- 11 Temmuz 2024
- 1.059
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.353
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.481
Evet evet önce onu hallet sonra zaten bu yatak aksesuarı gibi oluyor sonra içini doldur :)Şu park yataklardan düşünüyorum ama sadece düşünüyorum icraat araştırma yok henüzarkadasım doğurcak 1-2 aya o aldı bi deneyimlerini dinlerim artık onunda
Pelvik demedi valla selvik gibi bse soledicanım serviks mi? pelvik mi? serviks rahim ağzı demek belki oraya mı yakın diyor acaba
BUnu ilk defa duydum bilmiodum:) tesekkr edermmmGenelde erkek bebekler böyle yakın olurmuş diye duymuştum yine hurafelerden ama bir risk oluştursa söylerdi canım kafana takma oraya yerleşmiş demek ki kuzucuk
Sakindir düzenlidir ben eşimin huylarını çok sevdiğim için balık burcu olsun istemiştim hep inşallah rabbim vaktinde sağlıkla verir evlatlarımızıBizim bebişlerimizde balık olacakVe ben hiç bilmiyorum çevremde de yok balık erkeği nasıl olur. Başka özellikleri neler acaba? İnternetten baktığım kadarıyla biliyorum. Kırılgan olmasın bizim yavrularımız kıyamam ben onlara ya
Anladm cnm valla sen calisiosun yoruluon ama ben evdeym hep nasl oldu anlamadimCanım benim de öyle işte. Ayakta çok durma yorulma dedi sadece. İlerleyen haftalarda yukarı çıkıcak dddi
Anladm cnm insallah cikar ozamanCanım plesanta 18-20. Haftaya kadar yukarı çıkabilir çünkü o yüzden şuan bir şey söylemeleri doğru değil. Eğer o haftalarda da çıkmaz ise söylerler, istirahat verirler.
Bir arkadaşım yeğeninin yükselenini ayarlamak için saat vermişlerdi ya doktoraAhaha ben de 1 hafta önce doğsam kova olacakmısım annem sezeryan doguracagı icin doktora öyle demiş doktor da kızmış bi gün bile neleri değiştiriyor burç işini bırak diye azarlamış gerçek yaşanmış hikayedir yemin ederim shdjdjd
Hangi ara belli oldu seninerkek değişmez diyorlar da kız değişebiliyormuş :) bana da %80-90 erkek dediler :)
Canım, zamanla yukarı çıkar diye söylemiyordur muhtemelen. Benim doktor öyle dedi.Kizlar dun kontrolumde doktor hemsiresine dediki plesenta selvik e yakin dedi. Gecen ayda oyle soylemisti. Ama bize bise solemio hemsiresine soluyor not aldiriyor yani. Sanirim rahme yakin demek. Bize nie bahsetmiyor aklima takiliyor
Ben akilli beşiklerden almayi dusunuyorum, annemler gelemeyecek buyuk ihtimalle, hayatimi kolaylastiracak her seyi denemeye hazirim o surecteŞu park yataklardan düşünüyorum ama sadece düşünüyorum icraat araştırma yok henüzarkadasım doğurcak 1-2 aya o aldı bi deneyimlerini dinlerim artık onunda
Ben de bebek arabasını netleştirdim bugün, gittim denedimBen akilli beşiklerden almayi dusunuyorum, annemler gelemeyecek buyuk ihtimalle, hayatimi kolaylastiracak her seyi denemeye hazirim o surectebebek arabasi, puset, ana kucaklari Black Friday’de indirime girebilecek her seyi belirlemeye calisiyorum, gecen hafta bebek arabami ve araba koltugnu begendim
Bugün balık burcuna olan ön yargım kırıldı hatta balık olmasını istemeye başladımEvet benim eşim balık burcu sevdiklerine duygusal ve merhametli yabancıya çelik gibi
Ben bir alana bir bedava şeklindeyken 2 ayrı renk almıştım Linkteki renk beyazların içinden belli de olmuyor. İndirim takip edebilirsin .Ben ne kadara aldığımı hatırlamıyorum biraz pahalı ama değdi diye düşünmüştüm. Invisible Soft sütyen diye geçiyormuş eğer mağazada deniyceksenKızlar link atabilir misiniz tam olarak hangileri ya
Merhaba ayyy benim de sat 26 Mayıs doğum da 2 Mart cinsiyet kız dediler sizin cinsiyet nedirMerhaba ben de allah izin verirse mart 2 de doğum yapacağım sat 26 mayıs beta hcg 20 haziranda 27 idi 25 haziran bugün 302 çıktı
Antikolik biberon ne oluyor allahım çok cahilimmmm
Poyraz kaan guzelmisKızlar sabah sabah oglumun ismine takarak uyandım bugunPoyraz Mirza olmasını kararlastırmıstık ama ınternetten Mirza surıyede yaygın kullanılan bı ısım diye görünce aklım karıstı.Sizce Poyrazın yanına hangi güzel Türk isimleri yakısır?Mesela. Poyraz Bartu yada Poyraz Kaan olabilirmi?
Mirza benim de hoşuma gitmemişti boşverKızlar sabah sabah oglumun ismine takarak uyandım bugunPoyraz Mirza olmasını kararlastırmıstık ama ınternetten Mirza surıyede yaygın kullanılan bı ısım diye görünce aklım karıstı.Sizce Poyrazın yanına hangi güzel Türk isimleri yakısır?Mesela. Poyraz Bartu yada Poyraz Kaan olabilirmi?
Ben çalıştığım iş yerine domestos köpük aldım. Kullanmadan önce köpüğü sıkıyorum 5 dakika bekliyorum klozet kapağını mendillerle silip klozet kağıdını da koyduktan sonra kullanıyorum zahmete bakHamilelikte kullanılabiliyor mu canım nasıl bir şey bakayım bende sağol :)
Kızlar bana kimse cevap vermemişKızlar selam doktordan çıktım ama biraz canım sıkkınrahim ağzı uzunluğuma bakmak istedi 31 mm ölçtü kötü değil dedi ama ben kız kardeşimden biliyorum onunda öyle sınırdaydı sonra yavaş yavaş kısalmıştı uzunluğu ve son ayına kadar yatmıştı 25in altına düşünce sıkıntı oluyormuş bende çok korkuyorum rapor aldım şimdi haftaya tekrar gidicem daha çok kısalmaz dimi çok korktum 1 hafta yatıcam Allahım bebeklerimizi korusun
Kız kardeşinin kısaldı diye seninde aynı olacak diye bir durum yok ki kuzum. Sen bol dinlenmeli geçirmeye çalış günlerini. Bir şey olmaz Allah'ın izniyleKızlar selam doktordan çıktım ama biraz canım sıkkınrahim ağzı uzunluğuma bakmak istedi 31 mm ölçtü kötü değil dedi ama ben kız kardeşimden biliyorum onunda öyle sınırdaydı sonra yavaş yavaş kısalmıştı uzunluğu ve son ayına kadar yatmıştı 25in altına düşünce sıkıntı oluyormuş bende çok korkuyorum rapor aldım şimdi haftaya tekrar gidicem daha çok kısalmaz dimi çok korktum 1 hafta yatıcam Allahım bebeklerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?