- 3 Eylül 2023
- 1.199
- 1.095
- 53
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.601
Bana bol su icin demislerdi. Birde hareket ettiremediklerinde dizlerimi karnıma cekip kalcamı yukarı kaldırıp dans ettirdiler mezdeke gibi popomu cevirdim durdum kısa süreli sonra bebek hareket etmeye başladı öyle baktılar. 2 ultrasonumda öyle oldu.Kizlar doktorum beni 15. haftada üçlü test için cagirdi, 2 ekimde tekrar gidecegim. Son iki kontrolde cinsiyetini gostermemekte israrciydi benimki, cikolata yemek disinda hareketli olmasini nasil saglayabilirim acaba? Bu gidisle doguma kadar ogrenemeyecegim yoksa
Benim de bu hafta 16 bitiyor iyiyim çok şükür. Yine hamileliktenmiş herhalde bin şükür yaBenim ilk gebeliğimde 12. Haftalarda başlamıştı migren ataklarım. 16. Haftalarda sönmeye başlamıştı. Bugün 12+3 olduk canım
Hurafeler cok var canim ben 2 gunde bir yiyordumya hep düşüğü tetikler diyorlardı demek ki o da yanlış bilgi :)
Canim bu arada yarin senin kontrolun var degil mi ? Bakalim cinsiyetne diyecekya hep düşüğü tetikler diyorlardı demek ki o da yanlış bilgi :)
Ayyy sahi söylemiştin yaaHiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim fikri değişmezse kızım kız kardeşim olcak adı Parla olacak diye geziyor ortalıkta bizde ısınmaya başladıkdedik hevesi kırılmasın ismini o koysun aralarında güçlü bir bağ oluşsun
Yarın bakalım ne dicek inşallah gösterir zıpırCanim bu arada yarin senin kontrolun var degil mi ? Bakalim cinsiyetne diyecek
Bende kahve de ise yaramisti , firil firil donuyordu gecen seferKizlar doktorum beni 15. haftada üçlü test için cagirdi, 2 ekimde tekrar gidecegim. Son iki kontrolde cinsiyetini gostermemekte israrciydi benimki, cikolata yemek disinda hareketli olmasini nasil saglayabilirim acaba? Bu gidisle doguma kadar ogrenemeyecegim yoksa
Fitil vermişti. 2 gündür gelmiyordu hiçbir şey o yüzden kullanmıyordum belki ondan kalanlr çıkıyordur ama endişelendim işteKalan kanlar atılmış olabilir mi acaba? fitil vs verdi mi doktor
Ben de olmadı canımm o yüzden yazmadım. Ama doktorunla konuşunca bize de haber ver olur mu?
Kaçta randevun saatleri kuralımYarın bakalım ne dicek inşallah gösterir zıpır
Yok geçen salıdan beri geliyordu zaten kanamadan sonra hep kahverengi geldi. Fitil kullandım progestan. 2 gündür gelmedi diye bırakmıştım. Bir daha geldi o yüzden endişelendimSanırım doktorlar bunun için ekstra çaba harcıyor, bana da her zaman vermiyorlar
Geçen salıdan bu yana ilk defa mı geldi kahverengi?
Korkma korkma ilk etapta kahve kahve gidicek. Kahveden korkma hiçFitil vermişti. 2 gündür gelmiyordu hiçbir şey o yüzden kullanmıyordum belki ondan kalanlr çıkıyordur ama endişelendim işte
11:15 te ama erken gidersen hastası olmazsa belki önce girerimKaçta randevun saatleri kuralım
Gosterir gosterir benceYarın bakalım ne dicek inşallah gösterir zıpır
Kız bana da tam tersi oldu bende hep rüyamda erkek gördüm erkek hissettim kız çıktı benim minnoşGosterir gosterir bencehisler cok onemli bence basindan beri erkek hissettim ben bir de hamile olmadan 1 yil once hep ruyama erkek bebek giriyordu ve bana guluyordu
Öğrende artık asalım bayraklarıKorkma korkma ilk etapta kahve kahve gidicek. Kahveden korkma hiç
11:15 te ama erken gidersen hastası olmazsa belki önce girerimofise geçince yazarım size yolda yazamayabiliriim inşallah öğrenirizzz
Sağlıcakla gelsin prensesKızlaaar sonunda kızımın net cinsiyet fotoğrafını alabildik uğraştırdı ama sonunda güzelce gösterdi
Sağlıcakla gelsin prenss
Canım, benim de kanama alanından sonra yaklaşık bir hafta lekelenmem olmuştuYok geçen salıdan beri geliyordu zaten kanamadan sonra hep kahverengi geldi. Fitil kullandım progestan. 2 gündür gelmedi diye bırakmıştım. Bir daha geldi o yüzden endişelendim
Hehe Canim bana erkek gibi dedi doktor ama cikinti gibi birsey vardi o kizda da erkekte de ayni oluyor ancak dolarsa o erkek bos kalirsa kiz dedi 2 hafta sonra tekrar cagirdi 2 dk bakarim hemen ugrarsin dedi sonraki randevu mu 1 ay sonraya verdi.Ya cok bulantim oldu hala daha ara ara oluyor bugun kotuydum mesela cikardim yine bugun. Normalde kiz olunca cok bulanti olur diyorlar ama benim erkek oldugu halde asiri bulantim olduKız bana da tam tersi oldu bende hep rüyamda erkek gördüm erkek hissettim kız çıktı benim minnoş
Ayy bulantı deme canım bana yaa ben bi kurtulamadım şundan Annanem de diyor ki bebek anneyi tanıyınca geçermiş ne alakaysaHehe Canim bana erkek gibi dedi doktor ama cikinti gibi birsey vardi o kizda da erkekte de ayni oluyor ancak dolarsa o erkek bos kalirsa kiz dedi 2 hafta sonra tekrar cagirdi 2 dk bakarim hemen ugrarsin dedi sonraki randevu mu 1 ay sonraya verdi.Ya cok bulantim oldu hala daha ara ara oluyor bugun kotuydum mesela cikardim yine bugun. Normalde kiz olunca cok bulanti olur diyorlar ama benim erkek oldugu halde asiri bulantim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?