- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.621
Canim ben daha 7 haftalikta basladi kaymayaAyy bulantı deme canım bana yaa ben bi kurtulamadım şundan Annanem de diyor ki bebek anneyi tanıyınca geçermiş ne alakaysabenek hareketini hissedince geçecekmiş ben hala hiçbirşey hissetmiyorum
ANNE ADI Ustatdegil | YAŞ 30 | KAÇINCI ÇOCUK 1 | SAT 24.05.2024 | KESE 9+3 | KALP ATIŞI 9+3 | TAHMİNİ CİNSİYET Erkek | CİNSİYET Erkek | TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 03.03.2025 | BEBEĞİN İSMİ | ŞEHİR İstanbul |
---|
Emzirme sürecinde bile yemiyor arkadaşım ama doğrusunu bilmiyorumKizlar 3 aydan sonra ton baligi serbest mi acaba bilginiz var mi?
Aynen canim olsun sabrederimEmzirme sürecinde bile yemiyor arkadaşım ama doğrusunu bilmiyorumcanın mı çekti
Sağlıcakla gelsiinKızlaaar sonunda kızımın net cinsiyet fotoğrafını alabildik uğraştırdı ama sonunda güzelce gösterdi
Sağlıcakla gelsin tosun paşa
Bakalım ne renk asıcak o bayrağıÖğrende artık asalım bayraklarıİnşallah
Sağlıcakla gelsin prenses
Sağlıcakla gelsin prenss
Tamamen yasak diye biliyorum ama bazı yerlerde tüketebilirsiniz diyor anlayamadım. En iyisi doktoruna danışKizlar 3 aydan sonra ton baligi serbest mi acaba bilginiz var mi?
3 ay da geçmediyse 4 diyorlar ondan da geçmezse 5te kesin geçiyormuşKızlar iyi akşamlar herkese 12+2 deyim ama midem çok bulanıyor hala bugün hiç birşey yiyemedim hemen çıkardım midem hiç birşey kabul etmiyor bulantı hapını bile çıkardım hemen nezaman bitecek bu bulantılar
Ben henuz yemedim ama benim serbest besinler listemde ton baligi var, haftalik 170 gramla sınırlayin demis sadeceKizlar 3 aydan sonra ton baligi serbest mi acaba bilginiz var mi?
Benimki de uçar büyük ihtimalle ama 2 buçuk yaşında anlamıyorAynı aynı canım bendensin benimde ilki kız bu da kızumarım diyorum ilki gibi narin olmaz biraz daha kendi korur Olsun kız arkadaş olacaklar birbirlerinin en yakın arkadaşları olurlar benim kız havalarda uçuyor
Tek tesellim yaşları da yakın iyi arkadaş olucaklarCanım 2kız da çok güzel oluyor biz öyleyiz kardeşimle Çok kavga ederiz ama en iyi arkadaşızdır da ölene dek Yılmaz sisters var instagramda onlar benzetiyorum biziSağlıkla gelsin
Sizin orda ton balıklı konserve şeklinde mi?Ben henuz yemedim ama benim serbest besinler listemde ton baligi var, haftalik 170 gramla sınırlayin demis sadece
Ne olur ne olmaz konserve yemeklerinden uzak durmaya çalışıyorum. Benim de canım aşırı çekiyor. Hatta yine midyeye takmaya başladımKizlar 3 aydan sonra ton baligi serbest mi acaba bilginiz var mi?
Tamamen kişiye bağlı. 9 ay süren de var . Bünyemiz farklı olabilir ama tok olsam bile yemeye çalışıyorum. Aç kalınca bulantılarım başladığı için hemen birşeyler atıştırıyorumKızlar iyi akşamlar herkese 12+2 deyim ama midem çok bulanıyor hala bugün hiç birşey yiyemedim hemen çıkardım midem hiç birşey kabul etmiyor bulantı hapını bile çıkardım hemen nezaman bitecek bu bulantılar
Sıkıntı yok başkanımızKizlar bu arada eskiden rahatca telefondan duzenleyebiliyordum listeyi ama artik kayiyor, ekran goruntusu alip bilgisayar ya da tabletle hallediyorum, o yuzden biraz geriden ekliyorum, haberiniz olsun
İnşallah geçer yakın zamanda yaTamamen yasak diye biliyorum ama bazı yerlerde tüketebilirsiniz diyor anlayamadım. En iyisi doktoruna danış
3 ay da geçmediyse 4 diyorlar ondan da geçmezse 5te kesin geçiyormuşkişiden kişiye göre değişiyor işte
Ne olur ne olmaz konserve yemeklerinden uzak durmaya çalışıyorum. Benim de canım aşırı çekiyor. Hatta yine midyeye takmaya başladım
Tamamen kişiye bağlı. 9 ay süren de var . Bünyemiz farklı olabilir ama tok olsam bile yemeye çalışıyorum. Aç kalınca bulantılarım başladığı için hemen birşeyler atıştırıyor
Bir yudum su icemedim ya hepimizin sıkıntıları geçer inşallah da rahat hamilelik geçirelim hepimizNe olur ne olmaz konserve yemeklerinden uzak durmaya çalışıyorum. Benim de canım aşırı çekiyor. Hatta yine midyeye takmaya başladım
Tamamen kişiye bağlı. 9 ay süren de var . Bünyemiz farklı olabilir ama tok olsam bile yemeye çalışıyorum. Aç kalınca bulantılarım başladığı için hemen birşeyler atıştırıyorum
Tam senin haftandayken hiç önceki aylarda haftlarda kusmayan ben kusmaya başladımKızlar iyi akşamlar herkese 12+2 deyim ama midem çok bulanıyor hala bugün hiç birşey yiyemedim hemen çıkardım midem hiç birşey kabul etmiyor bulantı hapını bile çıkardım hemen nezaman bitecek bu bulantılar
Valla ben paket paket ton balıklarını attığımı bilirim hamilelik öncesinde bileKizlar 3 aydan sonra ton baligi serbest mi acaba bilginiz var mi?
Valla canım tüm hurafeler gerçekten yalanHehe Canim bana erkek gibi dedi doktor ama cikinti gibi birsey vardi o kizda da erkekte de ayni oluyor ancak dolarsa o erkek bos kalirsa kiz dedi 2 hafta sonra tekrar cagirdi 2 dk bakarim hemen ugrarsin dedi sonraki randevu mu 1 ay sonraya verdi.Ya cok bulantim oldu hala daha ara ara oluyor bugun kotuydum mesela cikardim yine bugun. Normalde kiz olunca cok bulanti olur diyorlar ama benim erkek oldugu halde asiri bulantim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?