktum. Netten baktim kan basinci ve hacmi fazla oldgu icin gebelklerde burun kanamasi olabilir yaziyor. Neyseki normalmis rahatladmYa benim de burnum kanıyor öyle akmıyor ama kurumuş oluyor ondan sanırım benim de hiç olmazdı şaşırıyordum ben de
ben de hissetmiyorum canım hala 3. gebeliğim olmasına rağmen, çok kilolu da değilim.. 16+2 bugünKızlar 17+2 olduk biz ama hâlâ bebişi hissetmiyorum. Arada bir şey hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketi gibi daha çok. 16. Hafta kontrolünde dr artık hissetme başlayabilirsin bu aydan sonra demişti. Yengem de geçen gün hiç mi hissetmiyorsun ben ikisinde de hissediyordum 4. ayda dedi.Hafif göbek var kilolu hamile kaldım, onunla mı alakalı acaba hissetmiyor oluşum sizlerde nasıl durumlar
Ben de telaşlanmıştım ama doktora gittim hareket var ama hissetmiyorumKızlar 17+2 olduk biz ama hâlâ bebişi hissetmiyorum. Arada bir şey hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketi gibi daha çok. 16. Hafta kontrolünde dr artık hissetme başlayabilirsin bu aydan sonra demişti. Yengem de geçen gün hiç mi hissetmiyorsun ben ikisinde de hissediyordum 4. ayda dedi.Hafif göbek var kilolu hamile kaldım, onunla mı alakalı acaba hissetmiyor oluşum sizlerde nasıl durumlar
Siz diyince farkındalığım arttı burnunu her sildiğimde kan oluyor benim de hiç üzerine düşünmemişimYa gece uyumadan once burnum tikaliydi o sekilde uyudum. Sonra gece biara elimi burnuma goturdum islakti. Burnum akmis zannettim. Elime bi baktim kan. Telaşlandim kalktim yikadim baya bi durmadi kan. Benimde hic bole olmazdi oyuzden korktum. Netten baktim kan basinci ve hacmi fazla oldgu icin gebelklerde burun kanamasi olabilir yaziyor. Neyseki normalmis rahatladm
Ay hiç sorma aynılarını bende yaşadım. İlk zamanlar kanamam olduğunda eşime hep şey diyordum 'senin bu şırfıntı bebişin minik bir savaşçı'Çok sevindimmmm, hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin inşallahBende öğrensem artık net şekildee kızım diye seviyorum sonra kız mısın erkek misin söyle bakalım a geliyor iş görümcem de 5 ay kızım diye sevdim oğlum oluyormuş dedi
Erkek olursa Kerem koyacagız.Canım kızlarrrrErkek bebiş isim önerisinde bulunabilir misiniz ben düşün düşün bulamıyorum.. Hem birbirimize fikir olur
Mustela candırKızlar trendyolda canlı yayında böyle indirim kodu falan paylaşıyorlarmış. Bu set 600 küsüre geliyormuş. Bana mantıklı geldi
Bugün iş yerinde bi abiyle konuştuk. Kızı hamileydi hep erkek demişler sonradan kız denmiş ben gene şok ahdja o yüzden her gittiğimde cinsiyete baktırtıcam gol yememek için sdfaÇok sevindimmmm, hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin inşallahBende öğrensem artık net şekildee kızım diye seviyorum sonra kız mısın erkek misin söyle bakalım a geliyor iş görümcem de 5 ay kızım diye sevdim oğlum oluyormuş dedi
ben de öğreneceğim gün çok nazlı çıktı bu kız diye seviyordum erkoymuş jaalsdAy hiç sorma aynılarını bende yaşadım. İlk zamanlar kanamam olduğunda eşime hep şey diyordum 'senin bu şırfıntı bebişin minik bir savaşçı'
Kızarken de hep öyle diyordum. Ama erkek çıktıçok şükür inşallah bende hepimizde sağ salim alırız kucağımıza. Sende tez zamanda öğrenirsin inşallah
ama kod anında bitti ya ne sahtekarlar sdfgsdfMustela candıroğlumda kullanmıştım çok memnun kaldım çok
Daha çok olur biz doğurana kadar kampanyalar alırızama kod anında bitti ya ne sahtekarlar sdfgsdfParlayanGece dediğin gibiymiş ilk kez girmiştim :)
Nasıl oluyor insanlar ne yapıyor da bitiyor anlamıyorum ama alana kadar kod tükendi yazıyorama kod anında bitti ya ne sahtekarlar sdfgsdfParlayanGece dediğin gibiymiş ilk kez girmiştim :)
Görümcem e erkek dediklerinde hayır ya kızım olacak benim ben 5 aydır kızım diye seviyorum demişBugün iş yerinde bi abiyle konuştuk. Kızı hamileydi hep erkek demişler sonradan kız denmiş ben gene şok ahdja o yüzden her gittiğimde cinsiyete baktırtıcam gol yememek için sdfa
Şiddetliyse zonklama doktoru arasan sorsan iyi olur aslındaBide arkadaşlarım benim ara ara vajinamda ağrı baskı gibi bişey oluyor zonkluyor sanki ara ara, alt kısımlarda tam. Normaldir değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?