- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.701
bu gebeliğimde ben de makarnacı tostçu ve börekçi poğaçacı oldumBenim canım sürekli domates salça soslu yoğurtlu makarna istiyor yani her gün yesem sıkılmayacak gibi bir istekteyim.ama tabi ara ara yapıyor ve yiyorum yoksa 100 kilo olurum makarna makarna makarna
Ay evet aynı aynı. Kendimi dizginlemeye çalışıyorum.bu gebeliğimde ben de makarnacı tostçu ve börekçi poğaçacı oldumnormalde makarna ehh ayda bir yesem olur ama her hafta yapıyorum artık can bu can çekiyo
kızın olacak bence resmin öyle hissettiriyoKızla çok heyecanlıyım sonunda son haftaya giriş yapmış bulunmaktayım. Cuma günü bebiş gösterirse cinsiyet öğreneceğiz kapalı zarf içinde
ay bu halsizlik bana koronayı anımsattı canım inşallah olmazsın. ben en son nöyle olduğumda korona olmuşumSelam kızlar ay ben bugün çok kötü bir ağrıyla uyandım resmen kemiklerim ağrıyor sızlıyor ayağa kalkamadım tüm gün yattım bir şey yiyemedim grip mi oldum hamilelik ağrısı mı onu da anlamadım burnum falan tıkalı da değil ama sanırım hasta oluyorum doktor idrar kültürü ver demişti oraya bile gidemedimEşim hastaneye götüreyim diyor gitmeye mecalim bile yok napsam bilemedim ama etrafımda öğrenciler falan hatta arkadaşlarım falan hep hastaydı
Geçmiş olsun canımmKizlar grip oldum fena bademciklerim aman dikkat salgin var
Yaaa sen de arnavut muydungayet makul bir istek olmuş tebrikler arkadaşımpeki ya ben zavallının canı ne çekti de üşenmeden hasta halimle yaptım : arnavut böreği
Bugün ben de evde iş yaptım ama dediğin gibi ağrılarım oldu yatıp uyumuşum. Ya bu 2. Trimester da enerjik olmıcak mıydıkkkkkKızlar bugün hafif kasık ağrı gibi sancılarım var. Çok olmuyordu ama uzun süre aynı pozisyonda durdum bugün bir işim vardı ondan kaynaklı mı oldu acaba diyorum. Normaldir dimi? Hadi rahatlatma seansı başlasın
Yaa geçmiş olsun canımmm. Ben de geçen olcak gibi oldum gene sirkeli suyla gargara yaptıım iyi geldiSelam kızlar ay ben bugün çok kötü bir ağrıyla uyandım resmen kemiklerim ağrıyor sızlıyor ayağa kalkamadım tüm gün yattım bir şey yiyemedim grip mi oldum hamilelik ağrısı mı onu da anlamadım burnum falan tıkalı da değil ama sanırım hasta oluyorum doktor idrar kültürü ver demişti oraya bile gidemedimEşim hastaneye götüreyim diyor gitmeye mecalim bile yok napsam bilemedim ama etrafımda öğrenciler falan hatta arkadaşlarım falan hep hastaydı
Ay okulda birinde koronaymış öyle sadece 5 dk ayak üstü konuşmam olmuştu sonra rapor aldığını öğrendim olabilir mi ya benim de aklımdan çıkmıyor ama magnezyum vitamini de kullanmıyorum o yüzden ona bağlamıştım bir de ben hiç korona olmadım inşallah öyle bir şey değildiray bu halsizlik bana koronayı anımsattı canım inşallah olmazsın. ben en son nöyle olduğumda korona olmuşum
Sağol canım denerimGeçmiş olsun canımm
Yaaa sen de arnavut muydungüzel böööörek icat etmişiz
Bugün ben de evde iş yaptım ama dediğin gibi ağrılarım oldu yatıp uyumuşum. Ya bu 2. Trimester da enerjik olmıcak mıydıkkkkk
Yaa geçmiş olsun canımmm. Ben de geçen olcak gibi oldum gene sirkeli suyla gargara yaptıım iyi geldi
Ya aslında iyiydim okulda falan resmen at koşturuyorumGeçmiş olsun canımm
Bugün ben de evde iş yaptım ama dediğin gibi ağrılarım oldu yatıp uyumuşum. Ya bu 2. Trimester da enerjik olmıcak mıydıkkkkk
Yaa geçmiş olsun canımmm. Ben de geçen olcak gibi oldum gene sirkeli suyla gargara yaptıım iyi geldi
Ben de hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız hissediyorumkızın olacak bence resmin öyle hissettiriyo
