- 25 Ağustos 2024
- 374
- 1.686
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.641
MerhabaAntalya' tüm niptler daha pahalı ya ne değişikGenoks da nipt plus da 13bin dediler, o da indirimli hali
Kizlar 3 aydan sonra ton baligi serbest mi acaba bilginiz var mi
3 çok değil mi ya. Şu teneke kutulardan mı yoksa paketlilerden mi alıyorsunuz?Ben haftada en az 3 kez tüketiyorum, doktorum bir sakınca görmedi
Ben Genoks'ta yaptırdım. Nipt Plus da seçenekler arasındaydı ama Genoks bi tık daha kurumsal diye tercih ettikMerhabaBen de Antalya'dayım . Doktorum Nipt Plus diye bir firmayı önerdi . Siz nereye yaptırdınız acaba ?
Tesekkurler canimBen henuz yemedim ama benim serbest besinler listemde ton baligi var, haftalik 170 gramla sınırlayin demis sadece
Hamile kalmadan hemen once almistim ben de ama hala duruyor tarihleri gecmistirValla ben paket paket ton balıklarını attığımı bilirim hamilelik öncesinde bileşu civa şeyinden sonra hayatıma sokmadım hiç canım.
Aynen ben de canim asiri tuzlu eksi yedim tatli yiyince cikariyordum benim de erkekValla canım tüm hurafeler gerçekten yalanhatta ters orantı var. Yedim ekşiyi yedim tuzluyu yedim turşuyu erkek benim bebişimin cinsiyeti gram tatlı yiyemedim sürekli midem bulandı ve soğandan inanılmaz tiskindim. Tabi rüyalarım hissiyatımda daha ilk öğrendiğim andan itibaren erkekti öyle de oldu. Rabbim hepimize öncelikle sağlıklı hayırlı güzel evlatlar versin gerisi mühim değil.
Bu tezlere göre benim ki de erkek olurAynen ben de canim asiri tuzlu eksi yedim tatli yiyince cikariyordum benim de erkekamin canim
Senin mide bulantin olmadi fazla canim belki ordan kiz yakalanir Allah gönlünüze gore versin yarin cok merak ediyorum belli olunca hemen yazBu tezlere göre benim ki de erkek olur
Evet yani kokulardan mide kalkması falan olmadı. Hafif mide bulantılarım oldu ama savuşturabildimSenin mide bulantin olmadi fazla canim belki ordan kiz yakalanir Allah gönlünüze gore versin yarin cok merak ediyorum belli olunca hemen yaz
konserve de var poset de var , direkt konserveye de okey vermislerSizin orda ton balıklı konserve şeklinde mi?
At gitsin canım. Tazecik somon ye levrek ye mis gibiHamile kalmadan hemen once almistim ben de ama hala duruyor tarihleri gecmistir
Allah Allah neden göstermediler ki. Ne tuhaf memleketmiş orası da öyleBugun doktor gorusmem vardi kizlar, cok kisa surdu ve sadece kalp atisini dinlettiler, goremedik maalesefakintim icin cinsel iliski kaynakli olabilir, gelmeye devam edebilir, sorun yok dedi. 20. Haftaya detayli ultrason randevusu verdi, bir de Afp testi icin kan verdim. Bayaa rahatladim ama gorebilseydim daha iyi olacakti tabi
Kesinleşti mi canım seninAynen ben de canim asiri tuzlu eksi yedim tatli yiyince cikariyordum benim de erkekamin canim
Evet ya, tum hamilelik boyunca 4-5 tane ultrason sadece, saka gibi cidden.Allah Allah neden göstermediler ki. Ne tuhaf memleketmiş orası da öyleakıntın için ve sağlıklı olduğu için çok sevindim gözün aydın canım
Ben aşırı tatlıya yatkınımm. Canım sürekli tatlı yemek istiyor doktor kız diyorAynen ben de canim asiri tuzlu eksi yedim tatli yiyince cikariyordum benim de erkekamin canim
Canım bence bugün dinlen bu durumda iş yerinde de çalışmadan verim alamazsın. 10+3 te benim mide bulantılarım vardı. Sonra bir anda kesildi 11. Haftada hiç kalmadı. Sabret,elbet geçecekSabaha kadar uyuyamadım. Açlıktan midem kazındı 1 lokma yiyemedim.
Hiç uyumadan işe gitmem gerekiyor .
Siz olsanız rapor alıp 1 gün yatıp dinlenir miydiniz , kendinizi işe gitmeye zorlar mıydınız?
Çok mu erken mıymıylık ediyorum ?10+3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?