- 25 Ağustos 2024
- 374
- 1.686
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.661
Ögretmenim . Çocuklara kıyamadım geldim .Canım bence bugün dinlen bu durumda iş yerinde de çalışmadan verim alamazsın. 10+3 te benim mide bulantılarım vardı. Sonra bir anda kesildi 11. Haftada hiç kalmadı. Sabret,elbet geçecek
Ben de senin gibiyim ya uyuyamasam da kalkıp gidiyorum işe. İşkolik miyiz neyiz. Ama sen dinlen canımmSabaha kadar uyuyamadım. Açlıktan midem kazındı 1 lokma yiyemedim.
Hiç uyumadan işe gitmem gerekiyor .
Siz olsanız rapor alıp 1 gün yatıp dinlenir miydiniz , kendinizi işe gitmeye zorlar mıydınız?
Çok mu erken mıymıylık ediyorum ?10+3
Aaa gözünüz aydınnn canımKızlar biz cinsiyeti öğrendik hayırla sağlıkla bir kızım daha oluyor inşallah
Heyecanla bekliyoruzzEki Görüntüle 3480335
+1 kiloyla günaydınn kızlaaarbi anda nasıl +1 e geçtik anlamadım. ben doktoraaaaa ayy çok heyecanlı
Geçmiş olsun neden uyuyamadınSabaha kadar uyuyamadım. Açlıktan midem kazındı 1 lokma yiyemedim.
Siz olsanız rapor alıp 1 gün yatıp dinlenir miydiniz , kendinizi işe gitmeye zorlar mıydınız?
OyyEki Görüntüle 3480335
+1 kiloyla günaydınn kızlaaarbi anda nasıl +1 e geçtik anlamadım. ben doktoraaaaa ayy çok heyecanlı
Yok canim ama yanlis soylememistir bence sonucta kac tane hamileye bakiyorlar yanipma olacagini dusunmuyorum hicKesinleşti mi canım senin
Aynen canim kiz bebekte tatli aseriliyormusBen aşırı tatlıya yatkınımm. Canım sürekli tatlı yemek istiyor doktor kız diyorAnnemde bana hamileyken sürekli tatlı canı istermiş
Senin de ben gibi gobus yokEki Görüntüle 3480335
GünaydınSabaha kadar uyuyamadım. Açlıktan midem kazındı 1 lokma yiyemedim.
Normalde ye ekşiyi doğur Ayşe'yi derlermiş yaAynen canim kiz bebekte tatli aseriliyormus
Güzel haberlerini bekliyoruzEki Görüntüle 3480335
Kız aynı şeyi yazacaktım. Ozellikle sağ tarafta var bu sancı ve üzerine yatamadım gece :/Kızlar benim kasıklarımda dün geceden beri tatlı tatlı sancı var. Sizde de oluyor mu? Eğilip kalkarken iş yaparken rahmimde de oluyor sağlı sollu da bazen
Evet birkaç gündür bende de var, rahim büyüdüğü için oluyorKızlar benim kasıklarımda dün geceden beri tatlı tatlı sancı var. Sizde de oluyor mu? Eğilip kalkarken iş yaparken rahmimde de oluyor sağlı sollu da bazen
Kız mıKızlarrr 14+0 da öğrendik cinsiyetitahminleri alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?