Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
ama kod anında bitti ya ne sahtekarlar sdfgsdf ParlayanGece dediğin gibiymiş ilk kez girmiştim :)

Daha çok olur biz doğurana kadar kampanyalar alırız

Nasıl oluyor insanlar ne yapıyor da bitiyor anlamıyorum ama alana kadar kod tükendi yazıyor Keşke alabilseydin en azından bir umudum oluşurduu
Kızlar Kasım indirimlerinde patlatırız artık stokları ben de mustela nın o setini ekledim bekliyorum bu arada biraz önce dagiden alışveriş yaptım kendime üç tane çoook rahat sütyen aldıım indirim varmış 400-500 civarında. İkisi emzirme diğeri normal. Eski sütyenlerim olmuyor ve baleni acıtıyordu. Çok mutluyum büyüyorum

Ay ben de bakayım yaa. Suwenin indirim yapacağı yok

Gerçekten amabenım canım peynirli erişte pilavıyla turşu çekti az önce yaptım yedim.kabak yesıl fasulye bızım eve hıc gırmez malesef hıc sevmem
hayy benim de eşim asla yemeeez
Dün canım tarhana çorbası çekti eşim dalga geçiyor fakir ruhlu bir çocuğumuz var diye
Ne saçma şeyler istiyoruz ya hahahah gerçekten çocukların ruhu fakir galiba
Benim canımda kaç gündür mantı çekiyor hazır mantıda soya oluyor diye yemek istemedim eşim de Zırhlı dan açık mantı almış. Bugün onu yapıcam.
Ben de mantı yapıcamm ama aşırıı tokum nasıl bi kabak yaptıysam acıkamadım

Ay evet tam bu konu üzerinde düşünmeye başlamıştım. Sütyenler canımı acıtmaya başladı iyi oldu söylediğin ben de bakayım olmadı

gayet makul bir istek olmuş tebrikler arkadaşım peki ya ben zavallının canı ne çekti de üşenmeden hasta halimle yaptım : arnavut böreği
Benim canım sürekli domates salça soslu yoğurtlu makarna istiyor yani her gün yesem sıkılmayacak gibi bir istekteyim. ama tabi ara ara yapıyor ve yiyorum yoksa 100 kilo olurum makarna makarna makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…