- 22 Mayıs 2024
- 451
- 775
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #10.701
maya91 canım ne yaptın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece tatlı yiyebiliyorum ekşi bir şeyi duymak bile istemiyorum ama benimde kız olduğunu soyledi doktorbence tutuyor ya ergenlikte çıkmayan sivilcem çıktı, her şeye resmen limon sıkıp yedim, ağzıma tatlı sürmedim. ultrasona giderken bile hareketli olsun bebek diye küçücük çikolatayı bile zorla yedim. iş yerinde çalışırken bile bir anda gözlerim kapanıyor uyuyorum.. ve sonuçç KIZ. Ya gerçekten tutuyor yada öyle denk geldi bilemiyorum artık
bizde de öyle canim. ama ben daha önce bebek kaybbetigim icin gecen gün aradim dedim ben nerden bileyim bunun da iyi oldugunu erkene cekin öyle deyince 2 hafta öne aldim.Evet ya, tum hamilelik boyunca 4-5 tane ultrason sadece, saka gibi cidden.
Ama bayaa rahatladim
hepsinde farklı o zaman insan belirti arıyor ama her zaman uymuyormuş demek kiBen sadece tatlı yiyebiliyorum ekşi bir şeyi duymak bile istemiyorum ama benimde kız olduğunu soyledi doktor
Gerçekten öylehepsinde farklı o zaman insan belirti arıyor ama her zaman uymuyormuş demek ki
Nazlı çıktı azıcık ucundannn gösterse ne olacak bak benimkine sürekli bacak açıyorGene göstermediiiiii
Arada oluyo bı gün var mesela ertesi gün yok doktor normal demişti kanama olursa yada çok sancılı olursa riskliymisKızlar benim kasıklarımda dün geceden beri tatlı tatlı sancı var. Sizde de oluyor mu? Eğilip kalkarken iş yaparken rahmimde de oluyor sağlı sollu da bazen
Kız bebekler çoğalıyor heraldeherkese selamm 12+3 Fetal dna ve ikili tarama temiz geldi sonuçlar. erkek bebek sanmıştım ama cinsiyet kızmış meleğim olacakmış :)) Doktor ultrasonda görememişti fetal dna olmasaydı daha beklerdik sanırım :)
çin takvimine göre erkekti oysakiKız bebekler çoğalıyor heralde
Yok kanamam yok şükürArada oluyo bı gün var mesela ertesi gün yok doktor normal demişti kanama olursa yada çok sancılı olursa riskliymis
Doktor dusukte olsa bi tahminde bulunmadimi.yaaaaaGene göstermediiiiii
Bende oyleyim cnm. Tatliyada ekşiyede eşit derecede duygularimBenim canım hiç özellikle tatlı olsun ekşi olsun diye bir şey çekmiyor. Özellikle yediğim şeyler yok, aşerme yok. Normal mi var mı benim gibi olan?
Benimde çin de erkek kisti fetal sonucu bekliyorum bı kaç güne belli olur doktorum kız tahmini etti bakalım sağlıklı olsundaçin takvimine göre erkekti oysaki
Gostermiyorsa kiz diyorlar genelde canimGene göstermediiiiii