Öğretmenlerin kaderi. Bir çocuk hasta olsun hepimiz hasta oluyoruz. Geçen hafta aynı durumdaydım canım çocuklardan bulaşmıştı. Grip oldum ama şükür ateşlenmedim. Hala etkileri sürüyor ama. Ateşlenmezsin inşallah takipte kal ateş olayı önemli inşallah hafif atlatırsın çok geçmiş olsun canımSelam kızlar ay ben bugün çok kötü bir ağrıyla uyandım resmen kemiklerim ağrıyor sızlıyor ayağa kalkamadım tüm gün yattım bir şey yiyemedim grip mi oldum hamilelik ağrısı mı onu da anlamadım burnum falan tıkalı da değil ama sanırım hasta oluyorum doktor idrar kültürü ver demişti oraya bile gidemedimEşim hastaneye götüreyim diyor gitmeye mecalim bile yok napsam bilemedim ama etrafımda öğrenciler falan hatta arkadaşlarım falan hep hastaydı
Yok yok şiddetli değil ara ara bikaç dakika süren bir zonklama oluyor günde1-2 kez, 2 gün önce de muayenede ölçümlerim yapılmıştı normaldi ama yine de pazartesi sorayım teşekkür ederimŞiddetliyse zonklama doktoru arasan sorsan iyi olur aslında
Sağol canım keşle maske taksaydım dedimÖğretmenlerin kaderi. Bir çocuk hasta olsun hepimiz hasta oluyoruz. Geçen hafta aynı durumdaydım canım çocuklardan bulaşmıştı. Grip oldum ama şükür ateşlenmedim. Hala etkileri sürüyor ama. Ateşlenmezsin inşallah takipte kal ateş olayı önemli inşallah hafif atlatırsın çok geçmiş olsun canım
Bende en bastan beri kiz hissediyordum ama erkekmişBen de hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız hissediyorumama hayırlısı sağlıklısı bakalım
yok değilim arnavut canımm ama böreğine bayılırım çok da güzel yaparımGeçmiş olsun canımm
ya insan korona olduğunu anlıyor çünkü daha önce hiç olmayan şeyler oluyo vücudunda baya belli ediyo kendini, ben de eşim de bu korona değilse ne dedik ve hep korona çıktıAy okulda birinde koronaymış öyle sadece 5 dk ayak üstü konuşmam olmuştu sonra rapor aldığını öğrendim olabilir mi ya benim de aklımdan çıkmıyor ama magnezyum vitamini de kullanmıyorum o yüzden ona bağlamıştım bir de ben hiç korona olmadım inşallah öyle bir şey değildir
Yani var ya herkes alim herkes dr mübarek.. Canım sen takılma insanların ne dediğine kesinlikle, her gebelik kendine has öncelikle bunu bilKızlar 17+2 olduk biz ama hâlâ bebişi hissetmiyorum. Arada bir şey hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketi gibi daha çok. 16. Hafta kontrolünde dr artık hissetme başlayabilirsin bu aydan sonra demişti. Yengem de geçen gün hiç mi hissetmiyorsun ben ikisinde de hissediyordum 4. ayda dedi.Hafif göbek var kilolu hamile kaldım, onunla mı alakalı acaba hissetmiyor oluşum sizlerde nasıl durumlar
Gerçekten öyle ben ve çevremdeki herkes kız diyordu eşim erkek dedi ve erkekBende en bastan beri kiz hissediyordum ama erkekmişeşiniz ne hissediyor genelde babalarin tahmini tutuyor
Ya yemek yiyince gene enerji geldim bikaç iş yaptım duramıyorum resmenYa aslında iyiydim okulda falan resmen at koşturuyorumbugün evde oturduğum yerden iş yaptım okul plan programı farkında olmadan aynı pozisyonda kalmışım ondan oldu diye düşünüyorum dinlenince geçer inşallah
Bence de senin kız, kız hissediyorumBen de hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız hissediyorumama hayırlısı sağlıklısı bakalım
Kesinlikle bu çok doğru yaa sanki onların içinde bebekBende en bastan beri kiz hissediyordum ama erkekmişeşiniz ne hissediyor genelde babalarin tahmini tutuyor
Maşallah yaa bitirmişsinizzzzHerkese selamben kasım ayına kadar aklıma gelenleri not edip yavaş yavaş alacaklarımı indirimde yakalayıp aldım. Kasım indirimlerinde de kıyafet, bebek arabası vs. ve aklıma gelen eksik bir şey varsa indirimde kapıp almayı düşünüyorum. Buraya da ekleyeyim belki size de fikir olur Eki Görüntüle 3484642 Eki Görüntüle 3484643
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?