- 25 Haziran 2024
- 881
- 2.889
- 28
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.681
ama kod anında bitti ya ne sahtekarlar sdfgsdfParlayanGece dediğin gibiymiş ilk kez girmiştim :)
Daha çok olur biz doğurana kadar kampanyalar alırız
Kızlar Kasım indirimlerinde patlatırız artık stokları ben de mustela nın o setini ekledim bekliyorumNasıl oluyor insanlar ne yapıyor da bitiyor anlamıyorum ama alana kadar kod tükendi yazıyorKeşke alabilseydin en azından bir umudum oluşurduu
Uygar, Tuna, Azur, Arsel, Marsel beğendiklerimdi. Eğer bebişimiz erkek ise Evren koyacağızCanım kızlarrrrErkek bebiş isim önerisinde bulunabilir misiniz ben düşün düşün bulamıyorum.. Hem birbirimize fikir olur
Ahahahha ama erkek yani di mi değişmediGörümcem e erkek dediklerinde hayır ya kızım olacak benim ben 5 aydır kızım diye seviyorum demiş
Ay ben de bakayım yaa. Suwenin indirim yapacağı yokKızlar Kasım indirimlerinde patlatırız artık stokları ben de mustela nın o setini ekledim bekliyorumbu arada biraz önce dagiden alışveriş yaptım kendime üç tane çoook rahat sütyen aldıım indirim varmış 400-500 civarında. İkisi emzirme diğeri normal. Eski sütyenlerim olmuyor ve baleni acıtıyordu. Çok mutluyum büyüyorum
ErkekAhahahha ama erkek yani di mi değişmedi
Gerçekten amaBi insanın canı nasıl kabak yemeği çeker ya
Benim canımda kaç gündür mantı çekiyor hazır mantıda soya oluyor diye yemek istemedim eşim de Zırhlı dan açık mantı almış. Bugün onu yapıcam.Bi insanın canı nasıl kabak yemeği çeker ya
hayy benim de eşim asla yemeeezGerçekten amabenım canım peynirli erişte pilavıyla turşu çekti az önce yaptım yedim. kabak yesıl fasulye bızım eve hıc gırmez malesef hıc sevmem
Ne saçma şeyler istiyoruz ya hahahah gerçekten çocukların ruhu fakir galibaDün canım tarhana çorbası çekti eşim dalga geçiyor fakir ruhlu bir çocuğumuz var diye
Ben de mantı yapıcammBenim canımda kaç gündür mantı çekiyor hazır mantıda soya oluyor diye yemek istemedim eşim de Zırhlı dan açık mantı almış. Bugün onu yapıcam.
Kabak yok tutuyorhayy benim de eşim asla yemeeez
Ne saçma şeyler istiyoruz ya hahahah gerçekten çocukların ruhu fakir galiba
Ben de mantı yapıcammama aşırıı tokum nasıl bi kabak yaptıysam acıkamadım
Ay evet tam bu konu üzerinde düşünmeye başlamıştım. Sütyenler canımı acıtmaya başladı iyi oldu söylediğin ben de bakayım olmadıKızlar Kasım indirimlerinde patlatırız artık stokları ben de mustela nın o setini ekledim bekliyorumbu arada biraz önce dagiden alışveriş yaptım kendime üç tane çoook rahat sütyen aldıım indirim varmış 400-500 civarında. İkisi emzirme diğeri normal. Eski sütyenlerim olmuyor ve baleni acıtıyordu. Çok mutluyum büyüyorum
gayet makul bir istek olmuş tebrikler arkadaşımBi insanın canı nasıl kabak yemeği çeker ya
Yeşil fasülye severiz kabak severiz bamya severiz bizGerçekten amabenım canım peynirli erişte pilavıyla turşu çekti az önce yaptım yedim. kabak yesıl fasulye bızım eve hıc gırmez malesef hıc sevmem
Benim canım sürekli domates salça soslu yoğurtlu makarna istiyor yani her gün yesem sıkılmayacak gibi bir istekteyim.gayet makul bir istek olmuş tebrikler arkadaşımpeki ya ben zavallının canı ne çekti de üşenmeden hasta halimle yaptım : arnavut böreği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?